Domov » Dogodki »

SAMOZAVESTNA ŽENSKA - KRALJICA

Datum in ura: 20. oktober 2019, 10.00 - 18.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Mihael Žmahar
Prispevek: 98 eur

Draga speča kraljica, verjamem, da si ta opis odprla z namenom. Kakšnim? Mogoče je prišel čas, da se prebudiš:)  

Predstavljam ti prav posebno delavnico, delavnico na kateri te bom popeljal v svet ženske moči, ti razkril darove, ki čakajo, da jih odviješ in ti pokazal kje se skrivata žezlo in krona, s katerima boš lahko zavladala.

To je delavnica, namenjena samo puncam, zato bodo fantje tokrat ostali doma.

Svet trenutno nujno potrebuje močan vzpon ženske energije, ki mu bo dala možnost , da se povzdigne na nov nivo delovanja. To ne pomeni, da je moška moč slaba, sploh ne. A vsi bi se strinjali, da ravnovesje med spoloma še ni vzpostavljeno.

Včasih mogočne kraljice ste se skrile pod zahtevami, da svoja življenja prilagodite načelom, ki vas zelo redko spodbujajo k razvoju v samozavestne voditeljice.  Tako mnogo žensk v današnjem času  v sebi čuti ogromen potencial katerega pa ne morejo oz. ne znajo izraziti. Izgubljajo svojo moč pod okoliščinami katerih si ne želijo imeti v svojem življenju. Čas je za spremembo! Čas je, da prebudite energijo kraljice v sebi in spremenite svoje življenje in svet!

A, da bi lahko to storila, draga moja, se moraš SPOMNITI, kdo si v resnici in kaj zmoreš. Ne naučiti,  spomniti - ker  to modrost že nosiš v sebi. 



Na tej edinstveni delavnici se bova dotaknila tem gradnje samozavestne ženske in pokrila naslednja področja samozavestne ženske, ki je znotraj sebe kraljica:

- gradnja karakterja, ki se lahko enakomerno kosa z moškim svetom in njegovimi zahtevami
- partnerstvo kraljice in njenega kralja (spoznanja o PARTNERSKIH ODNOSIH, ki so enakovredni + gradnja prestola za kraljico - okoliščine, komunikacija, vloga v partnerstvu) 
- ostali odnosi + družina (tudi mesto za taščo:)
- gradnja NOTRANJE MOČI za postavljanje visokih vizij in dosežkov brez občutka manjvrednosti + napad na moške kariere
- NOTRANJA KRALJICA - organizacija energije za tvoje življenje in vse nujne stvari, ki jih moraš početi, če želiš zavladati svojemu življenju
- MEDITACIJA z boginjami za stabilizacijo notranje energije kraljice in aktivacijo tvoje vizije (Afrodita, Atena)




"Vem, da veliko moških ne bo navdušenih nad tvojo preobrazbo v kraljico, a to je njihov problem. Sedaj je prišel čas zate! Pravi moški se ne boji kraljic, ampak jo želi imeti ob sebi. 


Ja, sam sem MOŠKI trener za samozavest , ki razume in predvsem spoštuje moč kraljice. Spoznal sem, da je čas, da ti pokažem kako deluje moški um in njegovo dojemanje ženske z namenom, da boš prepoznala svojo vrednost in jo boš zmožna zgraditi tudi tam kjer je trenutno še nimaš. Zakaj je pomembno, da razumeš moško perspektivo? Ker so ravno moški tisti, ki režejo v žensko energijo. In ti lahko končaš s tem:)"

 

Na delavnici boš spustila tančice pretvarjanj in prilagajanj z namenom, da spoznaš svojo vrednost, hkrati pa prepoznaš področja na katerih si do sedaj nisi izborile svojega mesta in to končno spremeniš.

Delavnica je sestavljena iz predavanja, pogovorov, vaj in meditacije. Pogledala bova vse zorne kote kraljice in kaj je potrebno narediti, da zaživiš v svoji moči:) Ti pa prinesi vprašanja, kajti čas je, da dobijo odgovore:)

Meditacija je vodena in je primerna tudi za tiste, ki bodo meditirale prvič. 

Vabljena, "bodoča" kraljica.



Oglej si čudovit tv prispevek na TV3 v oddaji U3P o pomembnosti samozavestnih žensk. To si ti. Ti si bodoča kraljica. Jaz ti bom pokazal pot. Prispevek se začne na 9:15 minuti

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
SAMOZAVESTNA ŽENSKA - KRALJICA.


25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!