Domov » Dogodki »

POSEBNA MEDITACIJA z Merlinom & Arturjem ob jesenskem enakonočju: veter odpihnjenih strahov in vladajoče žezlo

Datum in ura: 23. september 2019, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana- Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar, Mihael Žmahar
Prispevek: 20 eur

Čas je, da vdihnete jesen. Poletje je prestrašilo marsikoga v velikem čiščenju in preboji se nadajujejo. So pozitivni in so z namenom, da ustvarimo pravljico svojega življenja. A še prej poglejte strahovom v oči in prevzemite nadzor.

Meditacija spuščanja skrbi dvomov in strahov vam bo pomagala pri spuščanju negativnih občutkov kot so izčrpanost, krivda, skrb in strah. Znali boste prepoznati svoje težave ter se sprejeti ter čustveno zdraviti.Tokrat bomo uporabili energije, ki se jih da vedno čutiti ob jesenskem enakonočju. Mati Narava takrat ustvarja tako močne energijske pritoke. In za nas bo to priložnost uporabe energije v mogočno, pozitivno, novo smer. 
 

Meriln nastopi na pomoč, ko iščemo notranjo moč in nam pomaga pri ustvarjanju čarobnosti življenja. Meriln dela z vsemi, ki so pripravljeni na resno delo. Merlin ve, kje potrebujete pomoč in prepozna najboljšo rešitev. Če ste ob branju teh vrstic začutili, da se želite povezati z Merlinom, je to zato, ker Merlin sam poišče nas. Njegovi napotki so jasni, a kljub temu izredno ljubeči. Nato nas bo popeljal na čarobni preprogi in nam pokazal kaj vse lahko ustvarimo v življenju s svojim potencialom. Veliko več, kot si verjetno mislimo. Če iščete naslednji korak v življenju, vam ga bo Merlin z največjim veseljem razkril.Meditacija z Merlinom bo:

- naredila inventuro transformativnega poletja -  kaj smo se naučili, kako to uporabiti za prihodnost
- aktivirala mogočno spuščanje krivde, strahov, jeze in podobno...
- Merlin vas  bo usmeril kam in kako, s kom in zakaj

seveda ne bo manjkalo niti dotika sorodnih duš - prerezali bomo energijo in jo prečistili tam, kjer so nas odnosi z drugimi ljudmi ranili.


 
Po mirnem stanju uma sledi povezava z energijo kralja Arturja in to zavestjo z namenom:
 
- aktivirati vladajoče žezlo, ki pritegne nove stranke, dobre odnose in izpolnjene željeDARILO za vse udeležence, spisano sporočilo Merlina za vodstvo jeseni.

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si, 040 32 44 18

Prijava na dogodek:
POSEBNA MEDITACIJA z Merlinom & Arturjem ob jesenskem enakonočju: veter odpihnjenih strahov in vladajoče žezlo.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!