Domov » Dogodki »

MEDITACIJA LJUBEZENSKE ČUDODELKE: V KAMEN VKLESANE SORODNE DUŠE (darilo: AFIRMACIJSKA SVEČKA LJUBEZNI)

Datum in ura: 18. april 2018, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Dobrodošli v objem pravih ljubezenskih čudodelk. Dobrodošli k mogočnima boginjama ljubezni za vse, ki si želite izkušati le-to na vsakem koraku. 

Ljubezen je čustvo, ki živim ljudem zagotavlja največ izkušenj. Najlepše izkušnje. In včasih izkušnje, ki preizkušajo. Ko srečno ljubi človeško srce, vse cveti in ko ga nekaj boli - potem lahko ta bolečina marsikaj ohromi. V Nebesih vlada brezpogojnost sorodnih duš, ki pa jo je na Zemlji tako lahko pozabiti. Takrat se spopadajo igre ega, da bi se vedno znova spominjali svojih lastnih resnic.

Pa vendar obstajajo mogočne boginje, ki vedo kako energijsko blažiti odnose, priklicati ljubezen, okrepiti partnerstvo in še in še. Na ta večer sta vas izbrali dve boginji. Mogočni. Ženstveni. In pomagali vam bosta pri vaših sorodnih dušah.

Prva je boginja IŠTAR. Mogočna lepotica, znana kot boginja ljubezni in plodnosti. Reprezentira jutranjo in večerno zvezdo, kar pomeni, da je pravi kažipot za iskalce dobrih odnosov. 

V prvi meditaciji vas čaka dotik obeh zvezd boginje Ishtar, da:

- bi vas povezala z višjimi jazi vaših sorodnih duš
- sorodnim dušam boste lahko predali vse, kar niste mogli izraziti in jih zaprosili za izboljšanje odnosov - višji jaz bo to energijo prenesel v zemeljsko inkarnacijo
- priklicali boste lahko partnerski odnos v kolikor ste samski ali okrepili obstoječega
- spoznali boste dušo dvojčico in prenesla vam bo za odnose pomembno sporočilo
- v kamen boste vklesali ljubezen do sebe in drugihV drugi meditaciji pa vas že čaka Ona...Boginja Maat.

Boginja resnice in pravice, ki prinaša harmonijo. Njo zaprosite za ljubezen Kozmosa. Za vas bo aktivirala boginje in angele ljubezni, ki jih boste v tej meditaciji spoznali in jim predali naloge, da od tega trenutka dalje postanejo vaši stalni podporniki za odnose. Prinašali bodo dobro komunikacijo in uspešne razrešitve. Le kdo so...in kako jim bo ime? To bo vaš večer ljubezni. 

DARILO VEČERA: AFIRMACIJSKA SVEČKA ZA BREZPOGOJNO LJUBEZEN


 

 


 

O MEDITACIJAH LJUBEZENSKIH ČUDODELK


Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Letošnje leto bo na mističnih koledarjih obrnilo številko 2. Številko bogov in boginj, številko dneva in noči, številko ravnovesja. Ker pa je tudi predstavnica druge čakre pomeni, da si želi čarati vse, kar je povezano z odnosi in ljubeznijo.

In čarala bo za vas. Cristy Žmahar pozna čarovnijo. Pozna energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približuje svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.

Cristy je izbrala in mistični svetovi so izbrali njo. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... LJUBEZENSKE ČUDODELKE.

Ljubezenske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Izbrani je bil sklop meditacij...9 meditacij. Kajti 9-ka je številka duhovnosti, boginj, bogov, mističnosti in večnosti. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo. 

Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Modra polna luna, čudež narave, ki letos nastopa dva-krat kar je neverjetno, sončni mrk, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....Spoznajte jih...

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
MEDITACIJA LJUBEZENSKE ČUDODELKE: V KAMEN VKLESANE SORODNE DUŠE (darilo: AFIRMACIJSKA SVEČKA LJUBEZNI).


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!