Domov » »

VAMPIRSKE MASKE - DELAVNICA, KI OSVOBAJA OD ENERGIJSKIH VAMPIRJEV

Poznate energetske vampirje? Tiste, ki vam iz dneva v dan pijejo potrebno energijo, vse dokler popolnoma izčrpani ne obupate nad njimi ali še pogosteje - pristanete v večnih bojih in prepirih. Ti “vampirji” so po navadi vaši prijatelji, sodelavci, šef ali celo partner.

 


 

Torej, pijejo vam energijo. Kaj narediti sedaj? Imate tri možnosti.

 

Možnost 1:

Dovolite jim, da vam še naprej pijejo energijo. V tem primeru je samo vprašanje časa kdaj boste vi “padli dol”

Možnost 2:

Lahko jih odstranite iz svojega življenja. Vendar je to lahko malce težko, če je to vaša mama ali pa celo otrok. Tudi pri šefu se pri večini ljudi zatakne.

Možnost 3:

Lahko se NAUČITE kako delati z njimi. Veste, ljudje (večina) niso zlobni. Po navadi se načrtno ne odločijo, da bodo pili vašo energijo. V večini primerov se še sami ne zavedajo kdaj so na podzavestni ravni prestopili v delovanja, ki škodujejo njim in njihovi okolici - vam. Ti ljudje pravzaprav potrebujejo lastno prebujanje. Vi to veste. Zato bi jim to radi ponudili. Oni... no, oni pa vam medtem pijejo kri:) 

 


 

Dobrodošli na delavnici, ki vam bo dal vpogled v svet energetskega vampirizma, vas naučil prepoznati vampirje, ter se soočiti z njimi.Ta delavnica bo vaše odnose postavila na čisto novo raven in vam prihranile veliko energije, katera se sedaj mogoče steka v zamere, jezo, čustveno izkoriščanje, prepire, ustrahovanje, laganje ali ljubosumje. Ta delavnica ni namenjena manipulaciji. Ne uči kako nadzirati druge ljudi. Uči kako jih razumeti in kako delovati z njimi na najboljši možni način. In seveda, uči kako v tem procesu razumeti tudi sebe.  
 


 

Na delavnici boste spoznali:

 

VAMPIRSKA MASKA - LAŽNI IGRALCI 

Tema: vampirji, ki uporabljajo sarkazem, izvajajo prikrito nasilje, so umetniki ustvarjanja drame, ter največji “kameleoni” glede predstav med vsemi...in kako se energijsko zaščititi...

 

VAMPIRSKA MASKA - IMPULZIVNI BREZBRIŽNEŽI 

Tema: vampirji, ki terorizirajo, lažejo, varajo, ter se ne ozirajo na vas....in kako se energijsko zaščititi...

 

VAMPIRSKA MASKA - OBSEDENCI Z NADZOROM 

Tema: vampirji, ki so čustveno zavrti, obsedeni s perfekcionizmom, ter obsedeni s podrobnostmi....in kako se energijsko zaščititi...

 

VAMPIRSKA MASKA - VEČNI SKEPTIKI 

Tema: vampirji, ki v vsaki stvari vidijo grožnjo – tudi v vas....in kako se energijsko zaščititi...

 

 VAMPIRSKA MASKA - EGOISTI 

Tema: vampirji, ki so vedno najboljši, nimajo empatije in ne sprejemajo kritike....in kako se energijsko zaščititi...

 

 

Spoznali boste vampirje, ki zamerijo, iščejo pozornost, doživljajo čustvene izbruhe, izražajo pasivno jezo in agresivnost, vse o sarkazmu, kdo so tisti, ki ves čas dramatizirajo, kako prepoznati tiste, ki se pretvarjajo...Prejeli boste delovni in študijski material, ki vam bo pomagal resnično razumeti te vampirje 


Pokazal vam bom, kako delati z njimi, da bo vaše življenje mirnejše in svobodnejše. Naučil vas bom močnih zaščitnih tehnik in še in še. 


V primeru, da boste v tem vampirju prepoznali sebe, vam bom pokazal kako se lahko "spremenite".


In še dodaten dotik:  izjemna vodena MEDITACIJA v kateri boste obnovili svojo energijo in iz nje odstranili te vampirje

 

 

To je delavnica, ki spreminja odnose, sebe in posledično tke mirno nit življenja.

25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!