BREZPLAČNE eNOVICE

KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki
Domov » Nebesa »

Samorogi

Samorogi so tako kot angeli božanska bitja, ki so se povzpela v svetlobo in prevzela božansko služenje. Njihova bela barva je simbol nedolžnosti in čistosti, podoba konja prinaša simbole narave, rog pa je znamenje magičnosti in zdravilne moči, ki jo nosijo. Čeprav samorogi opravljajo podobne naloge kot angeli, se od njih razlikujejo po tem, da angeli večinoma delujejo skozi srčne želje, medtem ko samorogi poznajo namere in začrtane poti naše duše in zato delajo bolj na dušni ravni.

Primer: če želite prosto parkirno mesto pred nabito polnim nakupovalnim centrom, potem zanj prosite angele. Če pa želite iskren odgovor na vprašanje, kaj bo vašo dušo resnično osrečilo ali kako pomagati drugim, potem lahko to vprašate tudi samoroge. Samorogi so velikokrat tudi prav posebni vodniki, ki ljudi usmerjajo vsakodnevno ali pa le občasno. Znano je, da so vsi angeli z nami brezpogojno, medtem ko samorogi sami izberejo, če želijo delati z dotičnim posameznikom. Seveda se bodo odzvali tudi na vaš priklic – če bo ta iskren in vaši nameni pošteni. Samoroge privlačita nežnost in dobrota, izogibajo pa se agresiji in egoističnim namenom. Zato ne bodo pomagali tistim, ki delajo kakršnokoli škodo, ne glede na to, kolikokrat jih bodo poklicali. Radi pa so tudi stalni spremljevalci ljudi, ki poučujejo druge, delajo za dobrobit človeštva, na področju humanitarne pomoči ali pa po svetu širijo svetlobo in ljubezen.

Glede na lastne izkušnje vem, da povezovanje s samorogi vedno predstavlja izredno nežno in predvsem ganljivo izkušnjo. Največ solz ganjenosti vidim ravno pri ljudeh, ki se udeležijo vodene meditacije s samorogi. Tudi vi se lahko z njimi povezujete preko meditacije, vizualizacije, sanj in podobno. Vodili vas bodo proti življenjskemu namenu, ki si ga je izbrala vaša duša. 

Potovanje duše organizira vodene meditacije s samorogi, delavnice in terapije s samorogi. 

Tekst iz knjige Nebesa odgovarjajo, Cristy Žmahar, © 2011 Potovanje duše. Vse pravice pridržane.

NAJNOVEJŠE NOVIČKE
Priklic ljubezni z Valentinovo meditacijo, Otok obilja Avalon in ostale mogočne meditacije
31. januar 2017
Povrnite si energijo! Preberi celo novičko »
NAJNOVEJŠE NOVIČKE
Izdelki iz spletne trgovine
Spletna trgovinica
Knjiga: novo!!!
zrcalo nevidnih svetov
Česa so naju nebeški glasovi naučili o odnosih in kako sva postala nepopoln, srečen par
31,99€ Naročilo
NEBEŠKA KNJIŽICA: NOVO!!!
pisma angela varuha
Sporočila, ki te s čudežnim zemljevidom vodijo po poteh življenja, posutega z zvezdami sreče in ljubezni
 
18,99€ Naročilo
knjiga polna ljubezni
nebesa ne pozabijo
11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb, 1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo 
28,99 € Naročilo