Domov » Dogodki » Dogodek »

Premiera Angelskih Čudodelcev: Portal 9/9 & nadangel Raziel (darilo: San Palo palčke)

Datum in ura: 9. september 2019, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

September je potrkal na vrata. Mesec novih začetkov – poslovnih, šolskih, čustvenih. Vse se začenja znova in kar se energijsko postavlja septembra, energijsko vlada vse do novega leta. September je glavni čarodej manifestacije in portal 9/9 je njegov mogočen zaveznik. Številka devet naznanja konec starega cikla in začetek novega. Preko te številke komunicirajo z nami angeli manifestacije in preko nje se odraža angelska podpora. Meditacije v času tega portala prinašajo čarovnijo manifestacije, zato ni presenečenje…

… zato ni presenečenje, da smo za premiero Angelskih čudodelcev izbrali Njega – angela angelske alkimije, usode, preroštva in manifestacije – nadangela Raziela. Znan je kot tisti, ki odstranjuje blokade in ovire na poti do popolne čarovnije življenja. Daje zagon in zagotavlja magičnost življenja.Prva meditacija z Razielom bo aktivirala portal 9/9. Vstopili boste na poseben angelsko-alkimistični časovni stroj, ki vas bo energijsko popeljal po časovnih dimenzijah z namenom:

  • odstranitve vseh blokad, ki so jemale moč manifestaciji v preteklosti
  • odstranitve vseh ovir manifestacije, ki so prisotne v sedanjosti
  • obiska zapisov prihodnosti, kjer boste sidrali želene izide
  • obiska manifestacijskih svetov in ostalih manifestacijskih angelov za pridobitev njihovega blagoslova in podpore
  • obiska preroškega templja za aktivacijo močnega šestega čuta, ki vas bo vodil vsak dan proti izpolnitvam zasidranih vizij


Alkimija se nadaljuje z drugo meditacijo, kjer bomo priklicali energijo drevesa San Palo, ki je eno izmed najmočnejših zaščitnih dreves planeta. San Palo energija bo:

  • obnovila vašo auro in vas pripravila na nove začetke
  • vas zaščitila pred vsemi negativnimi vplivi
  • zakodirala pozitivne misli in čustva

Vaše darilo večera: energijske palčke San Palo, ki bodo energijsko prečistile vaš dom tako, da se lahko aktivirajo novi začetki

O nizu meditacij »Angelski Čudodelci«


Angeli … tista pravljična ljubezen, ki bo človeštvo naučila ponovno verjeti v svoje sanje. Vsi, katerih se je dotaknila moč njihovih kril so pričali o tem, kako zelo se je spremenilo njihovo življenje. Meditacije z angeli so prinašale upanje in številne energijske razrešitve. O da, zato so angeli pravi čudodelci. In ta beseda je še preskromna za to, kar nam dajejo.

Spremenili so tudi moje življenje. Spominjam se časov trnja življenja, ki me je bodlo na vsakem koraku. Ko sem izčrpala vse možnosti odgovorov zakaj se to dogaja ravno meni, so vstopili v moje življenje angeli. Ko sem prvič slišala njihov glas, sem težko verjela, da govorijo meni. Le zakaj bi govorili nekomu, ki sploh ne verjame več v nič? Le zakaj? Nato sem spoznala, da govorijo vsem. Tistim upanja polnim in tistim, ki so le-tega že izgubili. Bila sem slednja. Da bi se kot pravi čudodelci dotaknili moje usode in mi rekli: »Poskusi znova.«

Vem in čutim, da ste zunaj ljudje, ki potrebujete svoj »poskusi znova.« Vaše tihe želje ali pa bolečine so priletele na angelska ušesa in angeli so mi predali sporočila za vas. Slišite jih lahko seveda tudi sami. A posebne meditacije »Angelskih čudodelcev« so postale kažipot, da boste lahko ta sporočila razumeli in jim zaupali. Jaz pa bom za vas glasnica, ki vam bo pomagala razumeti vodstvo angelov, zato, da bi mu lahko sledili.

Izbrani so bili posebni datumi in meditacije čudovitih energij, ki bodo izbirale različna področja življenja in z njimi povezane angele.

To bo nebeško popotovanje, katerega cilj je v enem letu doseči aktivacijo in iniciacijo vseh izbranih angelov in nadangelov, ter njihovih žarkov za popoln spekter angelske mavrice življenja. Angelski žarki so svetloba preko katere potujejo in z nami komunicirajo angelske sfere. Angelsko mavrico življenja predstavlja 7 žarkov za popolno duhovno zavest, ki živi v obilju. Tako poznamo 7 žarkov: modrega za zaščito, življenjsko poslanstvo, pogum, odločitve, motivacijo (vodilni angel je nadangel Mihael); vijoličnega za vse oblike transformacije in angelsko alkimijo (vodilni angel je nadangel Zadkiel); rožnatega za ljubezen in odnose s sorodnimi dušami (vodilni angel je nadangel Kamuel); rumenega za mir, harmonijo, mirne misli in čustva (vodilni angel je nadangel Jofiel); rdečega za ideje, informacije, poslovnost, finance (vodilni angel je nadangel Uriel); belega za sporočila Nebes vseh vrst (vodilni angel je nadangel Gabriel) in zelenega za energijsko uravnovešanje in angelsko podporo (vodilni angel je nadangel Rafael).

Meditacij in aktivacij bo vse skupaj 18, saj številka 18 kot angelska številka predstavlja kombinacijo novih začetkov, preporoda, misli, ki ustvarjajo novo usodo (številka 1). ter obilje, karmične nagrade in manifestacijo (številka 8). Skupna številka 18 tako prinaša sporočilo o popolni podpori angelov. In ta podpora daje zagon in omogoča manifestacijske čudeže. Izberete lahko posamezno meditacijo, ali pa vseh 18 za popolno meditacijsko-angelsko preobrazbo. 

Nekatere angele, ki so se sami izbrali za to vašo preobrazbo že poznate, druge boste morda srečali prvič. Vsaka meditacija prinaša angelsko darilo: angelsko svečko, palčko, talisman in podobno. Darila so izbrana, da vas in vaš dom ter delovna okolja opremijo z vibracijo angelske energije.

Naj se zasliši let angelskih kril in naj se angelska alkimija prične. Vabljeni!


Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
Premiera Angelskih Čudodelcev: Portal 9/9 & nadangel Raziel (darilo: San Palo palčke).


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!