E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki
Domov » Dogodki »

POLNA LUNA LJUBEZENSKIH ČUDODELK: Gospodarica kozmičnega časa in Bumerang usode (meditacija z darilom)

Datum in ura: 2. marec 2018, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Prispevek: 20 eur

Ob  polni luni se bodo v našem ateljeju odvili meditacijski čudeži.  Njena moč je resnično izjemna in predvsem zelo skrivnostna saj je prva polna luna tega meseca, ki jo bo nadgradila modra polna luna konec meseca. Prinaša številne darove in čarobnost. In to, da v letu 2018 nastopata 2 modri polni luni...je neverjetno darilo človeštvu. Čarodeji so vedno uporabljali moč modrih polnih lun za posebne obrede in neponovljive iniciiacije. Tudi mi bo naredili tako..kot oni. Sledili bomo mističnim močem, priklicali prebojne dotike in edinstvene boginje...Za prvo polno luno smo izbrali....

TA VEČER ZAČENJAMO PO NOVEM URNIKU - OB 20H, KO BO VEČER V POPOLNEM, MISTIČNEM OBJEMU

Priklicali bomo Njo - mogočno boginjo po imenu ARIANRHOD. Njena mistična zgodba pravi, da je boginja povezana z luno in z zvezdo Severnico. Duhovni dom Arianrhod je civilizacija Cear Sidi, kar pomeni grad, ki kroži. S tem Arianrhod sporoča, da vse v življenju kroži - zato, da se lahko vrne k vam.

 

 
Pa naj se vrne in naj se obrne, ko stopite v ta magičen grad, ki kroži z namenom:
 
- da z Arianrhod sprožite karmična povračila
- da Arianrhod predate karmične tegobe in stvari ali odnose za katere čutite, da jih težko "spustite"
- naj Arianrhod razsvetli vse iluzije in vam pokaže vaše resnice
- da z Arianrhod zalučate bumerang usode - sami določite kaj želite priklicati v svoje življenje
- začutite moč, kjer boste z mistično uro postali gospodarji in gospodarice kozmičnega časa - določite kaj se bo zgodilo in do kdaj - naj čas stopi na vašo stran
 
 
In druga mogočna meditacija... Meditacija polne lune v objemu Arianrhod... Odpotujte na zvezdo Severnico in naj vas napolni  svojo svetlobo  - da boste z njeno pomočjo aktivirali življenjsko poslanstvo in z na novo ustvarjeno karizmo le-to pokazali svetu.
 
 
​​​​​​​Darilo večera: mistična svečka, ki prinaša srečo
 
 
 

O MEDITACIJAH LJUBEZENSKIH ČUDODELK
 


Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Letošnje leto bo na mističnih koledarjih obrnilo številko 2. Številko bogov in boginj, številko dneva in noči, številko ravnovesja. Ker pa je tudi predstavnica druge čakre pomeni, da si želi čarati vse, kar je povezano z odnosi in ljubeznijo.

In čarala bo za vas. Cristy Žmahar pozna čarovnijo. Pozna energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približuje svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.

Cristy je izbrala in mistični svetovi so izbrali njo. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... LJUBEZENSKE ČUDODELKE.

Ljubezenske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Izbrani je bil sklop meditacij...9 meditacij. Kajti 9-ka je številka duhovnosti, boginj, bogov, mističnosti in večnosti. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo. 

Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Modra polna luna, čudež narave, ki letos nastopa dva-krat kar je neverjetno, sončni mrk, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....Spoznajte jih...

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
POLNA LUNA LJUBEZENSKIH ČUDODELK: Gospodarica kozmičnega časa in Bumerang usode (meditacija z darilom).
23. februar 2018
V našem ateljeju se bomo odeli v nove urnike in energije (opisano spodaj). Naravnali se bomo na vaš razcvet. Izbrali smo popotovanja, ki prebujajo, zdravijo in kažejo nove poti. Zato ne zamudite naših pomladnih sprem…