BREZPLAČNE eNOVICE

KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki

Angelski reading

Kaj je angelski reading?

Ko se znajdemo na točki v življenju in ko ne vemo kako naprej oz kaj nas zaustavlja, da ne stopimo koraka dlje se lahko odločimo za angelski reading. To je oblika svetovanja z uvidi v vaše življenje, vaša čustva, vaše izkušnje katere se morda niti ne spomnite a so vas zaznamovala v obliki strahov in na koncu tudi v vaša prejšnja življenja. Mogoče samo zaradi strahu ne naredite koraka dalje pa ta strah ni vezan na zdajšnje življenje ampak na prejšnjega. O vsem tem se pogovorimo v sproščenem pogovoru in tako pridemo do rešitev. Kaj z informacijami naredite je popolnoma vaša odločitev.

Ker se reading dela s pomočjo angelov, nadangelov in ostalega nebeškega sveta so vsa sporočila pozitivna in polna ljubezni.Reading ni  napovedovanje prihodnosti ampak le usmerjanje v pravo smer za vas. Katero pot boste izbrali je pa samo vaša odločitev. 

Po readingu dobim veliko povratnih informacij, da ljudem pade kamen s srca in, da začnejo živeti bolj polno življenje saj se ga končno zavedajo in v velikih primerih pridobijo samozavest, ki so jo nekje med potjo življenja izgubili.

Reading poteka v sproščenem pogovoru cca 1,5 h.

Prispevek: 90 eur

Za vse ostale informacije pišite na natasa@potovanjeduse.si
 

O Nataši Krizmanič

Vsi mislijo, da je komunikacija z Nebesi dana posebnim ljudem, ki si to zaslužijo in take so bile tudi moje misli. Pa kako sem se motila! Ta privilegij je dan prav vsakemu od nas le če si to želimo.Odkar pomnim sem bila malo drugačna. Ne da sem bila nekaj posebnega, ampak sem živela v svojem svetu.

Že kot otrok sem veliko ur preležala v svoji sobi in se odpravljala v "moj svet" svet moje domišljije. To ne pomeni, da nisem bila družabna prav nasprotno bila sem zelo aktiven otrok a sem rabila tudi "svoj svet", ki ga razumem šele zdaj toliko let kasneje.V sanjah so mi večkrat hodili na "obisk" moji varuhi in duhovni učitelji a ker sem se jih vsakokrat ustrašila so se za nekaj časa "potuhnili". Vmes sem bila seznanjena in tudi delala z bioenergijo a sem si tudi to priložnost s svojimi mislimi zaprla. Ko sedaj pomislim sem imela kar nekaj srečanj z Nebesi a sem vedno zaprla vrata še predno sem vprašala kdo stoji pred njimi.Pred dvemi leti sem po spletu naključij obiskala (ne da bi točno vedela zakaj) jasnovidno zdravilko. Še danes vam ne znam povedati kaj se je zgodilo ampak, ko sem odhajala od nje sem se počutila drugače, boljše in lahkotnejše.Že med vožnjo domov sem ob sebi čutila energijo pokojne stare mame in ko sem jo ogovorila sem dejansko začela dobivati konkretne odgovore. Za razliko prejšnjih tovrstnih srečanj se sedaj nisem ustrašila ampak se mi je zdelo to nekaj čisto normalnega. Takoj zatem sem bila seznanjena tudi z angelskim svetom in ostalimi Nebesi. Ker sem čutila, da je to nekaj normalnega in ker sem imela vedno več vprašanj sem začela brskati po primerni literaturi in odgovorih.

Pot me je tako zanesla do duhovne učiteljice, medija in avtorice Cristy Žmahar. Tu se je moja zavest in delo šele odprlo. Z njenimi nasveti, svetovanji in meditacijami sem prišla do vseh odgovorov, ki sem jih takrat imela in pri njej pridobila tudi certifikat ob zaključku tečaja za medija.
 
V letih sem s svetovanji drugim dobila potrditve na vse kar sem hotela vedeti in še več, zato s tem delom nadaljujem v upanju, da bo čimveč ljudi našlo mir v svoji duši.


Za naročila na medijstvo pišite na: natasa@potovanjeduse.si

Popeljala vas bom v svet nevidne ljubezni.

 

NAJNOVEJŠE NOVIČKE
Priklic ljubezni z Valentinovo meditacijo, Otok obilja Avalon in ostale mogočne meditacije
31. januar 2017
Povrnite si energijo! Preberi celo novičko »
NAJNOVEJŠE NOVIČKE
Izdelki iz spletne trgovine
Spletna trgovinica
Knjiga: novo!!!
zrcalo nevidnih svetov
Česa so naju nebeški glasovi naučili o odnosih in kako sva postala nepopoln, srečen par
31,99€ Naročilo
NEBEŠKA KNJIŽICA: NOVO!!!
pisma angela varuha
Sporočila, ki te s čudežnim zemljevidom vodijo po poteh življenja, posutega z zvezdami sreče in ljubezni
 
18,99€ Naročilo
knjiga polna ljubezni
nebesa ne pozabijo
11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb, 1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo 
28,99 € Naročilo