Domov » Dogodki »

NEALE DONALD WALSCH V ŽIVO! Avtor svetovnih uspešnic v Sloveniji!

Datum in ura: 19. - 20. januar 2019, 10.00 - 18.00
Lokacija: Gospodarsko razstavišče, Dunajska 18, Ljubljana, MARMORNA DVORANA
Vodi: Neale Donald Walsch
Prispevek: 244 eur, (v primeru nakupa dveh vstopnic je prva 199 eur, druga pa 222 eur), doplačilo 10 eur za simultani prevod in slušalke

PRIJAVI SE ZDAJ - HITRA PRIJAVA TUKAJ

 

VSTOPNICA VELJA ZA OBA DNI, ZA CERTIFIKAT JE POTREBNA UDELEŽBA NA OBEH DNEH
PRIČETKI SEMINARJA: SOBOTA IN NEDELJA OB 10H, PO TEJ URI VSTOP V DVORANO NI VEČ MOGOČ
SAMO VIP VSTOPNICE VELJAJO TUDI ZA VIP SPREJEM, KI BO V PETEK OB 18H NA TACENSKI 26, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID

Prihod Neala Donalda Walscha v Slovenijo je dvignil energijo do izjemnih razsežnosti. O njem poročajo vsi mediji. Dogodku se bodo pridružili celo predstavniki CNN mreže, številni novinarji in vsi, ki si želijo Nealovo sporočilo predati svetu. Slovenija je zaradi tega dogodka zbudila zanimanje v ostalih državah Evrope. Pridružujejo se nam ljudje iz Velike Britanije, Romunije, Italije, Hrvaške, Nemčije, Švedske ... kaj takega sploh nismo pričakovali! Velika zahvala za to gre Nealu, ki na svojem profilu ves čas vabi ljudi .. ravno k nam! 

Slovenija bo Nealu pustila nepozaben pečat. Napovedal je umik iz turnej in z "Homecoming" dogodki (dogodki, ki jih bo izvajal le doma v ZDA) na svoji spletni strani pojasnil, da je čas, da napiše nove knjige in tako omeji svoja potovanja. Zato bomo naredili vse, da bo Slovenija ostala v njegovem srcu - za vedno. Pripravljamo dvorano, ki bo drugačna. Program, ki bo pravljičen. Ambient, kot ga še niste doživeli na seminarjih. In to je naša obljuba! Pripravite se na dogodek, ki ga nikoli ne boste pozabili.
 
Vi ste to začutili! Vsak dan vas kliče na desetine in sprašuje po VIP vstopnicah. Žal mi je, dragi moji, a so resnično RAZPRODANE.
 

EKSKLUZIVNO LE ZA SLOVENIJO! CERTIFIKAT Z NEALOM!

 
Pridobite si močan certifikat in s tem vredno referenco na področju osebne rasti in duhovnosti. Na dogodku poiščite mizo s certifikati in vaše ime bo krasilo vredno referenco, ki potrjuje opravljen trening duhovnega razvoja z Nealom Donaldom Walschem. To je vsekakor močan certifikat za osebno in poslovno uporabo, za vse vrste terapevtov in podjetnikov. To je močna referenca, ki so si jo želeli mnogi, dobila pa jo je Slovenija! To je certifikat, ki bo močno obogatil vaš CV in pritegnilo poslovne partnerje ali stranke. Certifikat prevzamete z osebnim dokumentom, izdajatelj certifikata pa je Neale Donald Walsch in je v angleškem jeziku. Neale jih podeljuje prvič in ekskluzivno za Slovenijo!
 
NAPOVEJTE SVOJE IME NA pisarna@potovanjeduse.si ali ga odkljukajte na spodnjem obrazcu v okencu za potrdila, lahko pa tudi pri prijavi to željo napišete v komentar. Potrdilo prevzamete na dogodku pri mizi s potrdili.
 

NIKAR NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI! NE DOVOLITE, DA BI OSTALI BREZ VSTOPNICE NA DOGODEK DESETLETJA, KOT SO GA POIMENOVALI!

Neale Donald Walsch je poseben glasnik Nebes. Njegova trnova pot, ki se je spremenila v izjemno zgodbo je impresionirala ves svet. Bil je zlomljen. Bil je na tleh. Bil je...brezdomec. In nekega dne je zanj spregovoril On. Bog. V času največjega trpljenja mu je nevidna sila prinesla številna sporočila. Zapisal jih je. Cesta ni več objemala njegovega vsakdana. Nastale so knjige "Pogovori z Bogom", ki so postale svetovne uspešnice. Človeštvu je vrnil upanje, da ni samo. In da je Bog vedno tukaj. Tisti, ki posluša, ljubi in pomaga. 

Gostila ga je Oprah, gostil ga je Larry King in številna velika imena so ga oklicala za največjega duhovnega učitelja vseh časov.IN SEDAJ PRIHAJA V SLOVENIJO, DA BI GA VIDELI IN ZAČUTILI V ŽIVO!

Neale Donald Walsch je avtor 29-tih knjižnih uspešnic, ki so bile prevedene v 37 jezikov. 

Neale Donald Walsch. Inspiracija in upanje za vse, ki iščejo svojo pot. Pomagal je na milijone ljudem. Prenesel jim je ganljiva sporočila Boga. In sedaj je tukaj, da svoje besede modrosti prinese tudi Sloveniji. Predstavljamo vam seminar, ki bo mogočno vplival na vaše leto 2019. V prvem mesecu leta, ki daje nove možnosti, bo Neale dosegel vaše srce in vam pomagal do samo-realizacijskega procesa.Neale bo z vami delil mogočen proces, ki ga uporablja tudi sam in ki pomaga, da se boste premaknili od preizkušenj do cvetenja življenja. Zdravje, odnosi, sporočila Boga za popolno obilje v vseh mogočih oblikah.

DRUŽENJE Z NEALOM DONALDOM WALSCHEM...

- si želite vedeti, da resnično niste sami?
- si želite sporočila Boga, ki vas bodo navdihnila in izpopolnila?
- si želite odsotnost občutkov močne krivde, težkega sramu ali omejujoče tesnobe?
- si želite odsotnost obrambe oz branjenja v odnosih?
- želite potrditev, da ste veliko več kot morda v tem trenutku mislite, da ste?
- Neale vam bo zaupal, kako se je sam pobral iz dna brezna nezaposlenosti in obupa do uspešnega pisatelja in srečnega človeka
- s pomočjo Neala Donalda Walscha izboljšajte področje zdravja, denarja, odnosov in še in še
- zagotovljeno bo tudi simultano prevajanje za angleško negovoreče udeležence: jezik prevoda: slovenščina (doplačilo za prevod 10 eur)

ZAKAJ OBISKATI TA IZJEMNI DOGODEK

enlightenedENERGIJA BREZ PRIMERE
Ne samo, da se vas dotaknejo besede modrosti. Na seminarju z Nealom se v vas zgodijo tudi energijski premiki o katerih so poročali mnogi.
 
enlightenedRAZKRIT PROCES
Kako je Nealu uspelo priti od brezdomca do tako spoštovanega in uspešnega pisatelja? Kakšen je ta samorealizacijski proces, ki ga Neale uporablja vsak dan? Na seminarju si ga skrbno zapišite!
 
enlightenedDVO-DNEVNA DUHOVNA PREOBRAZBA
Za vas smo pripravili seminar, ki je povsem drugačen. Prelep ambient, ki bo ustvaril posebno vzdušje, darila, ganljiva sporočila, glasba in še in še. Ta vikend naj hiteč svet obstane, da bi zaslišali ... sebe. 
 


Imate finančne težave? Potem morate biti tam!
Imate težave z odnosi? Potem morate biti tam!
Se nikakor ne premaknete iz mrtve točke? Potem morate biti tam!
Brez upanja? Potem morate biti tam!
Ne najdete življenjskega poslanstva? Potem morate biti tam!
Želite biti v vrstah lightworkinga in pomagati svetu?  Potem morate biti tam!
 
Neale bo z vami delil proces, ki ga je spravil iz revščine do bogastva, od neuspeha do uspeha, od osamljenosti do spoštovanja in ljubezni. Le kdo bi vas to lahko naučil bolje? Kakšen je ta samorealizacijski proces? Šli bomo korak za korakom, zato dobite na dogodku za darilo zvezek, da si lahko vse zapišete in temu sledite. Ne gre le za to, kaj Neale pove, ampak kaj se zgodi v dvorani, kjer se on pojavi. Je mogočen portal skozi katerega teče aktivacija božanske energije. Resnično! To je potrebno doživeti, da bi verjeli!
 
 

DODATNI SODELUJOČI: 


Gostitelja seminarja: Cristy in Mihael Žmahar
Glasbene gostje večera: Glasbena skupina MJAVZA OPIS CELOTNEGA PROGRAMA, DOGAJANJA IN SODELUJOČIH  KLIKNITE  ---- ) TUKAJ

MOŽNOSTI PLAČILA SEMINARJA LE ZA 9,90 eur na mesec!
Število vstopnic je omejeno!

Mnogi izmed vas si želite delati na sebi. Veste, da bo ta seminar pomemben za preboj v leto 2019. To se čuti, to se ve. Mnogi ste nas poklicali in iskali možnost, da bi vstopnice kupili ne le zase, temveč tudi za svoje drage. Ja, prihajajo prazniki in z njimi darila. In spraševali ste kako bi lahko to storili brez kakršnekoli finančne obremenjenosti. Vi ste poklicali ... nekdo se je odzval... nekdo je poslušal.

IN STKALO SE JE SODELOVANJE ČAROVNIJE, KJER JE VSTOPNICO MOŽNO DOBITI ZA  SAMO 9,90 EUR NA MESEC!
 
Kdo je to? RAZKRIVAMO!
 
Velika zahvala gre čudovitemu portalu Pričaraj.si!
Portal, ki je začutil, da lahko pomaga do vstopnic prav vsem. Podali so roko s pomočjo svojega profesionalnega dotika in predvsem - velikega srca. Začutili so priložnost, da se v Sloveniji nekaj spremeni. Tako je ta roka omogočila, da seminar postaja dostopen VSEM.
 

PONUJAJO VAM MOŽNOST NAKUPA VSTOPNIC NA OBROKE z Diners klub kartico do 24 obrokov (9,90€/mesec) ali z NLB Mastercard in Visa kartico do 8 obrokov (30,10€ na mesec). Število obrokov lahko sami izberte ob zaključku naročila. Vsa ostala plačila so vidna v košarici ob zaključku naročila (po povzetju, paypal, predračun, plačilne kartice- activa, mastercard, maestro, visa, visa electron, diners..)

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ ----------->   

PODROBNOSTI DOGODKA

LOKACIJA DOGODKA: Gospodarsko razstavišče, Dunajska 18, Ljubljana, MARMORNA DVORANA

PRISPEVEK NAVADNE VSTOPNICE : 244 eur, doplačilo za simultano prevajanje je 10 eur, zgoraj preverite opcije plačil na obroke (tudi do 24 obrokov)

PRISPEVEK VIP VSTOPNICE : 333 eur: vključuje knjigo od Neala po izbiri, podpis v knjigo in slikanje z Nealom v duhovnem ateljeju Potovanje duše, kjer bo VIP sprejem -(knjigo boste z vstopnico prevzeli na VIP stojnici v ateljeju), SEDEŽE V PRVIH VRSTAH, catering, doplačilo za simultano prevajanje na samem seminarju pa je 10 eur - RAZPRODANO!

PRISPEVEK OBEH VSTOPNIC VKLJUČUJE DARILNO VREČKO S PISALOM IN OSTALIMI PRIPOMOČKI ZA ZAPISOVANJE VSEH MOGOČNIH SPOROČIL SEMINARJA IN VODO. 

NA DOGODKU BODO NA VOLJO KNJIGE NEALA DONALDA WALSCHA IN TUDI DUHOVNE KNJIGE CRISTY IN MIHAELA ŽMAHARJA PO PROMOCIJSKIH CENAH. PREDSTAVIL SE BO TUDI ANGELSKO - HIPNOTIČNI ROKOVNIK CRISTY ŽMAHAR IN IRENE TUL KAHNE - ROKOVNIK ZA LETO 2019 ZA DNEVNE OBVEZNOSTI, KATEREMU PA SO DODANE TUDI POSEBNE NEBEŠKE AKTIVACIJE....

DOBRODELNA NOTA DOGODKA: Na samem dogodku boste lahko podprli angelska bitja v kožuhih. Za vse tiste, ki nimajo človeškega glasu a povedo toliko. Da, podarite jim svoj objem in nove priložnost z nakupom izdelkov društva Animal Angels, ki skrbi za brezdomne in zlorabljene živali. Hvala <3

 

PRIJAVE

ZA PRIJAVO PROSIMO UPORABITE SPODNJI OBRAZEC  (LE ČE NE GRE DRUGAČE POŠLJITE E-POŠTO Z VAŠIM IMENOM IN PRIIMKOM, PRIJAVO, TELEFONOM IN NASLOVOM, TER KATERO VSTOPNICO ŽELITE IN ALI BOSTE POTREBOVALI PREVAJANJE. E-POŠTA: INFO@POTOVANJEDUSE.SI)

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si

Prijava na dogodek:
NEALE DONALD WALSCH V ŽIVO! Avtor svetovnih uspešnic v Sloveniji!.
Število vstopnic:
   NAVADNA (244€)              
   VIP (333€)                             RAZPRODANO!
Plačilo:
   Način plačila:                     
Dodatno:
   Ali potrebujete simultano prevajanje? (doplačilo 10€)        
   Število slušalk:           
   Želim potrdilo o izobraževanju:     Potrdilo se prevzame na dogodku.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!