Domov » Dogodki »

Brezplačna predstavitev Angelsko-hipnotičnega rokovnika

Datum in ura: 5. september 2019, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Prispevek: brezplačno, prijave obvezne

Nekega dne sem Cristy Žmahar prejela klic. Na drugi strani nihče drug kot Ona. Irena. Ob meni je kot dobra prijateljica že 10 let. Stali sva si ob strani v vseh trenutkih življenja. Začelo se je z angeli, katere obožujeva obe. Ireno pa je duša popeljala tudi v sfere hipnoterapije in postala je RTT hipnoterapevtka priznane Marise Peer.

In se pogovarjava kot tolikokrat poprej. Smejiva se temu kako zelo je popisan najin rokovnik in kako ima dan včasih premalo ur. V mojem rokovniku vse te meditacije, ki jih ljubim, v njenem številne hipnoterapije in šolanja.

In Irena reče: "Veš kaj, v mojem rokovniku ni prostora za vse te ideje, potem samo potrebujem več zvezkov. " Pogovor se nadaljuje in jaz dodam: "Ali ne bi bilo čudovito, da bi imeli rokovnik, kjer bi si zapisovali po urah najino delo, ki naju izpopolnjuje, imeli hkrati še dovolj listov za vse evidence... ter mu dodali še ščepec angelsko-hipnotičnih energij? Saj veš - za vsak dan. Da bi ljudje lahko imeli tako inspiracijo kot jo imava midve."Da, to bi bilo čudovito, sva se strinjali. A ni ostalo le pri pogovoru. Ta rokovnik je dejansko nastal. Je rokovnik, je dnevnik, je angelski šepetalec in je hipnotični vodnik. 

Kajti v rokovnik je zapisana prava mala čarovnija.  Vse, kar je vanj zapisano, je s strani angelov blagoslovljeno. Tako ne prineseš v svojo torbico, dom ali pisarno samo prelepega rokovnika – temveč duhovno energijo angelsko-hipnotičnega sveta. Tako bodo lahko ti svetovi tvoja nevidna podpora, ki ti bo pri vsaki želji pomagala. To bo tvoje magično orodje manifestacije. Z njim se bo zate odvilo vse….nebeško hitreje.

Rokovnik je navdih za vsakega, šolarje, ljudi, ki imajo veliko strank, ljudi, ki si želijo rokovnik in dnevnik v enem, za vse, ki si želijo dnevne vaje iz hipnoze ali pa sporočilo angelov... rokovnikov koledar se začne septembra 2019 in konča septembra 2020, saj je september nova prelomnica za poslovneže, šolarje..pravzaprav za vse. <3Rokovnikove angelsko-hipnotične podrobnosti:

- dnevni pregled aktivnosti po urah (od 7h do 21h)
-  vsak teden ti podari list s tvojimi osebnimi beležkami in če to ne bo dovolj te na koncu rokovnika čakajo še dodatni listi za tvoje čudovite misli
- 365 dni angelskih navdihov in hipnotičnih utripov
- 250 strani
- prostor za rojstne dneve tvojih zemeljskih angelov
- prostor za pomembne nebeške kontakte, ki jih lahko vedno uporabiš
- trpežna platnica, zaradi katere pa ni trpela nobena žival (zato…hvala ti.) v modri ali roza barvi
- kar dva kazala, ki te bodo k pravim stranem peljala
- iniciirani blagoslovi v angelske navdihe in hipnotične utripe – energijski zapisi, zaradi katerih rokovnik oživi
- pregled letnega koledarja
- darilo: lepe barvne nalepke za popestritev rokovnika

SPOZNAJ NAJU IN ROKOVNIK V ŽIVO NA BREZPLAČNI PREDSTAVITVI

 

Radi bi ti pokazali najino ljubezen, ki je nastala. Ti jo pokazali. Povedali zakaj je tako posebna. Hkrati pa na tej brezplačni predstavitvi dobiš:

- razlago Cristy kako energijsko voditi svoj dan in kako ti pri tem lahko pomaga ta rokovnik
- Irena pa te popelje v čudovito skupinsko hipnozo za sprejemanje obilja 
- možnost nakupa rokovnika po promocijski ceni in z dodatnim darilom magičnih nalepk, ki okrasijo rokovnik 

Izjemno, kajne? Pridruži se nama in se hitro prijavi. 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
Brezplačna predstavitev Angelsko-hipnotičnega rokovnika.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!