Domov » Dogodki »

PRVIČ! Delavnica vesoljnih sporočil z nadangel Gabriel

Datum in ura: 15. september 2019, 10.00 - 18.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Mihael Žmahar
Prispevek: 180 eur (vključen delovni material)

To ni navadna delavnica. To je delavnica, ki združuje človeški zemeljski svet in čudovit nebeški angelski svet.

Človek na Zemlji se je naučil ustvariti lepo življenje, prav tako pa mu planet daje vse potrebno, da ga lahko živi karkoli želi. In načeloma ljudem na Zemlji ne manjka nič. Vendar pa ljudje že od nekdaj pogledujejo v nebo in se sprašujejo »Kaj se skriva tam zgoraj? Ali smo v vesolju sami? Kam gremo po tem, ko se naš čas na Zemlji izteče? Ali je Bog resničen? Ali imajo angeli res krila?...«

Ja, mnogo ljudi si pri sebi tiho zastavlja ta vprašanja. Vendar pa so to vprašanja, na katera odgovorov v zemeljskih knjižnicah žal ne najdemo. In ko človek že misli, da njegovega vprašanja ni slišal nihče, se nekaj zgodi ... Nekaj nenavadnega. Nekaj, kar bi njegovi možgani razumeli kot ... čudež. V njegovo življenje pride nek znak, neko sporočilo, nekdo nekaj reče v pravem trenutku, o nečem razmišlja in že v naslednjem trenutku to vidi na cesti ... 

»Uf, kako prefinjeno naključje«, bi to pojasnili mnogi. Pa je res naključje? Ne. Ni naključje.Je samo odgovor na vprašanje. Od nekoga, ki ga ima resnično rad. Od nekoga, ki ga spremlja ves čas. Od nekoga, ki ga brezpogojno ljubi. Od ... angela.

Da, angeli obstajajo. Pravzaprav jih je na tisoče in tisoče. In tudi vi imate svoje. Njihova naloga je predvsem, da vas spominjajo kako imeti rad brezpogojno, da vam pomagajo razumeti nerazumljeno in, da vas preko čudovitih znakov vodijo v upanju, da jih prepoznate po pravi poti življenja.

Nebeške znake dobivamo vsi vsak dan. Nekateri jih ne prepoznajo zgolj zato, ker so preveč zatopljeni v svoje misli, nekateri pa zato, ker jim zemeljski um ne dopušča verjeti v nekaj večjega kot so npr. angeli. A znaki so. Vsak dan. Vsako noč. Vedno in povsod.

To delavnico sem ustvaril zato, ker bi ti rad predstavil nekoga, ki želi komunicirati s tabo. Ona je preprosto neverjetna. Ona je ena izmed najmočnejših duhovnih vodnic in zate ima pripravljenih nešteto nebeških znakov in usmeritev, če si jih le dovoliš videti, slišati, začutiti. Ona je nadangel Gabriel. Vrhovna vodnica kozmični sporočil, kanaliziranja nebeških informacij in angelskih znakov. In tukaj je zato, da ti pove, da je lahko tvoje življenje nepredstavljivo lepše, enostavnejše in bolj bogato, če si jo le dovoliš povabiti v svoje življenje in jih prisluhniti.

Si pripravljen/a? Potem pa beri dalje, kajti ta delavnica bo za vedno spremenila tvoje zaupanje v življenje, kajti od sedaj naprej boš na vsakem koraku vedel/a, da nisi sama. Kajti ko začne nadangel Gabriel enkrat pošiljati znake in sporočila v tvoje življenje, le ti nehajo in ne nehajo prihajati. Vse zato, ker te ima neizmerno rada.

Trije blagoslovi so tisti, ki jih ima tokrat zate nadangel Gabriel...1.del: GABRIELIN OBJEM

Človek ne zaznava angelskih znakov zato, ker se je izgubil v lastnih prepričanjih. Znaki ljubezni tako ostanejo spregledani zaradi mnogih strahov, dvomov in težav. Zato bomo začeli z Gabrielinim objemom.

V tem delu delavnice bomo:

 pogledali katera prepričanja ti preprečujejo brati in zaznavati angelske znake
 odstranjevali strahove in dvome v duhovni svet
 pomirili tvoj ego in mu povedali, da bo od sedaj naprej nekaj informacij prišlo tudi iz smeri iz katere do sedaj ni bil vajen

Naredili bomo čudovito meditacijo, kjer ti bo nadangel Gabriel s svojim toplim objemom pokazala kako resnična je in ti odprla vrata v njen svet.2.del: GABRIELINA DARILA

V tem delu delavnice bomo:

 pogledali katere načine uporabljajo angeli za dostavo sporočil
 kateri elementali Zemlje so jim še posebno ljubi in zakaj
 kako ločiti naključje od dejanskega znaka
 kako vedeti kaj je angelski znak v poplavi vse informacij
 razvili bomo notranji kompas, ki vas bo vedno vodil do naslednjega znaka

V tem delu bomo naredili meditacijsko zavezo z nadangel Gabriel o tem, da vam bo dajala toliko znako in sporočil, kolikor jih boste potrebovali. Povedali ji boste na katera področja vašega življenja naj bo še posebno pozorna.
 3.del: GABRIELINE SANJE

V tem delu bomo:

 s posebno meditacijo odprli vašo zavest tako, da boste lahko sporočila prejemali tudi med spanjem. Si predstavljate kako dobro je to, da greš zvečer spat, zjutraj se pa zbudiš z novimi sporočili?
 naredili bomo tudi prošnjo za aktivacijo preroških sanj (tukaj boste dobili tudi vaje in napotke kako se tokom dneva pripraviti za preroške sanje.)

Ta delavnica ti bo odprla vrata v svet čudežev in nebeške podpore. Znak za znakom se bo tlakovalo novo zaupanje do teh čudovitih bitij – angelov.

Vsak udeleženec prejme skripto s spisanimi iniciacijami, katere bo lahko uporabljal vsakdanjem življenju in meditacijsko zgoščenko z nadangel Gabriel.

Dodatne informacije: mihael@potovanjeduse.si ali 040 452 122

Prijava na dogodek:
PRVIČ! Delavnica vesoljnih sporočil z nadangel Gabriel.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!