Domov » »

Samozavestna ženska- kraljica!

 

Draga speča kraljica, verjamem, da si ta opis odprla z namenom. Kakšnim? Mogoče je prišel čas, da se prebudiš:)  

Predstavljam vam ekskluzivno delavnico, ki jo vodi Mihael Žmahar, trener za samozavest in na kateri gospodje ostanejo doma, dame boste pa slišale vso resnico o sebi, tudi tisto, ki se je izgubila nekje v kolesju časa. 

Svet trenutno nujno potrebuje močan vzpon ženske energije, ki mu bo dala možnost , da se povzdigne na nov nivo delovanja. To ne pomeni, da je moška moč slaba, sploh ne. A vsi bi se strinjali, da ravnovesje med spoloma še ni vzpostavljeno. Včasih mogočne kraljice ste se skrile pod zahtevami, da svoja življenja prilagodite načelom, ki vas zelo redko spodbujajo k razvoju v samozavestne voditeljice.  Tako mnogo žensk v današnjem času  v sebi čuti ogromen potencial katerega pa ne morejo oz. znajo izraziti. Izgubljajo svojo moč pod okoliščinami katerih si ne želijo imeti v svojem življenju. Čas je za spremembo! Čas je, da prebudite energijo kraljice v sebi in spremenite svoje življenje in svet!

A, da bi lahko to storile, drage dame, se morate SPOMNITI, kdo ste v resnici in kaj zmorete. Ne naučiti,  spomniti - ker  to modrost že nosite v sebi. Na tej edinstveni delavnici se boste dotaknile tem gradnje samozavestne ženske in pokrili naslednja področja kraljice:

- ocena samozavesti in gradnja karakterja, ki se lahko enakomerno kosa z moškim svetom in njegovimi zahtevami
- kraljica in njen kralj (spoznanja o PARTNERSKIH ODNOSIH, ki so enakovredni + gradnja prestola za kraljico - okoliščine, komunikacija, vloga v partnerstvu) 
- ostali odnosi + družina (tudi mesto za taščo:))
- gradnja NOTRANJE MOČI za postavljanje visokih vizij in dosežkov brez občutka manjvrednosti + napad na moške kariere
- NOTRANJA KRALJICA - organizacija življenja za vaše stvari + vsi hobiji, ki odražajo vašo notranjo in zunanjo lepoto
- MEDITACIJA z boginjami za stabilizacijo notranje energije kraljice (Afrodita, Atena)Mihael pravi:

"Vem, da veliko moških ne bo navdušenih nad vašo preobrazbo v kraljico, a to je njihov problem. Sedaj je prišel čas za vas! Pravi moški se ne boji kraljic, ampak jo želi imeti ob sebi. 
Ja, sam sem MOŠKI trener za samozavest , ki razume in predvsem spoštuje moč kraljice. Spoznal sem, da je čas, da vam pokažem kako deluje moški um in njegovo dojemanje ženske z namenom, da boste prepoznale svojo vrednost in jo boste zmožne zgraditi tudi tam kjer je trenutno še nimate. Zakaj je pomembno, da razumete moško perspektivo? Ker so ravno moški tisti, ki zatirajo žensko energijo. In ve lahko končate s tem:)"

 

Na delavnici boste spustili tančice pretvarjanj in prilagajanj z namenom, da spoznate svojo vrednost, hkrati pa prepoznate področja na katerih si do sedaj niste izborile svojega mesta in to končno spremenite.

Delavnica je sestavljena iz predavanja in meditacije. Na delu predavanja boste s pomočjo delovnega materiala razreševale in ponovno organizirale vaše vzorce in delovanja, v meditaciji pa boste prebudile s svojo notranjo kraljico in poiskale še zadnje elemente, ki jih morate vključiti v preobrazbo.

Meditacija je vodena in je primerna tudi za tiste, ki boste meditirale prvič. 

Vabljene vse "bodoče" kraljice.Oglejte si čudovit tv prispevek na TV3 v oddaji U3P o pomembnosti samozavestnih žensk. To si ti. Ti si bodoča kraljica. Jaz ti bom pokazal pot. Prispevek se začne na 9:15 minuti

 
6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!