Unikaten portal 10-10 na spletu: Skrivne kode & čarobne palice - RAZPRODAN

DOGODEK

Unikaten portal 10-10 na spletu: Skrivne kode & čarobne palice - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Portal 10-10- Mogočna energijska koda. Odpiralo bo vrata novih možnosti. Ali jih boš prestopil(-a)?

Veliko ljudi si želi v življenju dati nove možnosti. Možnosti novih začetkov. In ko srce pokliče to novo možnost, okoliščine včasih spregovorijo drugače. Zdi se, da so premiki skoraj nemogoči. Odgovorov ni, večno vprašanje ostaja: "Zakaj?" 

10-10 je energijski zapis znan kot portal in številka karmičnih povračil za vse, ki bodo iskali svoje resnice. Kar se je sejalo, to se bo želo. Ko vidimo to številko je zadaj kozmično vprašanje - komu se bo nekaj povrnilo? Je kot gumb, ki lahko ponovno spravi vse na pravo mesto.Je kot ura, katere kazalci lahko končno tečejo naprej, če si do tega trenutka ves čas gledal(-a) nazaj... Imel(-a) občutek, da si ujet(-a) v usodi, ki ne želi odnehati s svojimi preizkušnjami. To energijsko prelomnico vidimo kot prijateljico, ki nam s pametnim nasvetom lahko pomaga stopiti naprej. Kljub temu, da je karmična številka je v mnogih tradicijah spoštovana kot tista, ki je srečna in prinaša odrešitve. 

A za to se potrebuje malce bolj mistična bitja. Alkimistična. 

Obstaja nadangel, ki skrbno izbira .... v meditacijo kliče svoje Izbrance. 

Kajti ta meditacija je tako mogočna, energeijsko polna in čudežna..... Naj se mistično popotovanje prične ... Kajti napočil je čas manifestacije z ..nadangelom Sachielom .

Nadangel Sachiel je bil dolgo skrit človeškim očem in je angel bolj "čarovniške narave" in alkimije. Dela s sfero manifestacije bogastva, denarja in česa se dotaknejo njegova krila... se spremni v zlato. 

V alimističnem popotovanju bo Sachiel zate aktiviral:

  • ZLATE ŠKARJE: očistijo vseh nižjih energij, ki si se jih navzel(-a), zato, da bi lahko dvignil(-a) notranjo svetlobo, ki je nujna za pozitivno manifestacijo;
  • ZLATO STEKLENIČKO: vzela bo vse tvoje dvome v to, da zmoreš manifestirati in te naučila da lahko;
  • ZLATI PERGAMENT: imenovan Veliki Učitelj - prereže vse karmične lekcije, odreši eteričnih vezi na le-te in povrne dobro ... tebi!
  • ZLATO ČAROBNO PALICO: Imenovana Palica Manifestacije: z njo postani magnet za vse materialne in duhovne želje - tvoje srčne sanje naj dobijo krila in s pomočjo nje poletijo!
DARILO VEČERA: starodavni aktiviran simbol za bogastvo, ki ga prejmeš po e-pošti skupaj z obredom sprejemanja njegove aktivacije, ki sem jo osebno naredila za vse udeležence. 

Zaradi tega posebnega darila in doživetja pa so mesta na dogodek omejena. 
Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku ... v kolikor ga zamudiš, pa prejmeš po koncu posnetek v tvoj e-poštni nabiralnik, kjer bo ostal na voljo 7 dni. 
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sobota, 10. oktobra
od 21:00 do 23:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.