BREZPLAČNE eNOVICE

KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki

eMeditacije

Vodene meditacije Cristy Žmahar. Preberite si napotke za pripravo na meditacijo, nato pa preprosto zavrtite posnetek in uživajte v čudovitih popotovanjih na različne teme.

Zvezdni napitek nadangela Mihaela »

Zvezdni napitek izpolnjenih želja je meditacija, kjer s pomočjo nadangela Mihaela zmešate sestavine sreče, ljubezni, želja, kreativnosti, harmoničnih odnosov....in še in še... in to med zvezdami v obliki čarobnega napitka spijete, ter tako aktivirate to energijo.

Jagode sorodnih duš »

Izjemna in nežna meditacija nočnega gozda, ki v družbi čričkov ustvarja nit ljubezni sorodnih duš. To je meditacija odpuščanja, čustvenega zdravljenja in zdravljenja odnosov. To je meditacija nebeškega pogovora,ki ponovno vzpostavlja harmonične odnose. Nato vas blagoslovijo jagode sorodnih duš...

VODENA MEDITACIJA: Steklena hiša notranjega otroka za zdravljenje otroških spominov »

Steklena hiša notranjega otroka: čudovita in ganljiva meditacija, ki zdravi otroško srce in strte spomine. Da bi ponovno zaživeli, razreševali družinske tegobe in vzorce in postavili drugačne temelje prihodnosti. Naši notranji otroci so pomemben vlak na železnici izpolnjenih sanj. Nosijo vso srečo, ljubezen in kreativo. Čas je, da najdete ponovno sebe.

VODENA MEDITACIJA: Hitro umirjanje misli in srca »

Cvetlice- kresnice. Pojdite v objem posebnih cvetlic- kresnic, ki nosijo angelsko zavest in hitro umirjajo težke misli in čustva. To je meditacija, ki hitro razbremeni in s pomočjo čudežnih cvetlic prečisti vse težke energije ter vam vrača pozitivno razmišljanje, le- to pa posledično ustvarja pozitivna čustva.

Meditacija: Zaščita nadangela Mihaela in angelski dotik za lepo prihodnost »

Čudovita meditacija, kjer vas čaka izjemen dotik nadangela Mihaela za: - zaščito energije, v kolikor je bila pod vplivom drugih ljudi; rezanje vezi, ki vas izčrpavajo, obnovitev aure, predaja vseh dvomov ali strahov; prošnja za pomoč, ter priklic sreče za prihodnost z dotiki hvaležnosti in ljubezni. Ustvarite krasne temelje za nove, pozitivne izkušnje.

Vodena meditacija: Prejem angelskih blagoslovov & podpore »

Čarobni sij je izjemna meditacija za vse, ki ljubite svoje angele in nebeška bitja. Popelje vas med zvezde, kjer svojim zvestim prijateljem izrazite vse svolje želje, prošnje za pomoč, vse, kar zapoje srce. To je meditacija mogočne invokacije nebeške zaščite in podpore in ustvarja močno nit ljubezni med vami in tistimi, ki vas brezpogojno ljubijo. Odpira vrata čudežev, če si le dovolite

Meditacijska pravljica za otroke: Samorogovi škratki »

Cristy in Mihael Žmahar predstavljata prvo meditacijsko pravljico v Sloveniji za vaše najmlajše. Čudovita pravljica, ki združuje meditacijo in pravljičnost, ki si jo želijo otroci.

Vodena meditacija za priklic bogastva »

Iz našega duhovnega ateljeja vam podarjamo čudovito meditacijo, ki je naravnana na vsakega posameznika posebej, da lahko prikliče karkoli želi srce ali pa uživa v spoznanjih o svojih možnostih. Podarjamo vam vodeno meditacijo z boginjo Fortuno, ki je znana kot boginja bogastva. Bogastvo je vse, kar pride v izobilju in mi vam ga vsekakor želimo. Ta meditacija boža v svoji sestavi in čudoviti glasbi. Pošiljamo jo v vaše domove s prav posebno dodanim blagoslovom, ki je bil aktiviran za pomnožitev vaših srčnih želja.

ANGELSKA AMFORA: ko potrebuješ jasne odgovore svojih angelov »

Pojdi v deželo oblakov in spij čudežni napoj tvojih angelov varuhov. Ta nektar ti prinese darilo jasnosti - veš kdo si, kaj si želiš in točno kako to lahko narediš. To je meditacija, ki okrepi vodstvo tistih, ki te najbolj ljubijo...Tvojih angelov.

ŽELJE ZA VESOLJE z magičnim pisalom in nadangelom Metatronom »

Naj ti pravljična goska podari svoje pero, kjer na čarobni pergament zapišeš vse svoje želje in cilje in jih skrbno oddaj v vesolje, nadangelu Matatronu, ki slovi kot angel organizacije in časa.

Sončeva prha: Mogočen dvig energije »

Sončeva prha: predaj se meditaciji čiste energije, ki opere ves stres, spere vse težke občutke, obnovi tvojo auro in celotno energijo. Pripravljen/a si na nove zmage.;

KARMIČNA POSODA: potrgaj vse karmične vezi in se odpri ljubezni »

Poreži vse vezi težkih karmičnih dogovorov. Pokliči vse, s katerimi izmenjuješ karmična doživljanja in opravita zdravljenje karme in vseh težkih občutkov, da bi se lahko rodila nit ljubezni.

SREBRNA PIRAMIDA: mogočna zaščita »

Srebrna piramida: za zaščito pred vsemi težkimi energetskimi vplivi in doživetji, kjer v mistični srebrni puščavi prejmeš mogočno zaščito vesolja. Vsekakor pomembna za trenutno obdobje.

Vodena meditacija: Balon obilja »

Balon obilja: meditacija dela s podzavestjo, kjer se spustiš v svojo notranjost in podzavesti naložiš ukaze obilja. Kaj je zate oblije? Karkoli si zaželiš. Ponavljaj to meditacijo nekajkrat tedensko vsaj 3 mesece in opazuj prve rezultate, ki ti zagotavljajo premike v pozitivno smer.

Vodena meditacija: Cvet rešitev »

Cvet rešitev in miru: to meditacijo uporabiš, ko se ti zdi, da si obtičiš v določeni težavi ali trenutku zmede, ki te spravi v dvome kako naprej. S to meditacijo aktiviraš tako angelsko ljubezen kot tudi svojo notranjo modrost in poiščeš odgovore. In ko jih cvet ponudi, jim zaupaš in nato tudi deluješ. Zaupaj. Rezultati so čudoviti. To meditacijo potrebujemo vsi velikokrat.

Vodena meditacija: Popolna razbremenitev »

Dež harmonije- meditacija popolne razbremenitve: to meditacijo izbereš, ko potrebuješ kozmično silo, da izpere z nežnim dotikom sledeče: slabo počutje in stres iz telesa, negativne misli in težka čustva.

Božanska meditacija za kreacijo sanj »

BOŽANSKA KREACIJA je izjemna meditacija, vodstvo nebes, ki nas skozi svoje čarobne portale pripelje do nebeških soban v katerih se ustvarjajo pravljice. S to čudovito meditacijo odkrijte svojo podobo resničnosti, ki vam je namenjena in čaka samo na vas. Ustvarite polja ljubezni, ki bodo obrodila sadove, ki si jih zaslužite.

Meditacija sorodnih duš »

Izjemna meditacija za krepitev ljubezni in priklic srečnih odnosov.

Magični potencial »

Čudovita meditacija s čarodejem Merlinom za odkrivanje svojega potenciala in čarobnosti v sebi.

Predaja želja angelom »

Meditacija za predajo želja angelom.

Meditacija obilja in sreče »

Priklic obilja in sreče. Vizualizacija in prijetna meditacija.

Odkrivanje življenske poti »

Odkrivanje svojega življsnskega poslanstva in poti do njega z nadnagelom Mihaelom.

Samozavest in notranja moč »

Meditacija za dvig saozavesti in gradnjo notranje moči.

Odpiranje srčne čakre »

Meditacija za razbremenitev vsega, kar vam leži na srcu in priklic ljubezni.

Čiščenje čaker »

Meditacija čiščenje čaker z nadangelom Rafaelom, angelom zdravljenja za dvig življenjske energije in moči.

Iz objema žalosti »

Meditacija za olajšanje zaradi žalosti in težkih občutkov.

Azraelovo sporočilo »

Meditacija z nadnagelom Azraelom s prošnjo za sporočila od naših dragih pokojnih iz Nebes.

Obnovitev energije »

Zelo prijetna meditacija z nadnagelom Mihaelom za dvig energije in predajo vsega, kar vam ne služi več.

Pozdrav v nebesa »

Meditacija z vašo drago pokojno osebo z namenom ohranjanja vezi ljubezni.

Zdravljenje duše »

Meditacija s samorogi za razbremenitev vsega, kar se je naložilo na naše srce in dušo.

NAJNOVEJŠE NOVIČKE
Priklic ljubezni z Valentinovo meditacijo, Otok obilja Avalon in ostale mogočne meditacije
31. januar 2017
Povrnite si energijo! Preberi celo novičko »
NAJNOVEJŠE NOVIČKE
Izdelki iz spletne trgovine
Spletna trgovinica
Knjiga: novo!!!
zrcalo nevidnih svetov
Česa so naju nebeški glasovi naučili o odnosih in kako sva postala nepopoln, srečen par
31,99€ Naročilo
NEBEŠKA KNJIŽICA: NOVO!!!
pisma angela varuha
Sporočila, ki te s čudežnim zemljevidom vodijo po poteh življenja, posutega z zvezdami sreče in ljubezni
 
18,99€ Naročilo
knjiga polna ljubezni
nebesa ne pozabijo
11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb, 1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo 
28,99 € Naročilo