Domov » Dogodki »

ZASEDENO! PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE! MISTIČNE LJUBEZENSKE ČUDODELKE OB SONČEVEM MRKU

Datum in ura: 13. julij 2018, 21.00 - 23.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

ZASEDENO! PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE! VABLJENI, DA SE PRIJAVITE NA DODATNI TERMIN, KI BO V SOBOTO 14.7. OB 21H
 
Sončev mrk bo poljubil Zemljo. In v njegovi mističnosti se bo dvignila energija edinstvenih boginj. Zato, da bi lahko poiskale svoje varovance. Čarodeje in čarodejke po duši. Tiste, ki iščejo globoka duhovna spoznanja, da bi čarali obilje zase in za druge. 

KER JE VEČER TAKO GLOBOKO MISTIČEN IN BOMO UPORABLJALI ENERGIJE NOČI, ZA KATERE SE POTREBUJE SONČNI ZAHOD- BOMO DOGODEK ZAČELI MALCE KASNEJE KOT PO NAVADI IN SICER OB 21-TI URI!
 
V objemu mrkov in lune se preko šepeta vetra zasliši njen skrivnostni glas. Kajti boginja Neba in Magije Izis pokaže moč, ko se stemni. In to bo večer, ki ga vsekakor ne boste pozabili. Kajti prestopili bomo vrata verjetnega in odpotovali v svetove, ki se včasih tako skrbno skrivajo. A nič več, saj tisti, ki boste poklicani na ta večer potujete po poteh magije, preroštva, jasnovidnosti. To še ni vse. Izis, ki le nekaj dni za tem praznuje svoj rojstni dan...tokrat pa ga bo združila skupaj na večer mrka...
 

Izis je kot boginja izjemno močna, posebna edinstvena. Ljudje so jo skozi zgodovino izjemno cenili in se obračali na njo za pomoč. Kajti kot tista, ki je obvladala magijo je znala tudi vdihniti življenje in kreirati. Je mogočna Mati boga Horusa, ki je mogočen zaščitnik... In zato zna ta boginja... močno kreirati. Njene moči vračajo ljudem spoznanja o tem, kolikor v resnici zmorejo in rada posodi svojo moč tistim, ki jo bodo znali obrniti v smer kreacije in ustvarjanja. Tistim, ki ne čakajo priložnosti in videnj, ampak jih ustvarjajo...Ta večer vas čakata dva popotovanja z Izis.

To je večer za vse, ki ljubite belo magijo in občtke čarobnosti...Na petek 13 se te energije čutijo in vsekakor v dobrem pomenu besede.. Petek 13-ti je bil od nekdaj večer čarovnikov, kjer so se odvijali izjemni obredi. 
 


 
Prvo popotovanje:
 
- odkrivanje vaše resnice maga/maginje: odstranjevanja blokad iz prejšnjih življenj, ki blokirajo sposobnosti videnj & ustvarjanj
- aktivacija mogočnih preroških moči
- spoznavanje vašega čarovniškega imena, ki vam bo dalo moč in stik z vašimi magičnimi koreninami
- rezanje vezi z vsemi omejitvami, ki držijo maga nazaj
- aktivacija manifestacijskih moči bele magije, da jo boste prebudili znotraj sebe


 
Vaše drugo popotovanje se odvije ....
 
- z Izis obiščete tempelj vrhovnih čarovnikov za dotik čarodejstva
- čarovniki vam bodo prečistili in odprli čakro tretjega očesa za dar jasnovidnosti
- nato  z vami odpotujejo v prihodnost, ko zaprosite za preroško videnje svoje prihodnosti in potencialnih izzidov


 
VAŠE EDINSTVENO DARILO: MAGIČNA ENERGIJSKA SVEČKA SVETEGA PROSTORA, DA BOSTE ČAROVNIJO ODNESLI DOMOV....
 
Prijave na dogodek obvezne, seznam se bo preverjal na recepciji. 
 
KER JE VEČER TAKO GLOBOKO MISTIČEN IN BOMO UPORABLJALI ENERGIJE NOČI, ZA KATERE SE POTREBUJE SONČNI ZAHOD- BOMO DOGODEK ZAČELI MALCE KASNEJE KOT PO NAVADI IN SICER OB 21-TI URI!
 
ZASEDENO! PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE! VABLJENI, DA SE PRIJAVITE NA DODATNI TERMIN, KI BO V SOBOTO 14.7. OB 21H

 

O MEDITACIJAH LJUBEZENSKIH ČUDODELK
 


Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Letošnje leto bo na mističnih koledarjih obrnilo številko 2. Številko bogov in boginj, številko dneva in noči, številko ravnovesja. Ker pa je tudi predstavnica druge čakre pomeni, da si želi čarati vse, kar je povezano z odnosi in ljubeznijo.

In čarala bo za vas. Cristy Žmahar pozna čarovnijo. Pozna energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približuje svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.

Cristy je izbrala in mistični svetovi so izbrali njo. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... LJUBEZENSKE ČUDODELKE.

Ljubezenske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Izbrani je bil sklop meditacij...9 meditacij. Kajti 9-ka je številka duhovnosti, boginj, bogov, mističnosti in večnosti. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo. 

Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Modra polna luna, čudež narave, ki letos nastopa dva-krat kar je neverjetno, sončni mrk, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....Spoznajte jih...

 

Dodatne informacije: ZASEDENO! PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE! VABLJENI, DA SE PRIJAVITE NA DODATNI TERMIN, KI BO V SOBOTO 14.7. OB 21H

Prijava na dogodek:
ZASEDENO! PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE! MISTIČNE LJUBEZENSKE ČUDODELKE OB SONČEVEM MRKU.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!