E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki
Domov » Dogodki »

DODATNI TERMIN VELIKEGA PRAZNIKA BUDE IN MEDITACIJE (DARILO: KIPEC BUDE)

Datum in ura: 30. maj 2018, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar, Mihael Žmahar
Prispevek: 20 eur

Vesak je praznik, ki se zgodil le enkrat letno. Vabljeni na izjemne energije! Spodaj ne spreglejte le tokrat unikatnega darila kipca Bude!

Ta praznik slavi Budo, njegovo rojstvo in  razsvetljenje. Ob tem prazniku nastopajo zelo močne energije, ki nam pomagajo,da hitreje dvignemo svojo zavest in stopimo na pot razsvetljenja. Princ Sidarta Gautama je zapustil svojo palačo in iskal odgovore življenja ter razsvetljenje. Na noč polne lune se je podal v globoko stanje meditacije in dihanja, da bi izgnal vse nižje energije in misli, ki so polne strahu. V tem stanju je uspel dojeti kako premagati trpljenje in kaj je bistvo življenja. Ko je vstal iz tega sedečega položaja, je postal Buda. Njegovi nauki so kako se odvezati od trpljenja in poiskati mir in ravnovesje. Zato nam bo meditacija ob tem prazniku prinašala ravnovesje ter duhovni mir in razumevanje.Vsako leto ob tem prazniku izberemo temo meditacije in tako močno zameditiramo ob prisotnih energijah. Ta praznik se označuje za velik praznik luči in takrat po celotnem svetu meditira ogromno ljudi in še več se jih poziva, da se združijo v meditaciji. Ta datum pomeni mogočen prihod energij na planet, ki ga podprejo, prav tako pa podprejo naša življenja in zmožnost zavestnega ustvarjanja.Meditacija z Budo se bo osredotočala na vsa področja MIRU - meditacija bo zelo nežna, razbremenjujoča in po njen boste lahko sproščeno zadihali:

- mir v mislih: umirite vse misli; ustavite analize, ki so vas izčrpavale, analize kot so zakaj je nekdo nekaj naredi, zakaj so vas prizadeli, ali ste storili premalo, ali ste res kaj krivi itd...
- mir v srcu: pomirite vsa čustva, ki vas "stisnejo" v prsnem košu in samo dovolite Budi da vas pomiri in da vam da vedeti, da bo vse v redu
- mir v življenju: odvzemite energijo tistim, ki vam jo jemljejo in dovolite Budi, da jo preusmeri nazaj k vam
- mir prihodnosti: pomirite vse dvome glede nadaljnih korakov - dovolite Budi, da vas vodi in uredi določene stvari za vas, pa tudi z vamiSledi meditacija z boginjo Quan Yin, boginjo iz budistične tradicije, ki na planet prinaša svetlobo ljubezni in sočutja. Vodil jo bo Mihael Žmahar ob prijetni in nežni meditacijski terapiji:

z boginjo boste ustvarili krog ljubezni; sposodili si boste najvišjo obliko kozmične ljubezni, kjer ji bo pomagala na ta večer mogočna POLNA LUNA. Polna luna je močen čas manifestacije in spustili boste ljubezen v svoj sistem in celice, nato pa preko podkrepljene srčne čakre ta krog razširili na tiste, ki jih srčno ljubite in s posebno invokacijo okrepili povezavo sorodnih duš. To bo čudovit šepet ljubezni.NEPONOVLJIVO DARILO LE TOKRAT! PODARJAMO VAM BLAGOSLOVLJEN KIPEC BUDE Z MOČNO AKTIVACIJO IN ZAPISOM, KI GA DOBITE POLEG KIPCA. KIPEC MERI V VIŠINO KAR 16cm!

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
DODATNI TERMIN VELIKEGA PRAZNIKA BUDE IN MEDITACIJE (DARILO: KIPEC BUDE).


12. april 2018
ODLOČILI SMO SE, DA VAM PREMIERNO PONUDIMO MESTA NA BREZPLAČNIH PREDSTAVITVAH IN VAM RAZKRIJEMO TE ČAROVNIJE....