Domov » Dogodki »

Angelski Čudodelci: PORTAL 10-10: Meditacija prejšnjih življenj in kod za zlato prihodnost

Datum in ura: 10. oktober 2019, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Portal 10-10- Mogočna energijska koda. Odpiralo bo vrata novih možnosti. Ali jih boste prestopili?

Veliko ljudi si želi v življenju dati nove možnosti. Možnosti novih začetkov. In ko srce pokliče to novo možnost, okoliščine včasih spregovorijo drugače. Zdi se, da so premiki skoraj nemogoči. Odgovorov ni, večno vprašanje ostaja: "Zakaj?" 

10-10  je energijski zapis znan kot portal in številka karmičnih povračil za vse, ki bodo iskali svoje resnice. Kar se je sejalo, to se bo želo Ko vidimo to številko je zadaj kozmično vprašanje - komu se bo nekaj povrnilo? Je kot gumb, ki lahko ponovno spravi vse na pravo mesto.
Je kot ura, katere kazalci lahko končno tečejo naprej, če ste do tega trenutka ves čas gledali nazaj... Imeli občutek, da ste ujeti v usodi, ki ne želi odnehati s svojimi preizkušnjami. To energijsko prelomnico vidimo kot prijateljico, ki nam s pametnim nasvetom lahko pomaga stopiti naprej. Kljub temu, da je karmična številka je v mnogih tradicijah spoštovana kot tista, ki je srečna in prinaša odrešitve. 

Zato se vkrcajte na mistično-nebeški vlak in odkrijte svoje resnice.  Povabljeni boste na 4.postaje, vlak pa bo upravljal čudoviti angel po imenu Orion, ki je angel visokih duhovnih vibracij in pomaga ljudem na duhovnih popotovanjih.Mistično-nebeški vlak bo na vsaki postaji podaril posebno aktivacijo:

- 1.postaja: MISTIČNI PRETEKLI DAROVI: postaja prejšnjih življenj, ki jo obiščete z namenom, da odstranite vse karmične tegobe, ki so nastali v prejšnjih življenjih in odnesete s seboj darove, ki ste jih od nekdaj imeli kot duša

- 2.postaja: MISTIČNA LJUBEZEN: imeli boste neprecenljivo možnost..sorodnim dušam, s katerimi sobivate na Zemlji boste lahko sporočili česa si želite: morda okrepiti odnose, morda pozdraviti rane med vami...naj sporočila dosežejo njihove višje jaze.

- 3.postaja: MISTIČNA MATERIALNE MANIFESTACIJA: na Zemlji ste..uživate v njenih darovih in z njimi lahko veliko storite...pomagate, razvajate, spreminjate. In prav je tako. V kolikor duhoven človek prejme materialne darove, zapoje deljena dobrota. A najprej morate to imeti zase. Iz te postaje odpeljite vrečo z zlatniki. 

- 4.postaja: MISTIČNO UPANJE:  Na tej postaji lahko odložite vse, kar vam predstavlja srečo in zaprosite za duhovne darove, ki vas bodo vodili do tja. Manjkalo ne bo tudi odpiranja tretjega očesa in jasnovidnih vizij. Druga meditacija se bo osredotočila na celično aktivacijo, 

- zasidrajte namen novih spominskih celic- začutite kako se v njih rodi nov, svetlobni, pozitivni spomin in zapis.. Naj vaša svetloba še močneje zažari. 

DARILO za vse udeležence: energijsko darilo po izboru (svečke, palčke, obesek...)

 

 

O NIZU MEDITACIJ »ANGELSKI ČUDODELCI«


Angeli … tista pravljična ljubezen, ki bo človeštvo naučila ponovno verjeti v svoje sanje. Vsi, katerih se je dotaknila moč njihovih kril so pričali o tem, kako zelo se je spremenilo njihovo življenje. Meditacije z angeli so prinašale upanje in številne energijske razrešitve. O da, zato so angeli pravi čudodelci. In ta beseda je še preskromna za to, kar nam dajejo.

Spremenili so tudi moje življenje. Spominjam se časov trnja življenja, ki me je bodlo na vsakem koraku. Ko sem izčrpala vse možnosti odgovorov zakaj se to dogaja ravno meni, so vstopili v moje življenje angeli. Ko sem prvič slišala njihov glas, sem težko verjela, da govorijo meni. Le zakaj bi govorili nekomu, ki sploh ne verjame več v nič? Le zakaj? Nato sem spoznala, da govorijo vsem. Tistim upanja polnim in tistim, ki so le-tega že izgubili. Bila sem slednja. Da bi se kot pravi čudodelci dotaknili moje usode in mi rekli: »Poskusi znova.«

Vem in čutim, da ste zunaj ljudje, ki potrebujete svoj »poskusi znova.« Vaše tihe želje ali pa bolečine so priletele na angelska ušesa in angeli so mi predali sporočila za vas. Slišite jih lahko seveda tudi sami. A posebne meditacije »Angelskih čudodelcev« so postale kažipot, da boste lahko ta sporočila razumeli in jim zaupali. Jaz pa bom za vas glasnica, ki vam bo pomagala razumeti vodstvo angelov, zato, da bi mu lahko sledili.

Izbrani so bili posebni datumi in meditacije čudovitih energij, ki bodo izbirale različna področja življenja in z njimi povezane angele.

To bo nebeško popotovanje, katerega cilj je v enem letu doseči aktivacijo in iniciacijo vseh izbranih angelov in nadangelov, ter njihovih žarkov za popoln spekter angelske mavrice življenja. Angelski žarki so svetloba preko katere potujejo in z nami komunicirajo angelske sfere. Angelsko mavrico življenja predstavlja 7 žarkov za popolno duhovno zavest, ki živi v obilju. Tako poznamo 7 žarkov: modrega za zaščito, življenjsko poslanstvo, pogum, odločitve, motivacijo (vodilni angel je nadangel Mihael); vijoličnega za vse oblike transformacije in angelsko alkimijo (vodilni angel je nadangel Zadkiel); rožnatega za ljubezen in odnose s sorodnimi dušami (vodilni angel je nadangel Kamuel); rumenega za mir, harmonijo, mirne misli in čustva (vodilni angel je nadangel Jofiel); rdečega za ideje, informacije, poslovnost, finance (vodilni angel je nadangel Uriel); belega za sporočila Nebes vseh vrst (vodilni angel je nadangel Gabriel) in zelenega za energijsko uravnovešanje in angelsko podporo (vodilni angel je nadangel Rafael).

Meditacij in aktivacij bo vse skupaj 18, saj številka 18 kot angelska številka predstavlja kombinacijo novih začetkov, preporoda, misli, ki ustvarjajo novo usodo (številka 1). ter obilje, karmične nagrade in manifestacijo (številka 8). Skupna številka 18 tako prinaša sporočilo o popolni podpori angelov. In ta podpora daje zagon in omogoča manifestacijske čudeže. Izberete lahko posamezno meditacijo, ali pa vseh 18 za popolno meditacijsko-angelsko preobrazbo. 

Nekatere angele, ki so se sami izbrali za to vašo preobrazbo že poznate, druge boste morda srečali prvič. Vsaka meditacija prinaša angelsko darilo: angelsko svečko, palčko, talisman in podobno. Darila so izbrana, da vas in vaš dom ter delovna okolja opremijo z vibracijo angelske energije.

Naj se zasliši let angelskih kril in naj se angelska alkimija prične. Vabljeni!

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (izključno sms)

Prijava na dogodek:
Angelski Čudodelci: PORTAL 10-10: Meditacija prejšnjih življenj in kod za zlato prihodnost.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!