Domov » »

Bioterapija


Ne počutite se dobro. Morda fizično, morda čustveno, morda pa sploh ne poznate vzroka. Veste le, da si želite nazaj energije, ki ustvarja, živi, deluje in dviguje. Takrat vas pokliče metoda energijskega zdravljenja, ki je tako zelo spoštovana, njeni učinki pa so blagodejni. Pokaže pot naprej. Nudi podporo, ko jo najbolj potrebujete. Ker niste sami. Tukaj smo za vas bioenergetiki, ki pomagamo z vsem srcem. 
 
In kaj je bioenergija?
 
Bioenergija je kozmična energija, ki prihaja iz večnosti, iz srca kozmosa in je neuničljiva (pravimo ji tudi prana). Pomembna je za vsa živa bitja na Zemlji, kajti če je ne bi bilo, ne bi bilo tudi življenja na Zemlji. Eden izmed dokazov, da bioenergija deluje je telekineza. Njei elementi so voda, zrak, zemlja. Ko smo povezani z naravo smo povezani sami s seboj. Dokler teče energija skozi naše energijske centre ,ki jim pravimo čakre je vse tako preprosto  in mi smo zdravi. Čakre so zadolžene za pretok energije v našem telesu, tako kot žile za pretok tekočine oz. krvi v našem telesu. Ko smo povezani z naravo so torej povezani naš duh, duša in telo. Popolno ravnovesje življenja. Če smo energijsko ves čas "čisti" temo pravimo, potem je to pot do zdravja in notranjega zadovoljstva. Lahko se nam  odprejo intuitivne zaznave, ne obdajajo nas negativne misli ali negativna čustva. Najprej moramo narediti "red v svoji glavi, potem v svojem srcu in na koncu v svojih notranjih zaznavah in biti naravnani  na pozitivo in pozitivne misli, da bi lahko tudi oddajali pozitivno energijo in magnetizem privlačnosti. Če nam to uspe, nas ljudje začnejo gledati drugače  odpirajo se nam nove možnosti, prebudi se kreativna energija, moč po ustvarjanju. Odpre se nam vse na podlagi naše iskrene ljubezni do samega sebe, kakor tudi drugih, saj ljubezen prinaša nova spoznanja življenja in odpira vrata notranjega miru, za katerimi nas čaka sreča in življenje obilja. To ste verjetno že vse vedeli. A strinjamo se, da je včasih lažje to reči kot storiti. Vsi kdaj potrebujemo pomoč. In ta pomoč v tem primeru je izjemna bioterapija.
 
Bioterapija je zelo učinkovita  metota, ki pri ljudeh sproži pozitivne občutke.  Bioenergetiki delujemo tako, da preko aure vidimo kje primanjkuje energije oz. kje so luknje v auri in tako jo začneo polniti s prano energijo. V kombinaciji z uradno medicino je tako rezultat še močnejši in vam pomaga na energijskem področju.
 
 Z bioterapijo lahko zmanjšamo bolečine in pospešimo zdavljenje pri boleznih kot so :
 
- Glavoboli, migrene
- Epilepsija grang mal (močna), lažji napadi
- Alshajmerjeva bolezen
- Težave z očmi
- Težave z ušesi (tinutis šumenje )
- Težave z sinusi
- Težave z šcitnico
- Astma,Bronhitis
- Pljuča - degerativne bolezni 
- Težave s srcem
- Črevesje - Chronova boleze, kolitis
- Želodec - čir
- Jetra- žolč
- Težave z ledvicami
- Diabetes
- Gangrena
- Hrbtenica, Osteoporoza
- Kifoza-Skolioza
- Slabokrvnost
- Revmatoidni artritis
- Putika
- Artroza,kolena,kolki
- Išijas
- Nevromuskulatarne bolezni
- Degenerativne bolezni živčevja
- Bolezni psihe
- Depresija
- Strahovi, nespečnost
- Alergije, slab imunski sistem
- Prostata
- Moški problemi ( andro pavza), potenca, neplodnost
- Težave z z mehurjem
- Ženske bolezni, neplodnost
- Bolečine menstruacije
- Tumorji
- Hemeroidi
- Herpes
- Bolečine v sklepih, ramah in rokah
 
Kaj vse vam ponuja moje znanje iz te čudovite zdravilne tehnike in prispevki:
 
- Bioterapija - individualno ( 80 eur)
- Čiščenje čaker (60 eur)
- Bioterapija na daljavo (60 eur)
- Bioterapija na daljavo za hišne ljubljenčke (60 eur)
- Energijsko čiščenje prostorov ali predmetov (130 eur)
- Energijska zaščita in bioterpija skupaj (90 eur)
- Čiščenje vpliov nastalih zaradi črne magije (80 eur)
- Rezanje karmičnih vezi in bioterapija skupaj (90 eur)
- Terapija bioenergijski krog v sodelovanju z Nalom Husičem (90 eur)
 
Dovolite mi, da vam pokažem zdravilne dotike. 
 
Svoj termin si zagotovite na adrian@potovanjeduse.si

Spoznajte Adriana Patricka Husiča

Moja pot je pot zdravilstva. Le kdo bi to pričakoval že tako dolgo nazaj....Kot otrok sem odraščal pri babici, kjer smo imeli veliko živali. Do teh čudovitih bitij in narave sem čutil globoko ljubezen. Pri živalih sem čutil nekaj prav posebnega - pri njih namreč nisem nikoli zaznal sovraštva, zamer in njihova brezpogojna ljubezen me je očarala vedno znova. Kadarkoli sem položil roko na žival se je nemudoma umirila in zaspala. Vedno sem se spraševal čemu je temu tako. Odraščanje pri babici je zame pomenilo biti ločen od staršev, v krogu starejših žensk, ki so iz dneva v dan sedele in prerokovale iz dlani, kart, fižola, vode, celo svinec so topile na ognju in ga prelivale v posodo z vodo, da so ustvarile posebne figure in iz njih nato izjemno prerokovale. Spraševal sem se kaj vidijo tam, kjer sam nisem videl ničesar...? Nisem pričakoval, da mi bo življenje samo po sebi odgovorilo...
 
Sčasoma sem ugotovil, da privlačim določene kovine in manjše lažje predmete -kot bi bil magnet. Mislil sem, da je z menoj nekaj narobe.
Okoli sebe sem tudi videval obrise oseb katerih drugi niso opazili. Sčasoma sem zbral pogum in to povedal babici in ona mi je potrdila, da ni nič 'narobe', a naj te darove raje zadržim zase in o tem ne govorim drugim. 
 
Prišel je čas šole in tako sem se preselil v Ljubljano. Kaj kmalu pa sem ugotovil, da me sovrstniki gledajo drugače .... v njihovih očeh sem bil 'čuden'. Kljub temu da nisem razumel slovenskega jezika sem prebral njihove zapise energije in ugotovil, da me niso sprejeli. Živeli smo v bližini reke in okrog nas je bila neokrnjena narava. Izrazil sem željo, da bi rad imel živali. Oče me je nekaj časa le gledal in dobil je solzne oči. Vprašal me je, zakaj? Odgovoril sem mu: 'Ker potrebujem ljubezen'. Ljubezen sem začel iskati  v naravi in tako sem vsak dan sedel ob reki, se sproščal in poslušal petje ptic. Zagledal sem se v tolmun v katerem so mi se začeli kazati obrisi in obrazi ljudi. Vse kar sem tistega dne videl.... se je nato tudi uresničilo! Ugotovil sem, da je to tisti dar o katerem sem se spraševal v otroštvu. Jasnovidnost! Imam dar jasnovidnosti.
 
Odprl se mi je kanal jasnih videnj in tako sem začel brati informacije iz vsega kar pušča za seboj karkšnokoli sled. Med drugim sem videl tudi sebe, kako zdravim ljudi s polaganjem rok. Ko sem prišel domov sem jasno povedal bratu, da bom zdravilec, da bom bioenergetik in on me je samo začudeno pogledal in rekel: 'Da, boš!' Po tistem je minilo veliko let, a ljubezen do zdravilstva je v meni rastla in rastla. Kot drevo močnih korenin, ki se nikoli ne upogne. Tako sem se izučil za bioenergetika, naučil sem se načrtno usmerjati energijo in pomagati pri zdravljenju pri več kot 40- tih različnih boleznih. 
 
Moja pot me je tako vodila naprej skozi življenje in tega sta obogatili še dve krasni duši, katerima sem zaupal svoja videnja iz otroštva... in v njunih očeh nisem bil 'čuden'. To me je naravnost presenetilo, saj sem končno dobil potrditev, da z menoj ni nič narobe ... bil sem sprejet točno tak kot sem v resnici. Kar mi je najbolj všeč pri njima je to, da nisem dobil občutka, da delata razlike med ljudmi.  Sčasoma je naše druženje po obiskih njunih meditacij in tečajev preraslo v prijateljstvo in ta dva bisera sta Cristy in Mihael Žmahar. 
 
Naša pot tako za vas tvori podporo, zdravilne dotike ... in ljubezen, ko jo potrebujete.
 
Hvala, ker mi zaupate.
 
Za vsa vprašanja sem vam na voljo na adrian@potovanjeduse.si
 


***OPOMBA: Adrian Husič spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi.

 

 

14. julij 2018
Pa jih imamo...Magične jesenske napovedi. Mesta na jesenske tečaje se kar hitro polnijo, zato smo za vas spodaj pripravili kratek napovednik naših novih tečajev in prihajajočih znanj, ki spreminjajo življenja.