BREZPLAČNE eNOVICE

KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki

Energetska podpora planetu

Energetska podpora planetu

Med svojim delom sem med vodene meditacije po nareku Nebes vključila tudi posebno vizualizacijo za čiščenje planeta. Tudi meni se je najprej zdelo, da bodo potrebne konkretne fizične spremembe, a vseeno so mi Nebesa razložila, da je naša energija mogočni ustvarjalec in da lahko s takšnimi vizualizacijami močno pomagamo planetu. Vsakič, ko sem organizirala vodeno meditacijo, ki sem jo poimenovala »Pomoč planetu« in "Molitev miru", smo vsi udeleženi vedno doživeli močno izkušnjo. Najbolj neverjetno (ali pa morda tudi ne) je bilo to, da so ljudje za svojo pomoč planetu vedno dobili nekakšno nagrado. Seveda se takih meditacij ne lotevamo z namenom povračila, a vseeno so Nebesa izjemno hvaležna in radi vrnejo lepo gesto. Menim, da je v novi dobi zelo pomembno, da si pomagamo, se podpiramo in da stopimo v energijo Enosti. Se zavemo, da smo vsi eno z vsem. Ko ljubezen deliš, jo tudi dobiš. 

Meditacije za pomoč planetu se odvijajo v živo  v našem duhovnem ateljeju, osredotočamo se na temo, ki bo v novem obdobju pomembna: deliti ljubezen in sočutje. Meditacijo molitev miru pa smo dali tudi na zgoščenko v komplet  VEZ LJUBEZNI in v kolikor se boste počutili poklicane, jo lahko naročite v naši trgovinici.

VODENA MEDITACIJA

Tukaj pa je tudi povsem brezplačna vodena meditacija Molitve za svet, vodi Cristy Žmahar. Preprosto kliknite na spodnjo sliko in meditacija se bo začela predvajati. Veseli bomo, če boste meditacijo delili tudi z drugimi. Čas je, da se povežemo in vsak izmed nas šteje za bolj sijočo prihodnost. Vsi smo povezani, vsi smo eno in ko se združimo, zasijemo.

Za vse ostale, ki bi radi planetu pomagali sami, je tukaj postopek vizualizacije. 

 • Najdite miren prostor, kjer vas nihče ne bo motil in kjer vam bo prijetno ter se udobno namestite. Lahko sedite zravnano ali ležite. Vzemite si dovolj časa.
   
 • Lahko si prižgete dišečo svečko in si predvajate mirno in sproščujočo glasbo.
   
 • Začnite ponavljati globoke vdihe in izdihe, vse dokler ne opazite, da ste popolnoma sproščeni in mirni. Z vdihi in izdihi sproščajte svoje telo: glavo, vrat, ramena, roke, hrbet, prsni koš, trebuh in noge.
   
 • Sedaj v vizualizaciji odpotuje nad oblake, od koder boste imeli razgled nad celotnim planetom.
   
 • Ko ste pripravljeni pokličite k sebi Boga, angele in nadangele ter vnebovzete mojstre. Prosite, da se vam pridružijo vsa nebeška bitja, ki vam lahko pomagajo.
   
 • Najprej prosite za ćiščenje zemlje, vode, rastlin, živali, narave. Vizualizirajte si kako z nebeškimi bitji usmerite zlat žarek v naravo. Ta žarek prečiščuje in blagoslavlja. Kakor dolgo čutite, da je potrebno držite to podobo zlatega žarka in si predstavljajte kako objema vsako drevo, vsako žival, vsako kapljico vode, po vseh kontinentih in oceanih sveta.
   
 • Nato zaprosite za dobrobit  vseh živih bitij, tudi ljudi. Tokrat vizualizirajte smaragdno zelen žarek, ki se dotakne vsakega kotička sveta.
   
 • Kot zadnjo prošnjo izrecite blagoslov za dobrobit vseh ljudi. Da bomo živeli v sožitju in miru ter da bomo vsi ljudje, vključno z vami, dvignili svojo zavest na raven svetlobe in ljubezni. Nato vizualizirajte rožnat žarek, kako potuje po svetu in nosi vaš blagoslov.
   
 • Končajte šele, ko začutite. Nato prosite Nebesa, da ustvarijo ščit svetlobe, ki bo združil vse tri žarke. Prosite, da bodo ti blagoslovi delovali in uravnovešali tudi, ko boste vi že zaključili. Nato se zahvalite, ker vam je bila dana priložnost služiti svetu. Nebesa se vam bodo iskreno zahvalila nazaj.
   
 • Z globokimi vdihi in izdihi začnite pozornost vračati na ta prostor in ta čas. Začutite zemljino energijo in se prizemljite. Ko ste pripravljeni, odprite oči in spijte kozarec vode.

V imenu Zemlje in Nebes – hvala. <3

Tekst iz knjige Nebesa odgovarjajo, Cristy Žmahar, © 2011 Potovanje duše. Vse pravice pridržane.

NAJNOVEJŠE NOVIČKE
Priklic ljubezni z Valentinovo meditacijo, Otok obilja Avalon in ostale mogočne meditacije
31. januar 2017
Povrnite si energijo! Preberi celo novičko »
NAJNOVEJŠE NOVIČKE
Izdelki iz spletne trgovine
Spletna trgovinica
Knjiga: novo!!!
zrcalo nevidnih svetov
Česa so naju nebeški glasovi naučili o odnosih in kako sva postala nepopoln, srečen par
31,99€ Naročilo
NEBEŠKA KNJIŽICA: NOVO!!!
pisma angela varuha
Sporočila, ki te s čudežnim zemljevidom vodijo po poteh življenja, posutega z zvezdami sreče in ljubezni
 
18,99€ Naročilo
knjiga polna ljubezni
nebesa ne pozabijo
11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb, 1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo 
28,99 € Naročilo