Domov » Dogodki »

Manifestacijske Čudodelke Gregorjevega: Srčne ptice razbremenitve in Davidova zvezda osebne zaščite (darilo: svečka za energijo)

Datum in ura: 12. marec 2019, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Gregorjevo, ki nastopi 12.marca je slovenska različica Valentinovega in na ta dan naj bi se ženili ptički.  Stari običaj pravi, da so se dekleta nekoč na gregorjevo ozirala v nebo in prva ptica, ki jo je mlada dama opazila, je naznanila, kakšen bo njen mož. To je tudi obdobje, ki naznanja pomlad. Zima se poslavlja in narava se začne prebujati. Tokrat se predamo meditaciji, ki se pričenja po novem urniku - ob 20h, da bi se lahko naužili mirnega večera. 
 
Čas je za spomladansko čiščenje. Odvrgli bomo vse, kar nam ne služi več in se prebudili v pomlad polno ljubezni.
 
Vsi ljudje se sem in tja znajdemo v težkih čustvenih nevihtah, ki prinašajo nemir, jezo, bes, krivdo, zmedo in celo fizični stres telesa. Taka čustva so veliko močnejša kot si mislimo in ne vplivajo blagodejno na našo auro in čakre. Vseeno pa ne moremo mimo teh čustev in je na njih potrebno delo.
 

 
Prva meditacija bo meditacija SRČNIH PTIC, ki pomiri: 

- jezo
- zamere
- stres
- in vse druge negativne emocije.

Transformira negativno vpozitivno in ponudi sočutje za vas in za ljudi okoli vas.
V meditaciji se bomo povezovali z božansko boginjo, ki bodo prevzela vso vašo napetost in vam prinesla mir. V močan tornado boste predali vso navlako in opazovali, kako ga odnese daleč stran od vas. Nato naj se razsvetli nebo in naj vam srčne ptice prinesejo angelska sporočila in nagrade. Občutek olajšanja, ki ga potrebujete. 

Z vami bo delala mojstrica vijoličnega plamena - LADY PORTIA, ki je znana kot mogočna mojstrica pravice in priložnosti. Je duša dvojčica mostra Saint Germaina, ki je nosilec vijoličnega plamena. Vijolični plamen predstavlja duhovno energijo visoke vibracije, ki prinaša transformacijo in transmutacijo našega notranjega bitja. Kdor je na poti osebnostno-duhovnega razvoja, je hkrati na poti na poti lastne notranje transformacje. V tej transformaciji odpuščamo staro in se odpiramo novemu.Vijolični plamen je univerzalni plamen, ki lahko katerokoli negativno situacijo našega življenja transformira oz. uravnovesi. To pa še ni vse. Prihaja druga meditacija. Zaščitili vas bomo sposebno INVOKACIJO DAVIDOVE ZVEZDE, ki je mogočna zaščitnica pred vsem negativnim- težkih energij, napadov drugih ljudi. Dosegli bomo, da ne bodo vstopali v vašo energijo. Vaše darilo večera: Čudežna svečka po izbiri. Svečka, ki vrača energijo. Kaj vam jo vo vrnilo...bo svečka povedala sama. 


O MEDITACIJAH MANIFESTACIJSKIH ČUDODELK

Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Za vse, ki bi radi s pomočjo mistike dosegli izjemne manifestacijske moči. Za vse, ki si želite s pomočjo globokih duhovno-mističnih meditacij doseči priklice vsega, kar si želite. Le odpreti morate vrata…To je vaša odločitev in mistika znotraj vas kliče...
 
In čarala bo za vas. Cristy Žmahar poznam čarovnijo. Poznam energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približujem svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.
Cristy sem izbrala in mistični svetovi so izbrali vas. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... MANIFESTACIJSKE ČUDODELKE.
 

Manifestacijske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Svet boginj, angelov alkimije, mističnosti in večnosti. Izbrane so bolj edinstvene in skrivnostne energije, ki pa se v svoji mogočnosti razkrivajo na meditativnih popotovanjih. Nekatera imena teh bitij boste morda srečali prvič, a zagotovo bodo očarala vaše srce. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo. Vsaka meditacija pa bo vključevala tudi posebno manifestacijsko svečko, ki bo pravljično energijo meditacije prenesla k vam domov. 


 
Manifestacijske čudodelke so ustvarjene z namenom izjemnih možnosti manifestacije, zato bodo za vas združevale več namenov:
 
- odstranitev »motilcev« manifestacije zaradi katerih ne morete kreirati svoje čarovnije
- posebne manifestacije-meditacije za popolno pravljičnost življenja
-  vsaka meditacija bo vključevala DARILO: MANIFESTACIJSKO SVEČKO, ki bo s svojim ognjem prenesla energijsko manifestacijskega čudodelstva v vaš dom; svečke so blagoslovljene, prav tako pa nosijo v sebi močne ustvarjalske zapise, ki jih boste našli napisane na vsaki svečki posebej 
 
Si želite edinstvenih, mistično-manifestacijskih energij? Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Polne lune, mrki, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....
 
Vabljeni v ..čarovnijo. 
 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si, 040 452 122 (izključno sms)

Prijava na dogodek:
Manifestacijske Čudodelke Gregorjevega: Srčne ptice razbremenitve in Davidova zvezda osebne zaščite (darilo: svečka za energijo).


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!