Domov » Dogodki »

Čarovniške aktivacije s tibetanskimi skledami (meditacija)

Datum in ura: 30. julij 2019, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Mihael Žmahar
Prispevek: 20 eur

Če vas je ta meditacija poklicala, potem vas že dolgo časa kličejo čarovniške moči.
 
Pa se v tej poletni noči dotaknimo skritih čarovniških svetov ... Ste že kdaj začutili, da ste malce drugačni? Da se znotraj vas skriva nekakšna magija, ki samo čaka, da privre na površje? Če so se vam sedaj zasvetile oči, naj vam povem, da je to šele začetek. Spomin magov in maginj je mnogokrat elegantno skrit globoko v zavesti človeka. In čaka tam kot speča energija, na trenutek, ko bo prišel čas, da se pokaže. In takrat vse spremeni.
 
Pa veste kaj takšne čarovniške moči naredijo? Kaj je njihov namen? Dolgo časa so se magi skrivali, ker svet ni razumel njihovih moči. A prišli smo do točke, ko skrivanje ni več potrebno. Ko lahko v svoje delovanje vtkete te moči in ustvarite nepričakovane rezultate. Ste že kdaj slišali za velike zgodbe o uspehu? Za nenadna izboljšanja počutja? Za meteorne poslovne uspehe? Seveda ste. Pa ste vedeli, da nekateri izmed teh posameznikov pri uresničevanju teh namer, uporabljajo magijo? Svoje resnične potenciale, katerim pa se je moderni človek zaradi tega, ker je izbral povprečje, mnogokrat odpovedal? Nič več. Čas je prišel za bujenje!
 
Predstavljamo vam dve meditacijski terapiji v kateri bomo notranje moči odklepali s ključem, ki je vtkan v zven tibetanski skled. Že tisočletja mistiki, učitelji, budisti, magi ... uporabljajo te kovinske lepotice za odklepanje najglobjih spominov duše. In tokrat bomo na njih zaigrali tudi pri nas.  
 
V prvi meditaciji bomo:
-potovali v eno izmed čarovniških civilizacij, kjer bomo odprli spomin o vaši resnični čarovniški moči
-zrušili blokade, zaradi katerih ste pozabili česa vse ste zmožni
-med seboj povezali vaše notranje energijske nivoje tako, da bodo uglašeni med seboj, zaradi česar boste lahko hitreje dosegali tisto kar si želite
 
V drugi meditaciji bomo:
-potovali k čarodejki Seleni po srčni ogenj in kaj boste z njim počeli ... naj ostane skrivnost 
 
 
Zaradi izjemnosti meditacije in posebnih vibracij so števila mest na dogodku omejena.  
 
Zaprite oči in dovolite, da pomirjajoči zvoki pobožajo vaša ušesa. Jih slišite? Mistična terapija tibetantskih pojočih skled... In vaše popotovanje se pričenja... 
 
Energijski zvoki v meditaciji so se razvili v zgodovini z namenom povezovanja z višjimi duhovnimi sferami. Glasba in zdravilni zvoki so tako eni izmed elementov vibracijske medicine in uravnavajo alfa in beta valove v možganih, kar vas privede do harmonije, umiranja misli in čustev, ter posledično do izboljšanega splošnega počutja. Zdravilni zvoki tibetanskih skled sprožajo številne ugodnosti na telo, saj s svojimi vibracijami spreminjajo sestavo le-tega. Uravnavajo frekvence telesa in tako vzpostavljajo ravnovesje, kjerkoli je že bilo porušeno. Energijska medicina, ki jo zvok skled ustvarja, s povezano pravo namero tistega, ki igra na njih, dviguje zavedanje in frekvence duhovnih bitij. Zato se boste z vesoljnimi sferami povezali lažje kot kadarkoli prej. 
 
Zatorej zamenjajte nemir za mir. In kaos za harmonijo. Ko potihne vse in zapoje ta mistična glasba je čas...za vas...
Prijava na dogodek:
Čarovniške aktivacije s tibetanskimi skledami (meditacija).


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!