Domov » Dogodki »

MISTIČEN SONČEV MRK LJUBEZENSKIH ČUDODELK: Boginja Anu za manifestacijsko magijo (meditacija z darilom)

Datum in ura: 13. februar 2018, 19.00 - 21.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Sončev mrk bo poljubil Zemljo. In v njegovi mističnosti se bo dvignila energija edinstvenih boginj. Zato, da bi lahko poiskale svoje varovance. Čarodeje in čarodejke po duši. Tiste, ki iščejo globoka duhovna spoznanja, da bi čarali obilje zase in za druge. 
 
V objemu mrkov in lune se preko šepeta vetra zasliši njen skrivnostni glas. Ne poznajo jo mnogi. Ne dela z mnogimi. A s tem zapisom izbira ...ravno vas. To je Ona, mistična boginja Anu. Povezana z naravo, je  svetu vedno dajala sporočilo o tem, da Ona ve...kako se seje in kako se žanje. Postala je gospodarica žetve obilja, da bi svojih darov naučila tudi svoje varovance. Je najstarejša keltska boginja, polna modrosti in čudežnih darov.
 
In na ta mistični večer izbira vas z namenom...

 
.. MISTIČNIH SEMEN:
 
- zasadite semena zdravja, da vaše telo postane mogočno drevo zdravja
- zasadite vrtnice ljubezni, da bi jo izkušali v vaših odnosih
- zasadite 
- zasadite polja sivk, da bi se naužili miru
- zasadite sončnice, da bi imeli sončne misli ob tem sončevem mrku
- zasadite drevo denarja in si naberite cekine manifestacije
 
V drugi meditaciji pa vas bo podprla energija sončevega mrka, ki bo blagoslovila darilo vašega večera - svečko ljubezni. Ker sončev mrk nastopa pred valentinovim, bo svečka edinstveno darilo...ki bo čakalo blagoslov, ki ga boste odnesli v svoj dom. Da bi manifestacijska magija ljubezenske čudodelke čarala še naprej....
 


 

O MEDITACIJAH LJUBEZENSKIH ČUDODELK
 


Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Letošnje leto bo na mističnih koledarjih obrnilo številko 2. Številko bogov in boginj, številko dneva in noči, številko ravnovesja. Ker pa je tudi predstavnica druge čakre pomeni, da si želi čarati vse, kar je povezano z odnosi in ljubeznijo.

In čarala bo za vas. Cristy Žmahar pozna čarovnijo. Pozna energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približuje svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.

Cristy je izbrala in mistični svetovi so izbrali njo. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... LJUBEZENSKE ČUDODELKE.

Ljubezenske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Izbrani je bil sklop meditacij...9 meditacij. Kajti 9-ka je številka duhovnosti, boginj, bogov, mističnosti in večnosti. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo. 

Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Modra polna luna, čudež narave, ki letos nastopa dva-krat kar je neverjetno, sončni mrk, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....Spoznajte jih...

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
MISTIČEN SONČEV MRK LJUBEZENSKIH ČUDODELK: Boginja Anu za manifestacijsko magijo (meditacija z darilom).


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!