E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki
Domov » Dogodki »

LE 1x letno: PRAZNIK NADANGELA RAFAELA: Zdravilno drevo (darilo: dišeče palčke nadangela Rafaela)

Datum in ura: 24. oktober 2017, 19.00 - 21.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana- Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Vabljeni na edinstven in ekskluziven dogodek, ki se zgodi le 1x letno ob prazniku nadnagela Rafaela. 

Vabljeni na izjemno zdravilno meditacijo z nadangelom Rafaelom. Rafaelovo ime pomeni "Bog zdravi" in ta nadangel je pomagal s svojo zdravilno energijo že mnogim. Če se prepustite in si dovolite verjeti v čudeže zdravljenja vseh nivojev, potem vam delo z nadnagelom Rafaelom prinaša nič kaj manj kot to. Izjemne zgodbe potrjujejo moč tega čudovitega bitja, ki bo na ta magični večer delalo z nami.


Vabljeni na prelepo popotovanje zdravilne meditacije. V tej meditaciji boste povabljeni v zdravilni objem nadangela Rafaela, kjer vam bo ta mogočni nadangel pomagal na dveh nivojih zdravljenja: zdravljenja čustev (negativnih emocij, vzorcev, preteklosti), nato pa bodo številni zdravilni elementi  prečistili tudi vaše telo, čakre, vam obnovili auro. Od Rafaela boste dobili tudi konkretne napotke za življenje, da boste čim bolj zdravi in čim manj pod stresom. Meditacija je primerna za vse, ki čutite, da imate izčrpano energijo ali pa če si samo želite zdravilnih valov za še več energije in dobrega počutja. Prav tako pa bomo k sebi priklicali nazaj delčke duše. Ko pride v življenju do porazov in razočaranj, se velikokrat naša duša fragmentira in delčki naše duše se vrnejo domov v duhovni svet. tokrat bomo te delčke povrnili nazaj v vaše telo in si povrnili izgubljeno moč. 
V drugi meditaciji prihaja zdravilno drevo nadangela Rafaela, namenjeno prizemljitvi ciljev, želja, motivacije. Da boste imeli otrebno fizično moč in zagon ustvarjati vse, kar v resnici zmorete. Ogromno ljudi nosi v sebi izvrstne ideje, a jih težko uresničijo zaradi tega, ker jim primanjkuje prav teh pomembnih korenin. Tokrat bodo te korenine iniciirane samo za vas. In vse bo znova steklo. 

DARILO: IZJEMNE DIŠEČE, ENERGIJSKE PALČKE NADANGELA RAFAELA, KI SO POPOLNOMA NARAVNE IN IZDELANE ROČNO PO 400 LET STARI TRADICIJI. PREJELI JIH BOSTE SKUPAJ Z OBREDOM, KI GA BOSTE IZVAJALI DOMA. KO BOSTE PRIŽGALI PALČKE SE BO VAŠ DOM NAPOLNIL Z IZJEMNO ZDRAVILNO ENERGIJO ZA VSA PODROČJA ŽIVLJENJA. POVABITE NADANGELA RAFAELA V SVOJ DOM. ..
 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si, 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
LE 1x letno: PRAZNIK NADANGELA RAFAELA: Zdravilno drevo (darilo: dišeče palčke nadangela Rafaela).
23. avgust 2017
Vse več je ljudi, ki so poklicani v duhovno rast, da bi si izboljšali življenje in vse več je tistih, ki temu klicu sledijo. Pa vendar je včasih težko vedeti kaj je tista smer duhovnosti, ki za vas prinaša najbolj…