Portal 11/1 za veliko manifestacijo 2024: Nadangel Mihael, Ariel, Orion in readingi

DOGODEK

Portal 11/1 za veliko manifestacijo 2024: Nadangel Mihael, Ariel, Orion in readingi

Portal 11-1 je eden izmed najmočnejših manifestacijskih portalov. Številka 1 je številka novega začetka, osebne moči in lastne kreacije. In tokrat se združuje z luninim mlajem! Lunin mlaj je znanilec novih začetkov. Kako izjemno, kajne?

Vsako leto je ta portal tako zelo pomemben. Definira energijski tok leta, ki je pred teboj. Potrebuje tvojo »izjavo« - kam greš in kaj si resnično želiš?

Numerološki manifestacijski portal pod okriljem številke 1, ki se kar 3-krat ponovi, zagotavlja, da se bo vse začelo znova. Boljše. Večje. Pozitivno.To bo izjemna meditacija, ki te bo postavila na pomembno mesto v vesolju v tem obdobju. 

Čudovita svetlobna bitja stojijo drug ob drugem. Njihova krila se lesketajo v kristalni svetlobi vesoljnih meglic in obleke, stkane iz zvezdnega prahu, potrjujejo, da prihajajo iz najvišjih dimenzij. Njihove žareče avre nežno sevajo v okolico in zdravijo vse, česar se dotaknejo. Da, to so Nadangeli. To noč bodo trije Nadangel (1-1-1) uslišalo glas mnogih ljudi, ki pogledujejo v nebo in čigar pogledi sporočajo, da so pripravljeni na več. In eden izmed pogledov je tudi … tvoj.  

Angeli bodo v tem zimskem popotovanju aktivirali tvoje želje in ti tako pomagali, da se uresničijo. 

Dogodek pričneva z readingom. Odprimo skupaj 3 Nadangelske karte za vpogled v leto 2024 za vse, ki se boste udeležili tega dogodka (readingi ne bodo individualni, ampak skupinski). Te karte nam bodo podale vodstvo za to skupino.

Skozi stekleni časovni stolp, kjer ura kaže 11, prestopi v dimenzijo nadangelov, kjer se odvija zimska pravljica. Tam ... 

  • Nadangel Mihael ima zate za začetek nekaj prav posebnega, ko bo zate odprl 11 ledenih Angelskih kart.
  • V teh kartah dobiš svoj osebni reading od Nadangela Mihaela. V readingu bo vodstvo in vse ostalo, kar potrebuješ vedeti. Le zaupaj tem informacijam in si jih po meditaciji zapiši.
  • Nato ... Nadangel Ariel ustvari snežinke bogastva, lepih želja in obilja ... nato se le-te “naložijo” v zlati oblak in razpošljejo v tvoje življenje; izberi 11 želja (morda si jih lahko zapišeš še pred meditacijo?) Ali veš, da je Nadangel Ariel zelo močna Nadangel vsega dobrega?
  • Nadangel Orion ustvari 11 presvetlitvenih zvezd, ki predstavljajo prehod za Nadangele. Zato, da so lahko tvoji podporni stebri v letu 2024. Kam boš namestil(-a) te zvezde? Morda v svoj dom, pisarno, avtomobil, morda kakšne posodiš ljubljeni osebi? Skrivnostni zvezdnati oblak jih ponese tja. Si že kdaj slišal(-a) za nadangela Oriona?  Je zvezdni nadangel, ki skrbi za močno svetlobo še v najtrši noči. Zato je zaveznik vseh, ki delajo s svetlobo, spremlja pa tudi kot varuh duhovne učitelje, terapevte in vse, ki pomagajo na kakršenkoli način svetu in drugim ljudem.
  • Za konec bo Orion na tvojem čelu aktiviral skrivnostni simbol, ki ti bo dal dar kanaliziranja za dobre odločitve v tem letu.
  • Kaj pa simbol pomeni ... ti zaupam po meditaciji. 

Darilo večera: darilni boni presenečenja. Pri nas so jih zate pustili Novoletni Angeli.

Bodi del velike manifestacije, Nadangeli se te veselijo. Tako so te poklicali. 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 11. januarja
od 20:00 do 21:30
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?