Domov » Dogodki »

Tečaj bele magije 3.stopnja

Datum in ura: 24. november 2019, 10.00 - 16.30
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 140 eur (delovni material je vključen)

Dobrodošli na tečaju, ki je nekaj povsem izjemnega in drugačnega. Je izkušnja posebnega popotovanja, ki ga je težko opisati z besedami. Tečaj parapsihologije zajema starodavna znanja za razumevanje lastne ustvarjalne moči, vendar na povsem drugačen način, kot ste ga poznali do sedaj. Znanja, ki so jih predajali starodavni učitelji, svečeniki in čarodeji. Vse z namenom, da odkrijete, kaj v resnici vse zmorete in dobesedno ustvarite v svojem življenju. Do sedaj je ta tečaj izjemno povezal ljudi. Skupine so postale kot družine, saj so se skupaj razvijale, čutile in soustvarjale čarovniško moč. To je prav posebna povezava. Zato je ta tečaj nekaj povsem edinstvenega. Spodaj si poglej utrinkenaših čudovitih druženj.

Tečaj parapsihologije je zaradi svojih mističnih znanj zelo drugačen, to drži. Kar ga dela pa še bolj posebnega je to, da bo ta tečaj za vsakega posameznika drugačno doživetje, saj boste vi tisti, ki boste ustvarjali zmožnosti, za katere do sedaj sploh niste vedeli, da jih imate. Tečaj vključuje kar nekaj znanj in napotkov, ki razkrivajo resnice življenja in manifestacije, vendar pa je še bolj izjemen zato, ker je praktično naravnan - na tem tečju boste veliko ustvarjali s svojo lastno energijo in rokami, ter preizkusili moč tega v vašem življenju. Spoznali boste, kako so naši čarodejski predniki ščitili svoja imetja s posebnimi talismani in jih tudi sami ustvarili. Spoznali boste Sumerijska znanja obilja, priklic božanstev za materialno obilje in to uporabili v praksi. In še mnogo več Povsem nekaj drugačnega in nekaj, kar še niste prebrali v redkih literaturah. Če vas je od nekaj privabljala čarobnost - potem je to tečaj za vas. Seveda čarobnost za vaše lastno življenje in ustvarjanje vsega za vašo korist.
Tečaj parapsihologije v 4-tih stopnjah obsega:

- moč številk za izračun življenske poti, preizkušenj, karmičnih let
- beli uroki za denar
- čarobne sklede in palice za zdravljenje in podporo maga
- izdelava numeričnih sekvenc za zdravljenje, obilje ali kakršenkoli drugi namen
- beli uroki za magnetizem
- razvoj načrtnih lucidnih sanj in razumevanje simbolike sanj & meditacije; področje, ki daje izjemno veliko odgovorov, ko ga razvijemo
- simbolika živali, živalski vodniki in govorjenje z živalmi
- Sumerijska božanstva in izdelava zvezde obilja za priklic vseh želja in vseh vrst bogastev
- posebne iniciacije za ravnovesje v telesu s pomočjo elementalov
- izdelava posebnih talismanov in zaščit za dom, ljudi ali za priklic materialnega
- iniciacije in povezave z angelskimi sferami, ki jih še ne poznate
- duhovna anatomija in krepitev šibkih točk
- prerokovanje s pomočjo posebnih orakljev
- obred za dvig energije ljubezni
- razumevanje prejšnjih življenj in zapisov maga
- vpogledi prihodnosti in starodavnih vodstev za prihodnost
- simbolne, vodene meditacije s posebnim tolmačenjem

Namen tečaja: razbrati mistične znake, ki nosijo resnico vesolja, jih razumeti in uporabiti za svoje življenje. Uporabiti znanja prednikov in razviti svoje lastne moči manifestacije.
 


 

Datumi in prispevki 

SKUPINA 2019 

1.  stopnja:  22. september 2019 2013 od 10-16:30 (140 eur)
2.  stopnja:  20. oktober 2019 od 10-16:30 (140 eur)
3. stopnja:   24.november 2019 od 10-16:30 (140 eur)
4. stopnja:   4. januar 2020 od 10-16:30 (140 eur)

Vabljeni na spoznavanje vaših lastnih sposobnosti, kjer boste prebudili čarobnost in okusili njeno manifestacijo. Po končanem tečaju prejmete certifikat o opravljenem tečaju.Spoznajte tečaj parapsihologije in belo mogijo v čudovitev intervjuju s Cristy Žmahar, ki tečaj tudi izvaja. Video posnetek, ki uči na temo bele magije in  kaj sploh magija je in kako si z njo lahko pomagate. Za predvajanje preprosto kliknite na spodnjo sliko ali tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=QVIlllnTgww

 

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
Tečaj bele magije 3.stopnja.


25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!