Domov » »

Bioenergijski krog- individualna bioterapija z Nalom in Adrianom

 

V našem ateljeju verjamemo v dobro. V svetlobo. V moč energij. Verjamemo pa tudi v posebnost in edinstvenost in to je tisto, kar vam želimo ves čas zagotavljati. Vam na čarobne načine približati edinstvene svetove. Danes vam želimo približati posebna brata, ki sta v Slovenijo pripeljala posebno terapijo. Imamo pa tudi že njune izjemne rezultate, ki so nam jih spodaj zaupali tisti, ki so prejeli to edinstveno terapijo. 
 
Spoznajte Nala in Adriana Patricka, ki o sebi pravita....
 
Že od malih nog sva z bratom vedela da sva "čudna." Spomnim se besed prababice ko nama je vedno govorila da bova zdravila in pomagala ljudem, a kot otroku se ti niti ne sanja kaj je mislila s tem a nekako so nama njene beseda ostale v ušesih saj je bila tudi ona zelo dobra zdravilka. Odraščala sva pri babici, ki nama je vlivala besede prababice in nama govorila o angelih, o zgodbah ki so se ji dogajale, o bitjih ki jih je videvala skozi sanje ali molitev. Nekako nama je zvenelo kot lepa pravljica. Najina mama je tudi posebnost zase, spet ista zgodba o angelih, ki so ji predajali sporočila in s časom postaneš del te ljubezni. V najstniških letih so se besede najinih prednic začele uresničevati skozi videnja, sanje in spoznala sva nekaj ljudi, ki so nama preko zgodb približali ta čarobni svet za katerega sva mislila da je le lepa pravljica. Z leti sva preko sanj, videnj in doživetij začela spoznavat da angeli le obstajajo in s smrtjo prababice in nato babice se je pojavilo močno žalovanje, zelo težko nama je bilo saj sta nama bili vzornici, ki sta nama v bistvu tarkat predali sporočilo, kaj je najina pot in poslanstvo. Čez čas se spomnim sem mami dejal, da ju tako močno pogrešam in da bi rad jima povedal da ju imam rad, da bi rad, da sta tu z nami in rekla mi je počakaj še malo. Po letu dni naju je posedla in nama začela govorit in pripovedovat zgodbe, a to vse sva že slišala saj besede so bile identične prav tako tudi zgodbe katerih sva se spomnila. Vprašala sva jo, kako veš vse to in odgovorila nama je da nama je samo predala sporočila babice in prababice. In tu se je rodila želja, želja da hočeva tudi midva biti glasnika luči in svetlobe.  Znanje ki ga ima nama je predala, z leti sva sanjala preroške sanje, vedela sva kaj prinaša dan ali situacija in zaupala sva jim. Na poti odraščanja sva imela zdravstvene težave, operacije, se zaradi teh dogodkov sprehodila do Nebes a nekaj naju je obvarovalo da sva danes živa in zdrava. 
 
Odločila sva se, da se bova izobraževala in tako pridobivala potrebna znanja, ki so nama omogočila da zgodbe najinih prednic razumeva in da lahko znanje preko pomoči drugim predajava naprej. Svet nevidnega nama je postal zanimiv poligon katerega sva radovedno spoznavala, odkrivala in Adrian je od nekdaj želel biti bioenergetik a mene je zanimala magija in vsa mistika vezana za njo. Tako sem začel meditirati in se spoznavati od znotraj, kaj zmore naš um in kaj lahko z usmerjanjem energije vse dosežemo, a da bi lahko pomagal drugim, moram najprej razumeti sebe. V nekem trenutku ko naju je prijateljica prosila za pomoč sva združila znanje in moči in priskočila. Čez čas sva dobila pozitiven, nama najdražji odgovor, da ji je pomagala najina terapija in tu se je rodila najina terapija katero sva poimenovala Čarovniški krog. Terapija se izvaja s pomočjo izučenega zdravilca Adriana Patricka v kombinaciji s podporo bele magije certificiranega belega maga Nala. Terapijo izvajava istočasno in je naravnana samo na pozitivne rešitve in nikoli ne vključuje slabih namenov za kogarkoli. Najina terapija močno doživetje. 
 
In spoznajte njune terapije....
 
Kako poteka terapija sama?
 
Pred samo terapijo nama zaupaš kakšne težave imaš in dogovorimo se na katerih področjih bomo delali da se ti dvigne moč kjer je to potrebno. Čas poteka terapije je odvisen od posameznika in področja katero izbereš, od 20 - 60 min.  Med izvajanjem terapije imaš lahko  odprte ali zaprte oči, zaželjeno da na terapijo prideš sproščen/a. Nato pričnemo. Poveževa se s kozmično energijo saj energija nosi vse potrebne informacije in ko telo dobi tisto kar potrebuje se sproži postopek zdravljenja, naše telo je največja zakladnica zdravja. Sam potek terapije je umirjen, sproščujoč saj te podpirajo tvoji vodniki s katerimi delava za področje kjer potrebuješ podporo, dvig energije, odpravo blokade,...Po terapiji nama zaupaš svoje občutke, uvide in si izmenjamo nasvete kaj lahko še doma narediš zase. Po do sedanjih izkušnjah sta dve terapiji že dali željeni cilj oz odpravo blokade. Adrian ti pošiljam bioenergijo, Nal pa te podpra s posebnimi energijskimi iniciacijami. 
 
Bioterapijo z magično energetsko podporo izbereš če:
 
- si fizično ali čustveno utrujen/a
- če imaš občutek, da ti je bila  poslana težka energija
- če si v začaranem krogu okoliščin pa ne najdeš pot ven iz tega
- potrebuješ individualni pristop k tvojim težavam ali globokim željam
- si zmeden/a in želiš usmeriti energijo v manifestiranje srčnih želja
- odpravljanje energijskih napadov zaradi katerih se lahko pojavijo bolečine v hrbtnem ali ramenskem delu
- odpravljanje blokad na centrih telesa
- splošna slaba počutja in iskanje vzrokov le-teh
- lajšanje čustvenih težav in negotovosti
- dvig samozavesti
- zaščita aure
- bioenergijsko zdravljenje
- podpora bele magije na področju za katerega potrebuješ spremembo
 
Opravljena izobraževanja s pridobitvijo certifikatov čarovniških bratov
 
Adrian Patrick:
 - bioterapija
- bela magija
- medijstvo
 
Nal:
 - učitelj meditacije
- beli mag
- prebiranje podzavestnih vzorcev
 
Terapije se izvajajo v duhovnem ateljeju Potovanje duše, svoj termin pa si zagotovite na nal@potovanjeduse.si
 
Vabljeni!
 
Vtisi tistih, ki so prejeli terapijo:
 
 
Pozdravljena,
 
tako lepe izkušnje in tako čiste energije že dolgo nisem občutila. Ko sem izvedela za vajino terapijo, me je znotraj mene takoj nekaj poklicalo. Na terapijo sem prišla z mešanimi občutki, le kaj bo. Že pri vstopu me je objela topla in mehka energija, kateri sem se z lahkoto prepustila in zaupala. Po končani terapiji sem bila kot omamljena, sem kar lebdela, bila lahkotna kot mehurček. In to še kar traja. Hvala obema iz srca za ta dvig energije, ki mi je dal krila. Podala sta mi toliko pozitivnih nasvetov, namigov in lahko bi se ure predajala vajinim uvidom. To moram še ponoviti. Hvala iz srca
 
Topel objem, Staša
 
 
Dragi Nal, dragi Adrian Patrick,
 
sploh ne vem, kje naj začnem…kar nekaj mesecev sem se vrtela v začaranem krogu neugodja, bolečin, jeze, žalosti, razočaranj, samopomilovanja in še bi lahko naštevala…pomagati sem si skušala sama, ampak nekako ni šlo. Čisto slučajno sem izvedela za vajino terapijo in sem si rekla, jah zakaj pa ne…škodovati mi ne more, itak sem že na dnu….Že po prvem pogovoru z Nalom, sem se počutila mnogo bolje, dobila sem nekaj energije in se odločila za popolno terapijo. Priznam, malo me je bilo strah, ampak sem si rekla (tudi ob podpori moža), da moram nekaj narediti zase, ker takšna kot sem bila, nisem jaz. Kako naj povem kaj sem občutila? Bilo je veliko mešanih občutkov, močne energije, tudi malo fizične bolečine, glava mi je opletala sem in tja, hrbet se mi je ukrivil…ampak usta so mi lezla v nasmeh. Občutila sem mir. Tisti mir, za katerega sem mislila, da ga nikoli več ne bo. Videla sem pave, videla sem konja, videla sem sebe na travniku in nasmejano do ušes, tako kot sem bila najbolj srečna. In občutiti tako srečo po mesecih negative je res občutek miru. Videla sem, da se je nasmeh samo skrival in da ni izginil. Nal in Adrian, hvala ker sta mi vrnila nasmeh na obraz. In še ena zelo pomembna zadeva, zaradi močnih menstruacij sem bila velikokrat na urgenci, vsak mesec sem s strahom čakala na »tiste« dni…in danes? Danes je drugi dan mojega cikla..nič, ampak popolnoma nič me ne boli. Ne vem kako naj še povem kako izredno hvaležna sem vama. In hvaležna, da sem prišla do vaju in hvaležna tisti sili, ki me je k vama poslala. Pomagajta in delajta dobro še naprej.
 
Mateja, Ljubljana
 
 
Draga moja "čarovnika",
najlepša hvala za vajino terapijo, uvide in napotke. To je bilo z eno besedo fascinantno!Počutim se čudovito in to izkušnjo z vama priporočam vsem! Hvala vama iz vsega srca, ostanita zdrava!
 
Objem obema, Zdenka
 
 
 
Pred cca 3 meseci sem bila na terapiji Čarovniški krog, saj me je energija pritegnila. Čutila sem, da mi v tistem trenutku lahko ta terapija pomaga, zato sem se prijavila. Glede na to, da sem že bila na osebni terapiji z bioenergijo, sem malo vedela, kaj lahko pričakujem. Ker poznam oba brata in vem, da delata s srcem, sem jima zaupala. Ravno takrat sem namreč za seboj imela eno težko obdobje, kjer sem izgubila ogromno mišične mase in izčrpala svoje telo, ki ni več delovalo optimalno. Med samo terapijo me je močno zeblo in vedela sem, da je to zaradi zdravljenja. Ves čas terapije sem se počutila prijetno in varno. Skozi terapijo sta mi pomagala zopet vzpostaviti pretok energije, odpravila blokade in odprla tretje oko, nad čemer sem najbolj navdušena. Na koncu sta mi podelila nasvete, s katerimi sem si lahko sama dodatno pomagala tudi po terapiji. Že takoj naslednji dan sem se počutila veliko bolje in sem imela sem več energije. Vidi se, da delata s srcem in dušo in verjamem, da ju čaka še veliko dela. "

Romana, Ljubljana
 
 
"Ko sem prišla k Nalu in Adrianu Patricku, sem bila izčrpana in popolnoma obupana nad nastalo situacijo. Vse mi je šlo narobe. S pozitivnim načinom razmišljanja in meditacijami sem se poskušala vzdigniti, vendar moja energija je kar padala in padala. Priznam, da sem na trenutke pomislila tudi, da mi je nekdo moral poslati črno magijo. Enostavno ni mi bilo jasno zakaj se mi kar naenkrat vse podira. Nal mi je naredil vpogled  in  je začel opisovati osebe iz mojega življenja. Bila sem presunjena nad podobnostmi. Sledil je pregled kart in govor o življenjskih naukih, ki mi je dvignil samozavest. Vedela sem kaj moram storiti, vendar sem bila še vedno brez energije. Nato sta mi naredila še terapijo. Kar čutila sem kako mi teža pada s telesa. Kar naenkrat sem se počutila lahkotnejšo in bila po končani terapiji kljub pozni uri, neverjetno polna energije.Priporočam vsakomur, saj imata fanta zares veliko znanja in kar je zame še najpomembneje ogromno pozitivne energije."
 
Mateja S. Ljubljana
 
 
14. julij 2018
Pa jih imamo...Magične jesenske napovedi. Mesta na jesenske tečaje se kar hitro polnijo, zato smo za vas spodaj pripravili kratek napovednik naših novih tečajev in prihajajočih znanj, ki spreminjajo življenja.