BREZPLAČNE eNOVICE

KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki

Zdravilni zvoki Tibetantskih skled

 

Zaprite oči in dovolite, da zdravilni zvoki pobožajo vaša ušesa. Jih slišite? Mistična terapija tibetantskih pojočih skled... Nežen, a globok ritem šamanskega bobna. Dotik naravnih zvokov dežne palice.... In vaše popotovanje se pričenja 
 
Mihael Žmahar, meditacijski terapevt, ki je izjemno preučil zdravilne zvoke in njihov vpliv, vas vodi skozi popotovanje  zvočne in vodene medtacije na različne teme. Za vas bo izbiral prav posebna doživetja in jih združeval s starodavnimi znanji.
 
Zdravilni zvoki v meditaciji so se razvili v zgodovini z namenom povezovanja z višjimi duhovnimi sferami. Glasba in zdravilni zvoki so tako eni izmed elementov vibracijske medicine in uravnavajo beta in alfa valove v možganih, kar vas privede do čiste harmonije, umiranja misli in čustev, ter posledično do izboljšanega splošnega počutja. Dokazano je, da zdravilni zvoki sprožajo številne ugodnosti na telo,  saj s svojimi vibracijami spreminjajo sestavo le-tega. Uravnavajo frekvence  telesa in tako vzpostavljajo ravnovesje, kjerkoli je že bilo porušeno.  
 
Z vami bodo:
 
*Meditacijska terapija skozi vodeno meditacijo in te izjemne meditacije bodo izbirale različne teme za različna področja življenja.  
 
*Tibetantske sklede, ki bodo božale vaša ušesa- njih so okronali pod besedo energetska medicina in številna doživetja pričajo o njihovem pozitivnem učinku na mnoge stresne dejavnike, ki obremenijo telo, um in čustva. A to še ni vse. Dvigujejo zavedanje in frekvenco duhovne biti,  zato se boste z nebeškimi bitji povezali lažje kot kadarkoli prej.
 
*Dežne palice, katerih zvok vas bo čistil kot izjemen zdravilni slap. Vaše telo se bo odzvalo nemudoma, saj ga zvok vode pomirja ravno zato, ker je tudi naše telo sestavljeno večinoma iz vode.
 
*Šamanski boben, ki se uporablja za vstop v vaše najglobje dele zavedanja. Vstop tja, kjer je vaša modrost doma. In ko imate ključ do nje, se vam odprejo vsa vrata...
 
Zatorej zamenjajte nemir za mir. In kaos za harmonijo. Ko potihne vse in zapoje ta mistična glasba je čas...za vas...
 
Datume meditacij s skledami najdete v našem koledarju dogodkov.
NAJNOVEJŠE NOVIČKE
Priklic ljubezni z Valentinovo meditacijo, Otok obilja Avalon in ostale mogočne meditacije
31. januar 2017
Povrnite si energijo! Preberi celo novičko »
NAJNOVEJŠE NOVIČKE
Izdelki iz spletne trgovine
Spletna trgovinica
Knjiga: novo!!!
zrcalo nevidnih svetov
Česa so naju nebeški glasovi naučili o odnosih in kako sva postala nepopoln, srečen par
31,99€ Naročilo
NEBEŠKA KNJIŽICA: NOVO!!!
pisma angela varuha
Sporočila, ki te s čudežnim zemljevidom vodijo po poteh življenja, posutega z zvezdami sreče in ljubezni
 
18,99€ Naročilo
knjiga polna ljubezni
nebesa ne pozabijo
11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb, 1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo 
28,99 € Naročilo