Domov » Dogodki »

POLNA LUNA IN MANIFESTACIJSKE ČUDODELKE: Afriško-nebeška priprošnja za intervencijo (darilo: Čudežna svečka razreševanja tegob)

Datum in ura: 23. november 2018, 19.00 - 21.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

EDINSTVENA MEDITACIJA MANIFESTACIJSKIH ČUDODELK IN MAGIČNA POLNA LUNA....DA BI SKUPAJ USTVARJALI ČUDEŽNE POTI

Večeri polne lune so posebna doživetja. Starodavni čarodeji in jasnovici so jih videli kot mogočno priložnost za pospešene manifestacije in energijsko-zdravilne obrede. Na to nočno lepotico so se obračali ljudje s težavami in verjeli, da ima ravno njena noč izjemno moč. In niso se motili. Ta moč je znana še danes. Čutimo jo vsi. In tisti, ki znajo delati s temi energijami so vsekakor priče izjemnim meditacijskim popotovanjem. Tokrat imamo za vas pripravljeno prav posebno nebeško-afriško kombinacijo. 

Potrebujete vrv, ki bi vas "potegnila" iz energijske obremenitve? Potem le ne zamudite...Prihaja nebeško-afriška vrv za vse, ki si želite da bi vam kombinacija polne lune in nebeških bitij pomagala, da bi energijsko začeli "plezati" iz svojih težav :

- Na dnu vrvi naj pomaga boginja ARAWA, mogočna afriška boginja izobilja in lune (njen nebeški oče je bog Tororut, ki je veličasten bog kreacije): prosite jo, da vas z nebeško vrvjo potegne iz vašega zemeljskega "močvirja" - to močvirje predstavljajo vaše težave, dvomi, iluzije ega, zamere do ljudi ali človeštva.. da spustite vse, kar vas vleče navzdol in kar nujno potrebuje svetlobno-blagodejno uravnovešanje...le kdo bi vam znal bolje pomagati kot afriška boginja, ki razume težino, ki se pojavi na človeškem srcu....
- Na vrhu vrvi pa naj vam priskoči na pomoč...vaš Angel varuh: tisti, ki vas tako zelo ljubi. Zato, da bi vas počakal in okopal v lunini kopeli in tako potolažil, obnovil vašo energijo in vam vlil novega upanja...Druga meditacija se bo osredotočila na aktivacijo svečke:

- aktivacija priprošnje, da svečka v vašem domu aktivira nočne sanje, ki sprožajo rešitve in odmikajo vse ovire 

DARILO za vse udeležence: ČUDEŽNA SVEČKA RAZREŠEVANJA TEGOB

 

 

O MEDITACIJAH MANIFESTACIJSKIH ČUDODELK

Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Za vse, ki bi radi s pomočjo mistike dosegli izjemne manifestacijske moči. Za vse, ki si želite s pomočjo globokih duhovno-mističnih meditacij doseči priklice vsega, kar si želite. Le odpreti morate vrata…To je vaša odločitev in mistika znotraj vas kliče...
 
In čarala bo za vas. Cristy Žmahar poznam čarovnijo. Poznam energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približujem svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.
Cristy sem izbrala in mistični svetovi so izbrali vas. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... MANIFESTACIJSKE ČUDODELKE.
 

Manifestacijske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Svet boginj, angelov alkimije, mističnosti in večnosti. Izbrane so bolj edinstvene in skrivnostne energije, ki pa se v svoji mogočnosti razkrivajo na meditativnih popotovanjih. Nekatera imena teh bitij boste morda srečali prvič, a zagotovo bodo očarala vaše srce. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo. Vsaka meditacija pa bo vključevala tudi posebno manifestacijsko svečko, ki bo pravljično energijo meditacije prenesla k vam domov. 


 
Manifestacijske čudodelke so ustvarjene z namenom izjemnih možnosti manifestacije, zato bodo za vas združevale več namenov:
 
- odstranitev »motilcev« manifestacije zaradi katerih ne morete kreirati svoje čarovnije
- posebne manifestacije-meditacije za popolno pravljičnost življenja
-  vsaka meditacija bo vključevala DARILO: MANIFESTACIJSKO SVEČKO, ki bo s svojim ognjem prenesla energijsko manifestacijskega čudodelstva v vaš dom; svečke so blagoslovljene, prav tako pa nosijo v sebi močne ustvarjalske zapise, ki jih boste našli napisane na vsaki svečki posebej 
 
Si želite edinstvenih, mistično-manifestacijskih energij? Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Polne lune, mrki, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....
 
Vabljeni v ..čarovnijo. 
 
 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
POLNA LUNA IN MANIFESTACIJSKE ČUDODELKE: Afriško-nebeška priprošnja za intervencijo (darilo: Čudežna svečka razreševanja tegob).


14. julij 2018
Pa jih imamo...Magične jesenske napovedi. Mesta na jesenske tečaje se kar hitro polnijo, zato smo za vas spodaj pripravili kratek napovednik naših novih tečajev in prihajajočih znanj, ki spreminjajo življenja.