Domov » Dogodki »

PRVIČ! Delavnica šepetov nadangela Uriela

Datum in ura: 14. september 2019, 10.00 - 18.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Mihael Žmahar
Prispevek: 180 eur (vključen delovni material)

Ta delavnica vam bo pomagala na globoki ravni oceniti kje ste trenutno, nato pa vam pomagala zgraditi najkrajšo in najhitrejšo pot do tja, kamor si želite priti!

Um, ki je poln novih idej in zamisli, predstavlja eno izmed najmočnejši orodij za človeka. Takšen um človeku ves čas zagotavlja naslednji korak v njegovem življenju, zato takšen človek nikoli ne obtiči.

Glavna želja vsakega bitja je napredek in razvoj. Kajti to je edini način, da lahko v njegovo življenje prihajajo nagrade in spoznanja, ki si jih želi. Zato je v vesolju vsakemu na voljo neskočno polje idej in projektov, iz katerega lahko črpamo napotke za ta korak. Tista sreča, ki jo vsak išče, tako prihaja iz ustvarjanja. To je tudi razlog zakaj so otroci tako srečni. Ko pogledaš petletnika v oči, vidiš čisto navdušenje nad življenjem, milijon želja, radovednost, ki zaobjema vse in vsakogar … Ves čas nekaj raziskuje, riše, sestavlja, razstavlja, snuje načrte … In enako bi naj bilo tudi z odraslimi ljudmi.

A mnogokrat se zgodi, da se odrasel človek ujame v okove vzorcev družbe. Nanj padejo zahteve in obveznosti, ujame se v rutino in začne iz dneva v dan delati iste stvari. In njegov notranji otrok počasi izgublja glas, človek pa zanimanje za nove stvari. Ja, pasti moderne družbe so lahko zelo zvite, vendar je pa navsezadnje človek tisti, ki sam zase odloča kako bo živel.

In življenje z odprtim srcem, ki čuti kaj si želi in umom, ki sliši novosti, je izjemno bogato, izpopolnjujoče in predvsem smiselno. Včasih vidimo odraslega človeka, ki ima na obrazu nasmeh, avro pa polno kreativne moči. Če boste pogledali podrobneje boste videli, da ima ta človek v življenju na mizi ves čas nove ideje, projekte in misije!

A kje sedaj najti to inspiracijo? In kot vedno, ima vesolje odgovor za vas. A tokrat ni vprašanje kje, ampak kdo. Odgovor ,ki ga iščete je namreč … nadangel Uriel.

On je eden izmed najmočnejših svetlobnih vodnikov v vesolju. Njegova glavna naloga ko se gre za ljudi na Zemlji je dostavljanje novih idej in inovacij, predstavljanje rešitev za izzive, sidranje novih poslovnih in osebnih projektov … Uriel je tisti, ki pomaga razumeti naslednji korak, ki ga je potrebno narediti. Če želite svoje življenje napolniti z novimi idejami, zamislimi, ga nadgraditi z novimi projekti in priložnostmi, potem je čas, da se udeležite te delavnice, kajti Uriel bo odprl vesoljno zakladnico idej in vam poslal točno tisto kar potrebujete za svoje življenje, da boste lahko napredovali.1.) URIELOVA SVETOVALNICA

Tukaj vam bo nadangel Uriel pomagal spoznati:

 rešitve za vaše trenutne izzive in težave, za katere je prišel čas, da končate z njimi
 kaj je tisto kar v največji meri zaustavlja vaš napredek in je zato nujno, da odide iz vašega življenja

Naredili bomo meditacijo v kateri bo Uriel prišel v vaše življenje in vam pokazal kaj deluje in kaj ne. Dobili boste jasen uvid v trenutno situacijo v kateri ste.2.) URIELOVA ZAKLADNICA

V tem delu bomo pogledali:

 katere ideje in zamisli trenutno čakajo na vas in ste si jih na dušni ravni izbrali, da bi jih radi sprejeli in uresničili
 katera je tista vaša ideja za “milijon eurov”
 katere inovacije uvedite na ključna področja svojega življenja (posel, odnosi, zdravje, finance ..) tako, da bodo le-ta zacvetela

Naredili bomo meditacijsko potovanje v Urielovo zakladnico, kje vas čakajo vaše ideje in projekti, Uriel jih bo pa povezal v vašo avro tako, da jih boste lahko vodili. Prav tako vam bo ponudil mentorstvo pri njihovi realizaciji.
 3.) URIELOVA INSPIRACIJA

Včasih se zgodi, da človek pade pod stres, se zmede oz. kakorkoli drugače čustveno izgubi. In mnogokrat se v takšnih primerih ti energijski padci poznajo tudi na delu tega človeka. Npr. nekdo zboli, zaradi česar trpi služba.

 Zato se bomo v tem delu spoznali z Urielov svetlobno mrežo, s katero se Uriel poveže z vami in podpira ter vodi vaše okoliščine tudi takrat, ko vi potrebujete počitek.
 Naredili bomo iniciacijo Urielove podpore, ter v vašo avro zasidrali njegov zapis, preko katerega bo lahko so-vodil vaše življenje.

Vsak udeleženec prejme skripto s spisanimi iniciacijami, katere bo lahko uporabljal vsakdanjem življenju in meditacijsko zgoščenko z nadangelom Urielom.

 

SPOZNAJ ŠE OSTALE NADANGELSKE DELAVNICE

 

15.9. Nadangel Gabrijel: kozmična sporočila, angelski znaki & kanaliziranje  -----> VEČ TUKAJ
28.9. Nadangel Mihael: kozmična zaščita,  zavezništvo & osebna moč

Dodatne informacije: mihael@potovanjeduse.si ali 040 452 122

Prijava na dogodek:
PRVIČ! Delavnica šepetov nadangela Uriela.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!