E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki
Domov » Dogodki »

PREMIERA LJUBEZENSKIH ČUDODELK OB MODRI POLNI LUNI-NEPONOVLJIVO! Oya: Afriško-mistična meditacija preobrazbe v vsemogočnost

Datum in ura: 31. januar 2018, 19.00 - 21.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Letošnje leto bo na mističnih koledarjih obrnilo številko 2. Številko bogov in boginj, številko dneva in noči, številko ravnovesja. Ker pa je tudi predstavnica druge čakre pomeni, da si želi čarati vse, kar je povezano z odnosi in ljubeznijo.

In čarala bo za vas. Cristy Žmahar pozna čarovnijo. Pozna energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približuje svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.

Cristy je izbrala in mistični svetovi so izbrali njo. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... LJUBEZENSKE ČUDODELKE.

Ljubezenske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Izbrani je bil sklop meditacij...9 meditacij. Kajti 9-ka je številka duhovnosti, boginj, bogov, mističnosti in večnosti. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo. 

Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Modra polna luna, čudež narave, ki letos nastopa dva-krat kar je neverjetno, sončni mrk, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....Spoznajte jih...

PREMIERNA MEDITACIJA LJUBEZENSKIH ČUDODELK NA MODRO POLNO LUNO 31.1.2018


Oya: Afriško-mistična meditacija preobrazbe v vsemogočnost

Modra polna luna je pravi čudež narave. Je nekaj posebnega in edinstvenega. To je moč narave, ki si skoraj nikoli v letu več ne ponovi, v povprečju pa se ta pojav ponavlja enkrat na 2,7 leti in iz energijskega stališča prinese dodatni portal dotoka energije za planet - a to ni kakršen koli portal. To je prebojni portal in neizmena moč manifestacije.  Njena moč je resnično izjemna in predvsem zelo skrivnostna. Prinaša številne darove in čarobnost. In to, da v letu 2018 nastopata 2 modri polni luni...je neverjetno darilo človeštvu. Čarodeji so vedno uporabljali moč modrih polnih lun za posebne obrede in neponovljive iniciiacije. Tudi mi bo naredii tako..kot oni. Sledili bomo mističnim močem, priklicali prebojne dotike in edistvene boginje...

Oya, mogočna boginja in maginja. Vrhovna predstavnica boginj-maginj po imenu »Aje«. Za njih se je verjelo, da so se znale preobraziti v ptice, zato da so lahko ponoči poletele in izvajale belo magijo daleč od človeških oči, zato, da bi lahko zaščitile naravo in živali. Oya je tako kot posebna izbranka postala spoštovana boginja vetra, mavrice in groma. Je tista, ki jo povezujejo z mogočnimi spremembami in tisto, ki varuje v najtemnejših nočeh. Prežene noč in temo zato, da bi lahko pokazala mavričnost življenja.

In na ta večer bo s svojo posebno obredno meditacijo očistila tudi vas. Naj se sliši zvok groma in vetra. Naj odneseta vse, kar je blokiralo odnose, finance, vero vase. Zato, da bi vam nato ob dotiku manifestacijske polne lune z drugo meditacijo večera prinesla mavrico – barve ljubezni, srečnih odnosih. Ona zna priklicati ljubezen. Zato ji boste na ta izjemen večer...zaupali, kaj ljubezen kliče v vašem srcu.

Zaslišala se bo afriška meditacijska glasba. Zasijala bo modra polna luna. In vse se bo spremenilo. Naj zaživi prva ljubezenska čudodelka. Pridružite se jih. Postanite…Ona.  

DARILO VEČERA: SVEČKA POPOLNE ŽETVE OBILJA

Prijave zaradi daril in omejenih mest obvezne. Hvala. <3

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
PREMIERA LJUBEZENSKIH ČUDODELK OB MODRI POLNI LUNI-NEPONOVLJIVO! Oya: Afriško-mistična meditacija preobrazbe v vsemogočnost.
6. januar 2018
Tokrat se vam na hitro oglašamo, da vas spomnimo na naše brezplačne dogodke, ki se z raketno hitrostjo polnijo.