Domov » Dogodki »

ZASEDENO, PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE! Meditacija SPOMLADANSKEGA ENAKONOČJA

Datum in ura: 20. marec 2018, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar, Mihael Žmahar
Prispevek: 20 eur

TA TERMIN JE POLN! PRIJAVITE SE LAHKO NA DODATNI TERMIN 21.3.

Dobodošli na posebno, večerno meditacijo, ki si zgodi le enkrat letno. Spomladansko enakonočje, katerega portale čutimo prav vsi. Tokrat bomo uporabili energije, ki se jih da vedno čutiti ob enakonočjih. Mati Narava takrat ustvarja tako močne energetske pritoke, da so zmedene celo tehnološke naprave. A za nas bo to priložnost uporabe energije v mogočno, pozitivno, novo smer. Izjemno doživetje in čudovit večerni termin aktivacije! To je portal, ki vas bo očaral! Vsak udeleženec zato ob tej priložnosti dobi...EKSKLUZIVNO DARILO SAMO TOKRAT! Porcelansta angelčica, ki meri v višino 8 cm in je narejena iz pravega porcelana. Blagoslovljena in aktivirana za izpolnjevanje želja.  


Tokrat bomo v prvi meditaciji postavljali energijo svojega telesa, čustev in duše z nadangelom Mihaelom. Delali na naslednjih področjih:

- dvig energije telesa & dotik pomladitve za kožo
- čiščenje blokad iz mišičnega sistema, celičnega spomina in čaker
- priklic energijskega naboja

- predaja vse škodljivih navade in odvisnosti, ki bi jih radi premagali
- predaja strahov, dvomov in skrbi in priklic naboja samozavesti in poguma

- zaščita pred vsem negativnim in rezanje vezi


V drugi meditaciji prihaja skrinjica želja. Velikokrat pozabimo kako zelo nam ob strani stojijo angeli varuhi. Tokrat vas bo Mihael Žmahar odpeljal v vodeno moditacijsko terapijo, kjer vas bo ob prelepi glasbi povezal z vašimi večnimi prijatelji.

Ta čudovita bitja, ki so tukaj za nas. Ta čudovita bitja, ki spremljajo vsak korak. A velikokrat mislimo, da moramo biti za vse sami. Tokrat se bo to spremenilo. V tej meditaciji boste okrepili vez s svojim angelom varuhom ali več njih in jim dali prosto pot..ali še bolje - prosta krila, da vam pomagajo pri uresničitvi želja..Odprite svoje roke..Naj vaše sanje dobijo krila. Zaupajte moči angelov..

Dodatne informacije: ZASEDENO, PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE!

Prijava na dogodek:
ZASEDENO, PRIJAVE NISO VEČ MOGOČE! Meditacija SPOMLADANSKEGA ENAKONOČJA.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!