Domov » Dogodki »

Ekskluzivni Angelski Čudodelci: PRAZNIK NADANGELA MIHAELA: Angelske rune, meč in ščit

Datum in ura: 29. september 2019, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana- Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar, Mihael Žmahar
Prispevek: 20 EUR

Obstajajo večeri, portali in energije, ki vas zazibljejo v izjemna spoznanja in doživetja, ki jih ne boste nikoli pozabili. In to bo eden teh večerov, ko se združujejo mistične in mogočne aktivacije praznika nadnagela Mihaela.Z vami bosta Cristy Žmahar z izjemno čarobno meditacijo in Mihael Žmahar s skupinskim angelskim obredom 

Prav na dan 29.9., ko bodo po vsem svetu delali z nadangelom Mihaelom, bodo  energije najmočnejše zaradi te kolektivne inciicaije. In kdo je nadangel Mihael?

Njegovo ime pomeni »on, ki je kot Bog« in je eden izmed najmogočnejših nadangelov. Seveda zaradi svojih moči ni nič manj ljubeč od drugih. Pravzaprav je ravno obratno - je kombinacija izredne moči in ljubezni. Odrešuje nas strahov in dvomov ter nam pomaga izvrševati življenjsko poslanstvo. Je izreden zaščitnik, zato ga pokličemo, ko potrebujemo zaščito zase, svoje ljubljene, dom, avto, lastnino in podobno. Mihael stopi ob stran tudi vsem, ki se soočajo z življenjsko pomembnimi spremembami ali pa so na poti duhovnega prebujanja. Pokličemo ga tudi, ko želimo okrepiti svojo auro ali prerezati eterične vezi. 

Tokrat pa vas bo Mihael popeljal v pravo angelsko čarovnijo, kot je še niste doživeli. 
 


V prvi meditaciji vas Cristy popelje v skrivnostno angelsko knjigarno, kjer sledi aktivacija starodavnih angelskih run: z namenom 

- dviga vibracije sreče in notranjega sija
- dviga duhovne vibracije  
- dviga vibracije osebnega magnetizma
- dviga vibracije za vas pravih odzivov v življenju
- dviga vibracije sposobnosti manifestiranja
- dviga vibracije ljubečih odnosov
- dviga življenjske in vitalne energije

 

 

V drugi meditaciji pa vas z nadangelom Mihaelom in Mihaelom Žmaharjem čaka poseben angelski obred, kjer boste iniciirali:

ŠČIT IN MEČ NAGANGEL MIHAELA: za popolno angelsko zaščito vsega, kar vam je sveto
DARILO VEČERA:

Vsak udeleženec prejme ENERGIJSKE PALČKE NADANGELA MIHAELA, ki bodo zaščitne energije popeljale po meditaciji tudi v vaš dom. 


In vse to v našem čudovitem ateljeju, ki združuje vse elemente magičnosti in angelske ljubezni..Zato bo moč še toliko večja..

Zaradi daril prijave na dogodek obvezne. Seznam se bo preverjal na vhodu. 

 

 

 

O NIZU MEDITACIJ »ANGELSKI ČUDODELCI«


Angeli … tista pravljična ljubezen, ki bo človeštvo naučila ponovno verjeti v svoje sanje. Vsi, katerih se je dotaknila moč njihovih kril so pričali o tem, kako zelo se je spremenilo njihovo življenje. Meditacije z angeli so prinašale upanje in številne energijske razrešitve. O da, zato so angeli pravi čudodelci. In ta beseda je še preskromna za to, kar nam dajejo.

Spremenili so tudi moje življenje. Spominjam se časov trnja življenja, ki me je bodlo na vsakem koraku. Ko sem izčrpala vse možnosti odgovorov zakaj se to dogaja ravno meni, so vstopili v moje življenje angeli. Ko sem prvič slišala njihov glas, sem težko verjela, da govorijo meni. Le zakaj bi govorili nekomu, ki sploh ne verjame več v nič? Le zakaj? Nato sem spoznala, da govorijo vsem. Tistim upanja polnim in tistim, ki so le-tega že izgubili. Bila sem slednja. Da bi se kot pravi čudodelci dotaknili moje usode in mi rekli: »Poskusi znova.«

Vem in čutim, da ste zunaj ljudje, ki potrebujete svoj »poskusi znova.« Vaše tihe želje ali pa bolečine so priletele na angelska ušesa in angeli so mi predali sporočila za vas. Slišite jih lahko seveda tudi sami. A posebne meditacije »Angelskih čudodelcev« so postale kažipot, da boste lahko ta sporočila razumeli in jim zaupali. Jaz pa bom za vas glasnica, ki vam bo pomagala razumeti vodstvo angelov, zato, da bi mu lahko sledili.

Izbrani so bili posebni datumi in meditacije čudovitih energij, ki bodo izbirale različna področja življenja in z njimi povezane angele.

To bo nebeško popotovanje, katerega cilj je v enem letu doseči aktivacijo in iniciacijo vseh izbranih angelov in nadangelov, ter njihovih žarkov za popoln spekter angelske mavrice življenja. Angelski žarki so svetloba preko katere potujejo in z nami komunicirajo angelske sfere. Angelsko mavrico življenja predstavlja 7 žarkov za popolno duhovno zavest, ki živi v obilju. Tako poznamo 7 žarkov: modrega za zaščito, življenjsko poslanstvo, pogum, odločitve, motivacijo (vodilni angel je nadangel Mihael); vijoličnega za vse oblike transformacije in angelsko alkimijo (vodilni angel je nadangel Zadkiel); rožnatega za ljubezen in odnose s sorodnimi dušami (vodilni angel je nadangel Kamuel); rumenega za mir, harmonijo, mirne misli in čustva (vodilni angel je nadangel Jofiel); rdečega za ideje, informacije, poslovnost, finance (vodilni angel je nadangel Uriel); belega za sporočila Nebes vseh vrst (vodilni angel je nadangel Gabriel) in zelenega za energijsko uravnovešanje in angelsko podporo (vodilni angel je nadangel Rafael).

Meditacij in aktivacij bo vse skupaj 18, saj številka 18 kot angelska številka predstavlja kombinacijo novih začetkov, preporoda, misli, ki ustvarjajo novo usodo (številka 1). ter obilje, karmične nagrade in manifestacijo (številka 8). Skupna številka 18 tako prinaša sporočilo o popolni podpori angelov. In ta podpora daje zagon in omogoča manifestacijske čudeže. Izberete lahko posamezno meditacijo, ali pa vseh 18 za popolno meditacijsko-angelsko preobrazbo. 

Nekatere angele, ki so se sami izbrali za to vašo preobrazbo že poznate, druge boste morda srečali prvič. Vsaka meditacija prinaša angelsko darilo: angelsko svečko, palčko, talisman in podobno. Darila so izbrana, da vas in vaš dom ter delovna okolja opremijo z vibracijo angelske energije.

Naj se zasliši let angelskih kril in naj se angelska alkimija prične. Vabljeni!

 

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali pa 040 452 122 (izključno sms)

Prijava na dogodek:
Ekskluzivni Angelski Čudodelci: PRAZNIK NADANGELA MIHAELA: Angelske rune, meč in ščit.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!