Domov » Dogodki »

Tečaj medijstva in življenja po življenju 2.stopnja

Datum in ura: 27. oktober 2019, 10.00 - 17.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 140 eur (gradivo vključeno v ceno)

Medijstvo je komunikacija med dušo preminulega in osebo, ki želi prejeti sporočilo ljubljene osebe, ki je prešla v duhovni svet. Medijstvo nadzorujejo in spremljajo angeli, ki zagotavljajo, da lahko dobimo le sporočila ljubezni, zdravljenja in odpuščanja. Kadar prihajamo na medijstvo, moramo vedeti nekaj stvari, še preden se odločimo, da bomo obiskali ali pa poiskali medija. Cristy Žmahar je mednarodno certificiran medij, svoje znanje na področju posmrtnega življenja je pridobivala predvsem pri tujih, svetovno znanih medijih. Je redna gostja v medijskem prostoru, prav tako pa je avtorica knjig Nebesa zdravijo in Nebesa odgovarjajo.

Zato v Sloveniji ponuja ekskluziven program -tečaj medijstva v treh stopnjah. Tisti, ki opravijo vse 3 stopnje dobijo potrdilo o opravljenem tečaju.Medijstvo je komunikacija med dušo preminulega in osebo, ki želi prejeti sporočilo ljubljene osebe, ki je prešla v duhovni svet. Medijstvo nadzorujejo in spremljajo angeli, ki zagotavljajo, da lahko dobimo le sporočila ljubezni, zdravljenja in odpuščanja.
 


OPIS TEČAJA - 1. DEL

Vsakdo od nas se prej ali slej sooča z izgubo ljubljene osebe in medijstvo lahko zelo olajša srčne bolečine. Veliko ljudi se zaradi nerazumevanja medijstva boji, a na tečaju boste spoznali, da je to povsem naravna in varna tehnika komunikacije, ki nam odpre nova duhovna spoznanstva in pomaga mnogim.

Vabljeni ste, da se tečaja medijstva udeležite v kolikor bi radi sami komunicirali s svojimi ljubljenimi preminulimi ali pa če bi radi z medijstvom pomagali tudi drugim. Za tečaj ne potrebujete ''posebnih sposobnosti'', saj je medijstvo sposobnost, ki je dana čisto vsakemu izmed nas, samo razviti jo moramo.

 Na tečaju boste pridobili naslednja znanja:

* duša in njena pot - kaj je pomembno vedeti pri komuniciranju z dušami * razvijanje kanalov jasnočutnosti, jasnovednosti, jasnovidnost in jasnoslušnosti
* sporočila preminulih in tolmačenje le-teh in kako medijstvo pomaga žalujočim
* meditacija z nadangelom Mihaelom za pogum za sprejem opravljanja dela medija
* meditacija za povezavo z dušami - razvijanje čutov
* angeli in kako nam pomagajo pri komunikaciji s preminulimi
* praktično delo v parih - vaje izvajanja medijstva OPIS TEČAJA - 2.DEL

Nadaljevalni tečaj medijstva - komunikacije z preminulimi za vse, ki so opravili osnovni tečaj (brez izjem)  ter že poznajo pravila in tehnike komunikacije z dušami. Nadaljevalni tečaj bo obsegal tokrat samo praktično delo in tehnike povezovanj.

Obseg našega dela:

*meditacija z nadangelom Mihaelom, Rafaelom, Azraelom za delo medija
* vaje za razvoj jasnovidnosti, jasnoslušnosti, jasnovednosti in jasnočutnosti
* aura in osebne zaščite pri delu medija
* delo v parih - moč imen
* delo v parih - avtomatsko pisanje za prenašanje sporočil    
* skupinske vaje
* tehnike prepoznavanja duš in družinske linije
* pomoč žalujočemu pri zdravljenju srca
* nadangel Metatron in čiščenje čaker
* rezanje eteričnih vezi
* angeli in angelska sporočila med medijstvom

  OPIS TEČAJA  - 3.DEL - PRIDOBITEV CERTIFIKATA 


Zadnji tečaj je namenjen predvsem tistim, ki želijo spoznati celostno delo medija za lastno uporabo ali pa želijo pomagati drugim. Tečaj je obarvan predvsem intenzivnemu delu, povezavam, zaščitam , meditacijam.

 * pomen zaščite medija - zaščita energije in aure medija       
* usposabljanje za delo z ujetimi dušami
* zaščita svojega doma pred neželenimi energijami          
*  prepoznavanje namena sporočil
* posebna meditacija za vsestransko zaščito
* učenje posebne tehnike kako drugim pomagamo tistim, ki imajo nižje energije  v hiši
* delo v parih (povezave brez imen, prepoznavanje energije in identitete duše)
* skupinsko delo
* sporočila skozi pisanje
* sporočila skozi meditativno stanje
* praktični nasveti za delo medija s strankami DATUMI IN PRISPEVKI:    

 
 Skupina JESEN


1.      stopnja 29. september 2019  od 10 – 17:00 (140 eur)
2.      stopnja: 27.oktober 2019 od 10-17:00 (140 eur)
3.      stopnja: 8. december 2019 od 10-17:00 (140 eur)

Prispevki vključujejo zgoščenke in ves material ter prigrizke. 
 

Prijave na info@potovanjeduse.si


Udeleženci o tečaju:

Za tečaj medijstva sem se odločila, ker sem imela že v preteklosti precej močno povezavo z duhovnim svetom in sem hotela izvedeti tudi kaj več, hotela pa sem se tudi naučiti pravilno ukrepati ob »obiskih« iz onstranstva. Tečaj je bil zelo zanimiv, izvedela sem ogromno o posmrtnem življenju in o delu z dušnim svetom, ker pa smo imeli tudi veliko praktičnega dela, upam trditi da smo pridobili dovolj znanja in samozavesti za uspešno delo in pomoč še naprej. Kar mi je bilo eno od največjih spoznanj je to, da v pravem pomenu besede smrti kot takšne NI! So samo različne oblike našega obstajanja! Hvala Cristy za to kar si nas naučila!

Erika Žagar, dr.med.

Priznam. Od nekdaj me je zanimala ta tematika. Priznam tudi to, da sem se je silno bala. Ker so me učili, da se onostranstva ne "dotika". O, ko bi le vedela prej. Namreč, po tečaju medijstva pri Cristy vidim stvar v povsem drugačni, resnični luči. Kako lažje je živeti, ko vem, da imam očeta ob sebi. Kako močno je čutiti ljubezen v srcu, ko sedaj znam prepoznavati znake. Cristy naju je povezala za vedno. Pokazala nama je pot. Hvala. Tečaj medijstva približuje ljubezen nebes za vse, ki smo kdaj koga izgubili.

Ana, Ljubljana

"Pred tečajem se mi je zdelo  fascinantno in istočasno nepojmljivo, da je možno zabrisati mejo med svetovoma živih in mrtvih (ki v resnici to niso).Sedaj sem izkusila, videla in čutila, da je meja le navidezna. Cristy je vedela, kaj dela. Korak za korakom nas je vodila preko meja skepticizma, da se je v vsakem trenutku možno ponovno združiti z našimi ljubljenimi. In kar naenkrat  sem sedela nasproti neznanke in ji izročala darilo njenih ljubljenih - sporočila, ki so presenetila ne le njo, temveč tudi mene. Mene predvsem zaradi spoznanja, da lahko jaz, ki nisem nič drugačna od ostalih, komuniciram s tistimi, ki jih ni več med nami. In to brez strahu, neverjetno ljubeznijo in občutkom svetosti. Cristy je uspelo nekajneverjetnega. Hvala."


Simona Rituper, pisateljicaOglejte si še TV intervju s Cristy Žmahar na temo onostranstva in medijstva kot čudovite niti ljubezni. Za ogled preprosto kliknite na spodnjo sliko.

 

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
Tečaj medijstva in življenja po življenju 2.stopnja.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!