Domov » Dogodki »

EKSKLUZIVNO! PRAZNIK NADANGELA MIHAELA: USKLAJENE FREKVENCE ŽIVLJENJA (DARILO: POSNETA MEDITACIJA)

Datum in ura: 29. september 2018, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana- Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar, Mihael Žmahar
Prispevek: 20 EUR

Obstajajo večeri, portali in energije, ki vas zazibljejo v izjemna spoznanja in doživetja, ki jih ne boste nikoli pozabili. In to bo eden teh večerov, ko se združujejo mistične in mogočne aktivacije praznika nadnagela Mihaela.Z vami bosta Cristy Žmahar z izjemno čarobno meditacijo in Mihael Žmahar z SKUPINSKO MEDITACIJSKO TERAPIJO.

V prvi meditaciji vas čaka izjemno popotovanje zdravilne moči, ko vas bo nadnagel Mihael povabili v angelski objem, kjer bo za vas zaigrala simfonija energij. Tokrat boste ..usklajevali frekvence. Ste kdaj v šali ali morda celo v jezi rekli, da nekdo ali nekaj ni na vaši "frekvenci". No, v vsaki šali je kar veliko resnice, kajne? V kolikor niste zadovoljni s tistim, kar se dogaja okoli vas, to pomeni, da v resnici čutite, da to ni vaša "frekvenca". Čas je, da ustvarimo prave frekvence in na njihove valove povabimo tisto, kar želite..seveda ne maksimalno pravljični način.


Zato se nadangelu Mihaelu prepustite v tej izjemni noči, ko vas povabi v osrčje kozmičnih frekvenc:

- FREKVENCA ČUSTVENIH VALOV: nadangelu Mihaelu boste predali čustva, ki vas vodijo nazaj, namesto naprej
- FREKVENCA LJUBEZENSKIH VALOV: čas je za ljubezen - prerežite vezi z vsemi iz preteklosti, ki so vas prizadeli in prikličite ljubeče partnerske in prijateljske odnose
FREKVENCASAMOSPOŠTOVANJA: predali boste vse blokade, zaradi katerih vam pada samozavest
- FREKVENCA USKLAJEVANJA TELESA IN DUŠE: 
prečistite energijo v čakrah in hrbteničnih centrih, da bi se telo lahko uskladilo z višjimi duhovnimi frekvencami in jih tudi prevajalo
FREKVENCA DENARJA: zavibrirajte v finančni svobodi
 

 

V drugi meditaciji pa vas z nadangelom Mihaelom in Mihaelom Žmaharjem čaka skupinska meditacijska terapija in:

FREKVENCA MODROSTI IN ŽIVLJENJSKEGA NAMENA: čas je za duhovno aktivacijo znanj, talentov in skrivnosti - kaj lahko vi delite s svetom, da prihaja iz visoke vibracije Univerzuma in čaka, da vam in drugim to polepša življenje; te meditacija je dobra priložnost tudi za tiste, ki si želite postati duhovni učitelji, svetovalci, pisatelji...ZA KONEC TEGA ELEMENTALNEGA PLESA PA IZJEMNO DARILO:

Vsak udeleženec prejme čudovito vodeno meditacijsko zgoščenko, ki je bila posneta le za ta dogodek. To je meditacija z nadangelom Mihaelom, ki jo boste doživeli v drugi meditaciji večera. Na zgoščenki vas torej čaka MEDITACIJA, KI VAM BO POMAGALA DO VAŠEGA ŽIVLJENJSKEGA POSLANSTVA IN AKTIVACIJ DUHOVNIH MODROSTI. 


In vse to v našem čudovitem ateljeju, ki združuje vse elemente magičnosti in angelske ljubezni..Zato bo moč še toliko večja..

Zaradi daril prijave na dogodek obvezne. Seznam se bo preverjal na vhodu. 

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali pa 040 452 122 (izključno sms)

Prijava na dogodek:
EKSKLUZIVNO! PRAZNIK NADANGELA MIHAELA: USKLAJENE FREKVENCE ŽIVLJENJA (DARILO: POSNETA MEDITACIJA).


14. julij 2018
Pa jih imamo...Magične jesenske napovedi. Mesta na jesenske tečaje se kar hitro polnijo, zato smo za vas spodaj pripravili kratek napovednik naših novih tečajev in prihajajočih znanj, ki spreminjajo življenja.