E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki
Domov » Dogodki »

LE 1-KRAT LETNO: ANGELSKI POLETNI SOLSTICIJ za prejem angelske podpore, ter dvig moči s kiti in delfini (darilo: 7 svečk čaker)

Datum in ura: 21. junij 2018, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar, Mihael Žmahar
Prispevek: 20 eur

Poletni solsticij predstavlja za planet Zemljo čisto posebne energije, to leto pa se bodo odvile 21  junija. Poletni solsticij so v preteklosti označili kot čas Bogov Sonca, čas mogočnih energij in sijaja. Poletni solsticij prinaša najdaljši dan v letu in mogočne učinke elemente ognja. Solsticij predstavlja mogočen prehod skozi vrata novih dimenzij. To je čas, ko se obrnemo navznoter in ugotavljamo kdo smo.Takrat se svetloba našega zunanjega sveta, ki je na ta dan najmočnejša obrne tudi navznoter in skreirata ste dva močna pola ustvarjanja - materialnega in duhovnega. To je čas, ko zasijejo naši talenti in uspehi in ko naša notranja svetloba premaga našo temo, če si le dovolimo.

Poletnemu solsticiju rečemo tudi kres in tudi mi bomo zažareli od znotraj navzven. Za vas bova niti ljubezni držala Cristy in Mihael. Tokrat smo izbrali izjemni dve bitji, ki vam bosta prinašali dotike bogastva.Prva meditacija bo mistična in mogočna meditacija s Cristy in angeli varuhi.. 

Velikokrat pozabimo kako zelo nam ob strani stojijo angeli varuhi. Tokrat vas bo Cristy  odpeljala v vodeno meditacijo, kjer vas bo ob prelepi glasbi povezala z vašimi večnimi prijatelji.Ta čudovita bitja, ki so tukaj za nas. Ta čudovita bitja, ki spremljajo vsak korak. A velikokrat mislimo, da moramo biti za vse sami. Tokrat se bo to spremenilo. V tej meditaciji boste okrepili vez s svojim angelom varuhom ali več njih in jim dali prosto pot..ali še bolje - prosta krila, da vam pomagajo pri uresničitvi želja..Odprite svoje roke..Naj vaše sanje dobijo krila. Zaupajte moči angelov..
 
V tej meditaciji:
 
- spoznate kdo pravzaprav so vaši angeli varuhi in kako komunicirajo z vami
- aktivirate načrtne znake od vaših angelov za sporočila čez fizični svet
- spoznate njihove šepete do vašega življenjskega poslanstva
- odmaknete okoliščine, ki vam škodijo s pomočjo angelske zaščite
- aktivacija angelskih sanj: zdravljenje angelov varuhov v spanju
 


Sledi ljubeča  meditacija in meditacijska terapija z Mihaelom in energijo kitov in delfinov za:

- dvig energije v vaših čakrah: sedem čaker je  sedem energijskih centrov energije, našemu telesu pomagajo pri povezovanju z vesoljno energijo. Vsaka od sedmih čaker napaja pomembne organe v nasem fizičnem telesu in je povezana z njej ustreznimi organi,zato je zelo pomembno, da čakre redno čistimo z meditacijo in tako ohranjamo ravnovesje v telesu. S čiščenjem čaker dajemo telesu kot tudi duhu potrebno količino energijo in odstranjujemo blokade, ki povzročajo čustvene ali fizične izzive v nas.
- dvig energije v hrbetnici za samozavestno držo
- pri tem izjemnem vodnem čiščenju vam bodo pomagali živalski vodniki - kiti in delfini, saj njihova energijska moč prinaša pravo čudežno energijsko regeneracijo 

EKSKLUZIVNO DARILO VEČERA! SET SEDMIH SVEČK ZA URAVNOVEŠANJE ČAKER, DA VAM BO UČINEK NAŠEGA VEČERA SLEDIL TUDI DOMOV...

PRIJAVE OBVEZNE, SEZNAM SE BO PREVERJAL NA RECEPCIJI!

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
LE 1-KRAT LETNO: ANGELSKI POLETNI SOLSTICIJ za prejem angelske podpore, ter dvig moči s kiti in delfini (darilo: 7 svečk čaker).


12. junij 2018
Poletni solsticij prinaša izjemno energijo, pa vendar ni toliko ljudi, ki bi poznali duhoven pomen le-tega. Zato se vam tokrat oglašamo z zanimivo vsebino, ki vam bo dala nekaj zanimivih informacij glede tega posebnega…