Domov » Dogodki »

ZAKLJUČEK MANIFESTACIJSKIH ČUDODELK OB LUNINEM MRKU: Astralno potovanje po pozitivne in mogočne aktivacije

Datum in ura: 16. julij 2019, 21.00 - 23.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Tako zelo so bile posebne. Te mistične Manifestacijske Čudodelke. In to je naša zadnja meditacija v sklopu, pa četudi je morda za vas prva z nami...Čudodelke so bile izjemen niz povsem mističnih meditacij, ki ste jih tako zelo ljubili. A nikar ne bodite žalostni. Zaradi vaše ljubezni do njih, bodo Čudodelke ponovno dobile krila in poletele ...še višje. Jeseni bomo namreč nadaljevali z MAGIČNIMI ČUDODELKAMI, ki ponosno obljubljajo izjemno čarovnijo, kot so jo nosile njihove predhodnice. (poiščite jih v našem koledarju).

KER JE VEČER TAKO GLOBOKO MISTIČEN IN BOMO UPORABLJALI ENERGIJE NOČI, ZA KATERE SE POTREBUJE SONČNI ZAHOD- BOMO DOGODEK ZAČELI MALCE KASNEJE KOT PO NAVADI IN SICER OB 21-TI URI!
 
In naj bo zaključek izjemen. Svetel. Naj preobrazi. In naj lunin mrk doda svoj ščepec edinstvene magije. Kaj take energije pomenijo, so poznali starodavni čarodeji in civilizacije, ki so spoštovale naravne cikle in so njihovo moč izkoristile za..svojo moč. Tokrat bo tudi nam namenjeno, da prestopimo ta vrata..
 

Odpotujte po astralnih svetovih ...Astralno telo je naše svetlobno telo, ki potuje med obema svetovoma – Nebesi in Zemljo. Njegova posebnost je, da se z njim da potovati po duhovnih sferah, kjer se pridobiva številne informacije, zdravljenja in podobno, nato pa se te informacije ob združitvi s fizičnim telesom prenesejo na fizično delovanje človeka. Pravijo mu po angleško »desire body«, kar v prevodu pomeni »telo želja« in z lahkoto prenaša »želje« ali še bolje- namene duše v svoje zemeljsko delovanje. Zato so astralne meditacije izjemna doživetja, kjer vas preko posebne meditacije z astralnim telesom odpeljemo do ključnih virov tistega, kar želite doseči. 


Zato naj s to meditacijo astralno telo odpotuje po čudovitih svetovih

- pri tem vam bo pomagala nadangel Haniel; ki je močno povezana s cikli lune, lunin mrkom, hkrati pa močno potuje po svetlobnih svetovih in zna zato voditi po jasnovidnih popotovanjih kot so astralna popotovanja
- astralna svetoba v vas se bo sprehodila po svetlobnih svetovih, kjer si bo "nabrala" in odnesla vse želene informacije in aktivacije: čudežne rešitve, znanja, spomine, aktivacije načrtovanih poti v prihodnosti, nove talente in še in še...odločitev je vaša 
- po naboru vseh informacij in aktivacij se astralno telo vrne in združi s fizičnim telesom in mu prenese tudi fizično manifestacijo tega duhovnega popotovanja

 Druga meditacija se bo osredotočila na aktivacijo svečke:

-aktivirali boste svečko astralnih potovanj z afirmacijo astralnih potovanj, da boste tudi doma astralno potovali - v sanjah in ponoči. 

DARILO za vse udeležence: ČUDEŽNA SVEČKA ASTRALNEGA POTOVANJA

 

O MEDITACIJAH MANIFESTACIJSKIH ČUDODELK

Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Za vse, ki bi radi s pomočjo mistike dosegli izjemne manifestacijske moči. Za vse, ki si želite s pomočjo globokih duhovno-mističnih meditacij doseči priklice vsega, kar si želite. Le odpreti morate vrata…To je vaša odločitev in mistika znotraj vas kliče...
 
In čarala bo za vas. Cristy Žmahar poznam čarovnijo. Poznam energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približujem svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.
Cristy sem izbrala in mistični svetovi so izbrali vas. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... MANIFESTACIJSKE ČUDODELKE.
 

Manifestacijske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Svet boginj, angelov alkimije, mističnosti in večnosti. Izbrane so bolj edinstvene in skrivnostne energije, ki pa se v svoji mogočnosti razkrivajo na meditativnih popotovanjih. Nekatera imena teh bitij boste morda srečali prvič, a zagotovo bodo očarala vaše srce. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo. Vsaka meditacija pa bo vključevala tudi posebno manifestacijsko svečko, ki bo pravljično energijo meditacije prenesla k vam domov. 


 
Manifestacijske čudodelke so ustvarjene z namenom izjemnih možnosti manifestacije, zato bodo za vas združevale več namenov:
 
- odstranitev »motilcev« manifestacije zaradi katerih ne morete kreirati svoje čarovnije
- posebne manifestacije-meditacije za popolno pravljičnost življenja
-  vsaka meditacija bo vključevala DARILO: MANIFESTACIJSKO SVEČKO, ki bo s svojim ognjem prenesla energijsko manifestacijskega čudodelstva v vaš dom; svečke so blagoslovljene, prav tako pa nosijo v sebi močne ustvarjalske zapise, ki jih boste našli napisane na vsaki svečki posebej 
 
Si želite edinstvenih, mistično-manifestacijskih energij? Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Polne lune, mrki, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....
 
Vabljeni v ..čarovnijo. 
 
 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
ZAKLJUČEK MANIFESTACIJSKIH ČUDODELK OB LUNINEM MRKU: Astralno potovanje po pozitivne in mogočne aktivacije.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!