Domov » Dogodki »

Tečaj Krila obilja 2.stopnja

Datum in ura: 16. november 2019, 10.00 - 17.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 140 eur (delovni material je vključen)

Obilje. Beseda, ki pove vse, pa vendarle bore malo za življenje posameznika, ki je pozabil svoje želje v surovih zatevah moderne dobe in drugih ljudi, ki skupaj z nami tvorijo nit spoznanj o tem kdo smo. Vzgoja, tisti čarobni dotik staršev in nam pomembnih ljudi je velik blagoslov, včasih pa tudi preizkušnja, ki nas ujame v pajkovo mrežo prepričanj, ki niso naša. Znano? Bi radi to spremenili in imate radi meditacijo? Berite dalje.
 
Težava prepričanj, ki blokirajo krila obilja (pa če je obilje za vas ljubezen, denar, karkoli) je, da so po navadi skrita globoko v podzavesti, zamaskirana tako učinkovito, da jih je težko prepoznati na prvi pogled. Zato vse čudovite tehnike, ki se opirajo na moč misli odpovedo. Kljub zavestnemu trudu se rezultati nikakor nočejo pojaviti. Ker ljudje ne razumemo, da dobivamo rezultate obilja glede na zapise naše podzavesti. Naš zunanji svet je tako zrcalo notranjega. Po uspešno opravljenem segmentu meditacij poti obilja, sem začutila, da je prišel čas, da oblikujem v intenziven tečaj za vse, ki želijo še več. Vključuje veliko tehnik in meditacije, vsekakor energije, ki jih boste lahko čutili. Vaša čudovita podzravest lahko postane kraj svetlega sonca, vaša prijateljica za vse, kar želite ustvariti v prihodnosti.
 
Prišel je čas, da na obilje pogledate drugače. Tečaj Krila Obilja ni čudežna formula, ki bo zamahnila s čarobno paličico, vam dala nekaj čudovitih vizualizacij in vse bo spet steklo. Je zdravilni in poglobljen tečaj za vse, ki želite temeljito pogledati v svojo podzavest, se lotiti dela raziskovanja le-te in jo začeti čistiti z namenom, da boste lahko preobrazili prepričanja, ki blokirajo, v prepričanja, ki ustvarjajo. Cristy Žmahar je ta tečaj izoblikovala kot izjemno kombinacijo duhovnih in osebnostnih tehnik in sedaj ponuja zavedanje, ki daje možnost velike preobrazbe. In velika preobrazba je tista, ki nosi nagrade obilja. Skupine tega tečaja so se vedno ponašale z izjemnimi rezulati. 
 
Tako ta izjemen tečaj za vse, ki ste pripravljeni zavihati rokave in razvijati svoja krila ponuja:
 
- delo s podzavestjo: tehnike & meditacije za odkrivanje skritih prepričanj
- vsaka stopnja vključuje veliko posnetih vodenih meditacij na tematiko stopnje, ki jih izvajte doma
- lociranje preteklih spominov, ki so zakoreninjeni v podzavesti z namenom razreševanja določenih blokad
- opazovanje in razumevanje lastnih misli
- zdravljenje notranjega otroka in otroških spominov
- razumevanje lastnega delovanja, vedenja in uravnovešanje ega
- zdravljenje prepričanj z domačim delom in osnetimi vodenimi meditacijami
- delo s podzavestjo v sanjah
- delo s podzavestjo za zdravljenje prejšnjih življenj
- delo s podzavestjo za zdravljenje trenutnih blokad in strahov
- delo s podzavestjo za izboljšanje odnosov
- lahkotne naloge za spoznavanje svojih resničnih želja ali z namenom odstranevanja blokad
- organizacija življenja, ki se bo sovpadalo z novimi prepričanji
- podporne energetske tehnike za okrepitev energije, ki si želi spremembe
- spoznavanje zakonov obilja in koraki gradnje le teh, podzavest & denar
 
VSAKA STOPNJA VKLJUČUJE PROGRAM: 4 VODENE MEDITACIJE NA ZGOŠČENKI IN OSTALE VAJE Z DNEVNIKI, KI JIH IZVAJATE DOMA
 
 

Ta tečaj je zdravilni dotik za vaše najglobje svetove. Za vse, ki si resnično želite razumeti sebe in posledično spremeniti tok svojega nadaljnjega ustvaranja in bovanja na tem čudovitem planetu. Bodite pripravljeni na nepričakovano.  A vsekakor možnost, da se preobrazite v čudovitega metulja s svobodnimi krili. Tečaj je primeren za začetnike, ki imate radi meditacijo in razne tehnike kot orodje spoznavanja sebe, pravtako pa bo navdušil vse tiste, ki ste obiskovali vodene meditacije ali tečaj meditacije in lahko sedaj stopite še stopničko višje. Med eno in drugo stopnjo boste namreč doma izvajali močne meditacije, posnete na zgoščenke, ki vam bodo pomagale pri izjemni preobrazbi.  ZIMSKA SKUPINA

1.stopnja 12. oktober 2019 10- 17:00 (prispevek 140 eur)
2.stopnja: 16.november 2019 10-17:00 (prispevek 140 eur)
3.stopnja: 14.december 2019 10-17:00 (prispevek 140 eur)
4.stopnja: 18.januar 2020 10-17:00 (prispevek 140 eur)
 
 
Vabljeni
POGLEJTE SI INTERVJU S CRISTY ŽMAHAR NA TEMO TEČAJA IN NA TEMO PREMAGOVANJA PODZAVESTNIH VZORCEV (preprosto kliknite na sliko ali tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=Pk6PGqYca6M)

Vtisi udeležencev:


"Kaj napisati o tečaju krila obilja - hm, mene osebno je navdušil:) Kaj se je dogajalo z mano je težko opisati z besedami, dogajali in predvsem prebujali so se moji občutki. Že po prvi stopnji tečaja se mi je bistveno izboljšalo moje zdravstveno stanje in počutje, povrnila se mi je notranja moč in mir, začela sem ponovno zaupati vase. Skozi tečaj sem se soočala s strahovi, prejšnjimi življenji, odnosi, odprle in razrešile so se marsikatere blokade, ki so me spremljale v življenju. Tečaj ti dobesedno da krila in ga toplo priporočam vsem, ki so pripravljeni zavihati rokave in temeljito poprijeti za delo s svojo podzavestjo in z njo vzpostavit prijateljski odnos. Hvala Cristy in srečno"

Vesna Podveržen


Za to objavo sem se odločil iz osebne izkušnje. Verjetno se bo večina našla v njej. Sam sem se podal v njo z namenom, da izboljšam finančno stanje, pozdravim nezdrave odnose, zdravje,... Na samem tečaju sem spoznal, da si življenje ustvarjamo sami in spoznal sem tudi, da je naša podzavest nekaj čudovitega. A da bi deloval na način kot si želim in da živim življenje točno tako kot hočem sem moral podzraviti najprej svoja prepričanja, lastni pogled in si zastavit cilj. Ja cilj. Želja po lepšem življenju je bila močna, nisem pa verjel v to. Zakaj? Spoznal sem, da so vzorci tisti ki me blokirajo, prepričanja tako lastna pa tudi od staršev, prijateljev, dogovori iz prejšnjih življenj tisti, katerih sem se trdno oklepal nevedoč da niso moja resnica, ne deluje v skladu z menoj in me pri tem posledično blokira na vseh področjih. Skozi stopnje sem gradil sebe, najprej spoznavanje podzavesti in osnove delovanja, ego, višja zavest, notranji otrok, pogledal v preteklost, kjer so na plano prišli vsi strahovi, dogodki ki so mi vzeli samozavest, vsi kamnčki ki so udarili po meni in mi vzeli vero v lepše življenje, tretja stopnja odnosi - ja, vse je odnos do samega sebe in nato nalaganje novih prepričanj, kreacija. Tečaj je močan zdravilen proces kjer se da z odločno voljo premagati prav vsak strah, fobijo, bolezen in vsa prepričanja katera smo navzeli od drugih ljudi. Priporočam ga prav vsem, ki hočejo živeti svoje sanje in delovati v skladu s samim seboj. Ja, potrebno bo zavihat rokave in pričakuj nepričakovano v zavedanju, da si na pravi poti. S ponosom lahko rečem da mi je uspelo in verjamem, da lahko uspe prav vsakemu v kolikor se le odločiš za uspeh. 

Nal Husič
 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
Tečaj Krila obilja 2.stopnja.


25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!