Domov » Dogodki »

Angelski Čudodelci: Praznik nadangela Rafaela: Tempelj pomirjenosti (in energijsko darilo)

Datum in ura: 23. oktober 2019, 19.00 - 21.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Vabljeni na edinstven in ekskluziven dogodek, ki se zgodi le 1x letno ob prazniku nadnagela Rafaela. Ob njegovem prazniku se bomo povezali z njegovo energijo, ki uravnovešja vse, kar ni v ravnovesju.
 
Vabljeni na izjemno angelsko  meditacijo z nadangelom Rafaelom. Rafaelovo ime pomeni "Bog zdravi" in ta nadangel je pomagal s svojo angelsko energijo že mnogim. Če se prepustite in si dovolite verjeti v čudeže uravnovešanja vseh nivojev, potem vam delo z nadnagelom Rafaelom prinaša nič kaj manj kot to. Izjemne zgodbe potrjujejo moč tega čudovitega bitja, ki bo na ta magični večer delalo z nami. Vabljeni na prelepo popotovanje meditacije Angelskih Čudodelcev. 


 
V tej meditaciji boste povabljeni v angelski tempelj nadangela Rafaela, kjer vam bo ta mogočni nadangel pomagal pri:
 
- uravnovešanju čustev osamljenosti ali žalosti (sedanje ali pretekle)
- uravnovešanju občutkov zavrženosti ali nesprejetosti
- uravnovešanju občutkov krivde ali zamere
- uravnovešanju posledic stresa in izčrpanosti 
- uravnovešanju posledic toksičnih okolij
- uravnovešanju posledic negativnega razmišljanja 
 
Druga meditacija bo meditacija poslanega angelskega objema.
 
V drugi meditaciji bomo Rafaelove blagoslove delili in sicer boste imeli priložnost, da pošljete Rafaelovo aktivacijo vsem , ki jih imate radi - svoji družini, prijateljem, vizualizirali jim boste srečo in obilje. Vsekakor boste potem s posebnim Rafaelovim žarkom sreče to storili tudi zase. 


 
DARILO za vse udeležence: energijsko darilo po izboru (svečka, palčke...)
 

 

 

 

 

O NIZU MEDITACIJ »ANGELSKI ČUDODELCI«


Angeli … tista pravljična ljubezen, ki bo človeštvo naučila ponovno verjeti v svoje sanje. Vsi, katerih se je dotaknila moč njihovih kril so pričali o tem, kako zelo se je spremenilo njihovo življenje. Meditacije z angeli so prinašale upanje in številne energijske razrešitve. O da, zato so angeli pravi čudodelci. In ta beseda je še preskromna za to, kar nam dajejo.

Spremenili so tudi moje življenje. Spominjam se časov trnja življenja, ki me je bodlo na vsakem koraku. Ko sem izčrpala vse možnosti odgovorov zakaj se to dogaja ravno meni, so vstopili v moje življenje angeli. Ko sem prvič slišala njihov glas, sem težko verjela, da govorijo meni. Le zakaj bi govorili nekomu, ki sploh ne verjame več v nič? Le zakaj? Nato sem spoznala, da govorijo vsem. Tistim upanja polnim in tistim, ki so le-tega že izgubili. Bila sem slednja. Da bi se kot pravi čudodelci dotaknili moje usode in mi rekli: »Poskusi znova.«

Vem in čutim, da ste zunaj ljudje, ki potrebujete svoj »poskusi znova.« Vaše tihe želje ali pa bolečine so priletele na angelska ušesa in angeli so mi predali sporočila za vas. Slišite jih lahko seveda tudi sami. A posebne meditacije »Angelskih čudodelcev« so postale kažipot, da boste lahko ta sporočila razumeli in jim zaupali. Jaz pa bom za vas glasnica, ki vam bo pomagala razumeti vodstvo angelov, zato, da bi mu lahko sledili.

Izbrani so bili posebni datumi in meditacije čudovitih energij, ki bodo izbirale različna področja življenja in z njimi povezane angele.

To bo nebeško popotovanje, katerega cilj je v enem letu doseči aktivacijo in iniciacijo vseh izbranih angelov in nadangelov, ter njihovih žarkov za popoln spekter angelske mavrice življenja. Angelski žarki so svetloba preko katere potujejo in z nami komunicirajo angelske sfere. Angelsko mavrico življenja predstavlja 7 žarkov za popolno duhovno zavest, ki živi v obilju. Tako poznamo 7 žarkov: modrega za zaščito, življenjsko poslanstvo, pogum, odločitve, motivacijo (vodilni angel je nadangel Mihael); vijoličnega za vse oblike transformacije in angelsko alkimijo (vodilni angel je nadangel Zadkiel); rožnatega za ljubezen in odnose s sorodnimi dušami (vodilni angel je nadangel Kamuel); rumenega za mir, harmonijo, mirne misli in čustva (vodilni angel je nadangel Jofiel); rdečega za ideje, informacije, poslovnost, finance (vodilni angel je nadangel Uriel); belega za sporočila Nebes vseh vrst (vodilni angel je nadangel Gabriel) in zelenega za energijsko uravnovešanje in angelsko podporo (vodilni angel je nadangel Rafael).

Meditacij in aktivacij bo vse skupaj 18, saj številka 18 kot angelska številka predstavlja kombinacijo novih začetkov, preporoda, misli, ki ustvarjajo novo usodo (številka 1). ter obilje, karmične nagrade in manifestacijo (številka 8). Skupna številka 18 tako prinaša sporočilo o popolni podpori angelov. In ta podpora daje zagon in omogoča manifestacijske čudeže. Izberete lahko posamezno meditacijo, ali pa vseh 18 za popolno meditacijsko-angelsko preobrazbo. 

Nekatere angele, ki so se sami izbrali za to vašo preobrazbo že poznate, druge boste morda srečali prvič. Vsaka meditacija prinaša angelsko darilo: angelsko svečko, palčko, talisman in podobno. Darila so izbrana, da vas in vaš dom ter delovna okolja opremijo z vibracijo angelske energije.

Naj se zasliši let angelskih kril in naj se angelska alkimija prične. Vabljeni!

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
Angelski Čudodelci: Praznik nadangela Rafaela: Tempelj pomirjenosti (in energijsko darilo).


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!