Domov » Dogodki »

MISTIČNE MANIFESTACIJSKE ČUDODELKE OB SONČEVEM MRKU: Ishtar puščica & zlata mreža (darilo: energijska svečka)

Datum in ura: 2. julij 2019, 21.00 - 23.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Sončev mrk bo poljubil Zemljo. In v njegovi mističnosti se bo dvignila energija edinstvene boginje. Zato, da bi lahko poiskale svoje varovance. Čarodeje in čarodejke po duši. Tiste, ki iščejo globoka duhovna spoznanja, da bi čarali obilje zase in za druge. 

KER JE VEČER TAKO GLOBOKO MISTIČEN IN BOMO UPORABLJALI ENERGIJE NOČI, ZA KATERE SE POTREBUJE SONČNI ZAHOD- BOMO DOGODEK ZAČELI MALCE KASNEJE KOT PO NAVADI IN SICER OB 21-TI URI!
 
V objemu mrkov in lune se preko šepeta vetra zasliši njen skrivnostni glas. Kajti boginja Neba Ishtar pokaže moč, ko se stemni. In to bo večer, ki ga vsekakor ne boste pozabili. Kajti prestopili bomo vrata verjetnega in odpotovali v svetove, ki se včasih tako skrbno skrivajo. A nič več, saj tisti, ki boste poklicani na ta večer potujete po poteh magije, preroštva in moči.
 

Ishtar je sumerijska boginja, ki pa so jo oboževale mnoge kulture. Je močna, odločna, boginja, ki so ji rekli "Kraljica Nebes". In zakaj tak naziv? Ker je znala VLADATI. Poravnati krono za tiste, ki so pozabili, da jo nosijo. Vlada planetu Veneri in zato pozna lepote življenja. Njena primarna dva simbola pa sta lev in osem-kraka zvezda. Pa spoznajte moč obeh...


 
Prvo popotovanje:
 
- moč leva se aktivira in pokaže vam pot do Ishtar piramide, kjer se skriva manifestacijska moč
- piramida vas povabi na svoj vrh, da bi vam Ishtar v vaše roke predala izjemen zlati lok...in puščice
- puščice niso običajne, saj nosijo v sebi zlate niti, ki med soncem in luno na večer mrka stkejo manifestacijsko mrežo - vašo mrežo
- mreža bo dobila vaše namene, cilje, želje, hkrati pa odpravila nedisciplino, nesamozavest, obotavljanje in podobno, zato, da bo mreža nemudoma začela delovati...v vaš prid. 


 
Vaše drugo popotovanje se odvije ....
 
- aktivirajte osemkrako Ishtar zvezdo, ki bo poklicana za namene, da zaščiti vašo osebno svetlobo, vaš svetlobni dom, vaše doežke, imetje in še in še. Vaše bogastvo je skrbno varovano...z Njo. In njeno Zvezdo. 


 
VAŠE EDINSTVENO DARILO: MAGIČNA ENERGIJSKA SVEČKA PO IZBORU
 
Prijave na dogodek obvezne, seznam se bo preverjal na recepciji. 
 

 

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
MISTIČNE MANIFESTACIJSKE ČUDODELKE OB SONČEVEM MRKU: Ishtar puščica & zlata mreža (darilo: energijska svečka).


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!