Domov » Dogodki »

Angelske delavnice: Delavnica kozmičnih moči z nadangelom METATRONOM

Datum in ura: 19. januar 2020, 10.00 - 18.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Mihael Žmahar
Prispevek: 180 eur (vključen delovni material)

Nadangel METATRON – vesoljni zakoni za močno življenje na Zemlji

Kaj pa, če vam povem, da je nemogoče v resnici mogoče?
Kaj pa, če vam povem, da to kar mislite, da je res, predstavlja manj kot 0,1% tega kar je v resnici res?
Kaj pa, če vam že kar na začetku povem, da imate znotraj sebe moči, s katerimi lahko ukrivljate resničnost in jo oblikujete v skladu s svojimi željami?

“Mihael, o čem govoriš?"

Dolgo časa tudi sam nisem razumel. Čutil sem, da lahko ljudje vplivamo na svojo resničnost veliko bolj kot izgleda na prvi pogled, a nisem vedel kako. Nato pa so se koščki sestavljanke začeli zlagati skupaj. In razkrila se je ena izmed najbolj šokantnih resnic človeških življenj. In če sedaj berete to, potem ste pripravljeni, da jo slišite.  

Predstavljam vam popolnoma drugačno delavnico. Delavnico, ki bo do konca obremenila vaše možganske povezave in vas potisnila na sam rob razmišljanja. Delavnico, na kateri boste kar nekajkrat podvomili v zdrav razum. A prav je tako. Kajti vse kar se bomo pogovarjali na njej, se nahaja izven njega. Čas je, da zaživite onkraj tistega kar mislite, da je mogoče. Čas je, da začnete v svojem življenju uporabljati drugačne zakone. Čas je, da zaživite z … nadangelom Metatronom.

Metatron je eden izmed tistih nadangelov, ki upravlja sestavo Vesolja. Pod njegovo taktirko se tako “dogajajo” ČAS, PROSTOR in MULTIPLIKACIJA ENERGIJE. On je tisti, ki nam pomaga razumeti te tri dimenzije in jih uporabljati v življenju. Vendar pa ljudje na Zemlji uporabljamo le zelo majhen delček vesoljnih zakonov, pod katerimi te tri dimenzije obstajajo.

Mnogi mislijo, da ima dan 24 ur. A toliko jih ima zato, ker smo naučeni, da jih mora imeti toliko. Dan lahko ima za vas tudi 30 ur. Kar za vas pomeni, da lahko delujete več. Vendar pa morate za to raztegniti svojo zavest. Spremeniti morate percepcijo časa pod katero delujete. In to najenostavneje naredite z Metatronom. Z njim lahko tudi pomnožite količino energije, ki jo imate v sebi in tako dosežete dvojni, trojni … rezultat. To je eden izmed razlogov zakaj lahko s Cristy delava tako veliko projektov naenkrat. Naučila sva se ukrivljati resničnost po svoji volji. Imenujte to kakorkoli želite – kvantna fizika, čarovnija, višja zavest … Navsezadnje je vseeno. Pomembno je samo, da razumete, da lahko ti zakoni delujejo za vas!Si predstavljate, da:

  • greste v posteljo in imate na voljo samo pet zemeljskih ur spanja. Vendar pa naredite iniciacijo z Metatronom in, ko se pet ur kasneje zbudite, ste naspani, kot da ste spali osem ur?
  • zaradi gostega prometa zamujate v službo. Vendar pa naredite iniciacijo z Metatronom in pridete v pisarno točno, kljub temu, da ste obtičali v prometu?
  • lahko vplivate na razvoj nekega dogodka samo zato, ker ste vanj vtisnili svojo zavest in so se stvari nato odvile v skladu z njo?
  • lahko ustvarite energijski prostor v katerem lahko delujete tako, da vas drugi ljudje ne morejo zaznati? Prostor v katerem se lahko skrijete pred svetom? Prostor zaradi katerega ljudje takrat, ko se nahajte v njem, niti ne pomislijo na vas?


Tovrstnih energijskih zakonov in načinov, ki omogočajo vse to in še več, je v Vesolju neskončno. Razlog, da jih človek na Zemlji ne uporablja je zgolj v tem, da še ni bil pripravljen na njih. A če želite razumeti kako delati z nadangelom Metatronom tako, da boste lahko vesoljne zakone krivili po svoji volji, potem nimate kaj za razmišljati - prijavite se na to delavnico, kajti na njej bomo počeli točno to.

Predstavljam vam tri dele te delavnice, v katerih se boste spoznali s tremi vesoljnimi zakoni, ki lahko za vedno spremenijo način vašega življenja in vse nagrade, ki prihajajo vanj. Na tej delavnici se bomo poglobili v vsakega izmed njih, razložil vam jih bom razumsko in energijsko, ter pri vsakem z Metatronom poskrbel, da jih boste znali uporabljati v svojem življenju.1.) METATRONOV ZAKON O ČASU

To je prvi zakon, katerega se bomo lotili. Naučili se bomo kako:

 širiti čas po svoji volji (pride zelo prav takrat, ko morate narediti nekaj za kar nimate dovolj časa na voljo)
 delovati na vzporednih časovnicah (takrat, ko delate nekaj kar vam je všeč, lahko to izkušate dlje časa in takrat, ko delate nekaj kar vam ni všeč, se to zaključi hitreje)
 upočasniti svoje staranje
kako spati hitreje in dlje časa v enakem zemeljskem časovnem okvirju

 pospešiti regeneracijo in obnovitev lastne energije …

Naredili bomo iniciacijo Metatronove percepcije časa tako, da bo delovala tudi za vas.2.) METATRONOV ZAKON O PROSTORU

To je drugi zakon, katerega se bomo lotili. Naučili se bomo kako:


 ustvariti energijski prostor v dimenziji, v kateri ste energijsko nedotakljivi (to pomeni, da v vašo smer nihče ne pošilja nobene energije in, da nihče ne razmišlja o vas. Pride zelo prav takrat, ko se regenerirate ali pa se želite umakniti pred svetom)
 postaviti nevidne energijske meje zato, da drugi ljudje zemeljsko ne posegajo v vašo energijo (z Metatronovimi kristali)
 odstraniti iz vašega življenja energijsko tisto, s čimer se ne želite ukvarjati

Naredili bomo meditacijo ustvarjanja kozmičnega prostora z Metatronom tako, da ga boste lahko sami postavljali kjerkoli in kadarkoli boste želeli.3.)METATRONOV MANIFESTACIJSKI ZAKON O ENERGIJI

To je tretji zakon o katerem se bomo učili. Ta zakon vam bo pomagal:


 pomnožiti lastno energijo tako, da boste lahko opravljali več projektov naenkrat
 pospešiti dosego želenega rezultata
 energijsko podpreti tisto kar želite in tako vplivati na boljši razvoj dogodkov
 iz ene enote energije narediti več enot energije (pa naj gre za denar, zrak …, karkoli pač potrebujete)
 v vaše življenje prinesti/dostaviti tisto kar potrebujete.

Vodniki, ki delujejo na višjih nivojih zavesti, uporabljajo ta zakon ves čas, kar je tudi razlog, da imajo tako močno manifestacijo. Tukaj bomo naredili iniciacijo Metatronove moči v vašo auro zato, da boste lahko ta zakon uporabljali tudi vi.


Pa naj nadangel Metatron v vaše življenje prinese kozmično moč, ki bo za vedno spremenila vaše življenje.

 

SPOZNAJ ŠE OSTALE NADANGELSKE DELAVNICE
 

23.2.2020 Nadangel Raziel: kozmična osebnost, kozmične spremembe & kozmična duša -----> VEČ TUKAJ
21.3.2020 Nadangel Gabrijel: kozmična sporočila, angelski znaki & kanaliziranje -----> VEČ TUKAJ


Prijava na dogodek:
Angelske delavnice: Delavnica kozmičnih moči z nadangelom METATRONOM.


25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!