Domov » Dogodki »

NEPONOVLJIVO: PRAZNIK NADANGELA RAFAELA IN ZDRAVILNE INICIACIJE PODARJENIH KRISTALOV na polno luno

Datum in ura: 24. oktober 2018, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana- Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar, Mihael Žmahar
Prispevek: 20 eur

Vabljeni na edinstven in ekskluziven dogodek, ki se zgodi le 1x letno ob prazniku nadnagela Rafaela. Tokrat bomo imeli edinstveni dogodek z unikatnim darilom kot ga še ni bilo! Veliko presenečenje in sekvence zdravilnih dotikov...za vas.  In vse to na večer polne lune, ki podkrepi učinke!

Meditacija bo tokrat namreč vključevala zdravilne kristale, ki bodo osrčje našega zdravilnega namena. Te kristale boste le tokrat dobili kot darilo. Postali bodo vaše fizično orodje, ki poje zdravilni napev zemljinih darov in nadangela Rafaela. Vsak kristal bo iniciran na svoj namen, dobili pa jih bosta v dar kar 5! Meditacija, podkrepljena z nečim tako čudovitim je naravnost - mogočna! 

Rafaelovo ime pomeni "Bog zdravi" in ta nadangel je pomagal s svojo zdravilno energijo že mnogim. Če se prepustite in si dovolite verjeti v čudeže zdravljenja vseh nivojev, potem vam delo z nadnagelom Rafaelom prinaša nič kaj manj kot to. Izjemne zgodbe potrjujejo moč tega čudovitega bitja, ki bo na ta magični večer delalo z nami.


Vabljeni na prelepo popotovanje zdravilne meditacije in kristalov. V prvi meditaciji boste pod vodstvom Cristy povabljeni v zdravilni objem nadangela Rafaela, kjer vam bo ta mogočni nadangel pomagal na več nivojih kristalnega zdravljenja:

- KARNEOLOVO BOŽANJE: blaži žalost, bolečine zaradi izgube, čustveno strtost, strah pred novimi izgubami
- KAMENA STRELA ODREŠENJA: naj odpade stres, naj se uravnovesi telo, naj se obnovi aura in povrne vaša moč
- AMETISTOVA ZAŠČITA : energijsko boste z Rafaelom in tem kristalom prečistili svoj dom vseh nižjih energij na daljavo, nato pa še fizično z vnosom kristala v vaš dom...

Meditacija je primerna za vse, ki čutite, da imate izčrpano energijo ali pa če si samo želite zdravilnih valov za še več energije in dobrega počutja. Prav tako pa bomo k sebi priklicali nazaj delčke duše. Ko pride v življenju do porazov in razočaranj, se velikokrat naša duša fragmentira in delčki naše duše se vrnejo domov v duhovni svet. tokrat bomo te delčke povrnili nazaj v vaše telo in si povrnili izgubljeno moč.


V drugi meditaciji prihaja nadaljevanje kristalnih moči pod vodstvom Mihaela Žmaharja:
 
- SORODNE DUŠE ROŽEVCA: v kristal zapišite ljubeče odnose, igrivost v partnerstvu, razumevanje med sodelavci, zaupna prijateljstva in še in še...
- DUHOVNE VIZIJE SODALITA : naj vam duhovne sfere podajo le za vas skreirane vizije, da bi zasijali od znotraj navzven...
 
 
Darila narave in duhovne energije, ki jih preprosto ne smete zamuditi! Vabljeni!
 
 
PRIJAVE ZARADI DARIL OBVEZNE, SEZNAM SE BO PREVARJAL NA RECEPCIJI
 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si, 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
NEPONOVLJIVO: PRAZNIK NADANGELA RAFAELA IN ZDRAVILNE INICIACIJE PODARJENIH KRISTALOV na polno luno.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!