Domov » Dogodki »

Mistične Manifestacijske Čudodelke: Plašč nevidnosti & Lady of the Lake (darilo: svečka)

Datum in ura: 29. maj 2019, 21.00 - 23.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Včasih čutite, da je nekaj več...Kot vidite. Veste, da so sporočila življenja skrivnostna in lekcije včasih zvito skrite. Včasih ne pričakujete določenih izzidov in situacij. Pa vendar se poraja vprašanje..Kaj pa, če bi lahko vedeli? In videli? Kaj če se lahko energijsko razkrijejo tiste energije, ki potrebujejo uravnovešanje?
 

Če si tega želite, potem je čas, da si nadenete...plašč nevidnosti. ZARADI MISTIČNOSTI MEDITACIJE LE-TO ZAČENJAMO MALCE KASNEJE, KO SE ENERGIJE ŽE MOČNO UMIRIJO IN SE POKAŽE MOČ VEČERA- OB 21h.


 
Prvo popotovanje:
 
- vam omogoči mistična Lady of the Lake, Vivian, ki je bila tista, ki je po svoji želji dvigovala Avalonske meglice; dvignila jih je z namenom, da se je Avalon pokazal tistim, ki so ga lahko obiskali, a v kolikor jim to ni bilo omogočeno je Lady of the Lake meglice spustila in videti ni bilo ničesar
- sedaj bo moč teh meglic posodila vam in vas oblekla v plašč nevidnosti, da boste energijsko odpotovali do vseh resnic
- sprehodite se po energijskih zapisih - poglejte kdo vas opravlja, kritizira, vam ne želi dobro in na mestu energijskega spora vzpostavite z Lady of the Lake energijsko zaščito
- naredite aktivacijo, da se razbijejo in odstranijo vse iluzije, zato, da bi lahko izbirali pozitivne okoliščine in odnose
- spijte napoj Avalonskega keliha resnice, ki počisti vso negativno energijo

 

 
Vaše drugo popotovanje se odvije ....
 
- aktivirajte jasnovidne moči in simbolne sanje, ki vas bodo vedno znale opozoriti in vas voditi; pri tem vam bo pomagalo darilo vašega večera - energijska svečka sanj.


 
VAŠE EDINSTVENO DARILO: MAGIČNA ENERGIJSKA SVEČKA po izboru
 
Prijave na dogodek obvezne, seznam se bo preverjal na recepciji. 
 

 

O MEDITACIJAH LJUBEZENSKIH ČUDODELK
 


Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Letošnje leto bo na mističnih koledarjih obrnilo številko 2. Številko bogov in boginj, številko dneva in noči, številko ravnovesja. Ker pa je tudi predstavnica druge čakre pomeni, da si želi čarati vse, kar je povezano z odnosi in ljubeznijo.

In čarala bo za vas. Cristy Žmahar pozna čarovnijo. Pozna energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približuje svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.

Cristy je izbrala in mistični svetovi so izbrali njo. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... LJUBEZENSKE ČUDODELKE.

Ljubezenske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Izbrani je bil sklop meditacij...9 meditacij. Kajti 9-ka je številka duhovnosti, boginj, bogov, mističnosti in večnosti. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo. 

Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Modra polna luna, čudež narave, ki letos nastopa dva-krat kar je neverjetno, sončni mrk, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....Spoznajte jih...

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
Mistične Manifestacijske Čudodelke: Plašč nevidnosti & Lady of the Lake (darilo: svečka).


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!