Domov » Dogodki »

VELIKI DOGODEK LETA! BREZPLAČNA PREDSTAVITEV IN VEČER MOČI: HEROJ KARIZMATIČNE PRIHODNOSTI

Datum in ura: 8. december 2017, 19.00 - 21.30
Lokacija: dvorana Smelt, Dunajska 160, Ljubljana (poleg Austria trend hotela)
Vodi: Mihael Žmahar
Prispevek: brezplačno, prijave obvezne

Izjemen večer, ki bo pred prazniki odprl mnoga moška in ženska srca....
Večer, ko boste na odru z izjemnimi gosti videli kako se gradi karizmatično življenje...
Večer, ko boste spoznali Čudežnega Modreca in Heroja, ter njuno zgodbo o prebujenju…
Večer, ko bo srce začutilo svoje herojsko poslanstvo…
Večer, ki bo vaša življenja spremenil za vedno!

Mihael Žmahar, trener za samozavest in voditelj meditacijske terapije, tokrat z nepozabnim dogodkom, ki bo malce pred prazniki ogrel vaša srca, predstavlja težko pričakovano knjigo, ki bo spremenila usodo mnogih moških ter njihovih žensk, napolnila srca s pogumom in upanjem, ter jim pomagala postati ...heroji. V zadnjih letih je preko svojih delavnic in svetovanj pomagal stotinam ljudi najti njihovo poslanstvo, vodstvo in misijo. Pogum, ko so ga potrebovali.  Ta knjiga je edinstvena. In, ker je ta knjiga tako posebna, bo prvič predstavljena svetu tudi na poseben način...
 
Brezplačen večer, ki bo spremenil vaše poglede na svet in dokončno obrnil krmilo vašega življenja v smer izpolnjenih želja in uspeha.. Na odru vam bo Mihael pokazal nešteto poti, katere so si mnogi želeli za svoje življenje, a mogoče niso imeli poguma... S skrivnostnimi gosti vam bo pomagal dokončno ovreči mnoge mite in iluzije, zaradi katerih ima mnogo ljudi, tako moških kot žensk, še vedno na rokah okove... Pokazal vam bo pot do krone in do žezla in zaradi katere boste verjeli, da pripadata tudi vam... 
 


Spoznajte KNJIGO O HEROJU, KNJIGO O VAS

 

Tisti moški. Mislil je, da ima vse. Podjetje mu je lagodno počivalo na lovorikah težko prigaranega uspeha. Ob večerih ga je pričakal topel obrok, ki ga je skuhala ljubeča žena. In otroci so bili ponos njegovega življenja. Trdo je garal, da je zgradil svoje gradove izpolnjenih želja. Storil je vse, kar so za to pričakovali od njega. In še več. Nikoli se ni pritoževal. Bil je odrasel fant, kateremu so rekli ... moški.

Vse dokler ... se mu ni v sanje začela spuščati temačna megla ... ni več mogel ubežati nočnim rabljem, ki so vsako noč odhajali na lov za njim in zaradi katerih je tudi podnevi videl temneje. Pravljični grad je izginjal. Žena se je zdela zagrenjena. Hči odtujena. Kar je bila zagotovo le izmišljotina nočnih rabljev. Zato jih je nekako moral pregnati. V upanju, da bo sporočilo, ki ga ni mogel razumeti, izginilo, se je vsakega jutra pognal na kolo. Bes in jeza sta z vsakim pritiskom pedala pojenjala, tako se je lahko prepričal, da je vse v redu … da je preprosto utrujen ... da je bilo vse skupaj samo nočna mora … gora ga je klicala in mu obljubljala, da bo utišala tiste moreče glasove, kateri pa so postajali vedno glasnejši ter mu odmevali v glavi: »Kaj pa če se mi življenje res podira kot hišica iz kart? Kaj če bom izgubil nadzor? Kaj če bom padel?« 

Gnal se je in gnal … z vso silo naprezal telo … želel je premagati … notranje demone … vse dokler … ni tistega dne na poti srečal … modreca, za katerega ni nihče vedel niti, kdo je, niti, od kod prihaja, a v rokah je držal luč upanja. Skrivnostno knjigo. Moški se je vprašal, ali bo mogoče v njej našel upanje tudi zase? Zakaj ga je srečal? Ali ima sporočilo zanj? Ali ima sporočilo tudi za druge moške sveta? 

Mu bo povedal resnico o tem:

-  kdo na tem svetu velja za 'pravega' moškega;
-  kaj opazi moški, ki iskreno ljubi partnerko in otroke
-  kako podjeten moški z edinstvenimi veščinami in predvsem spoštovanjem ustvarja posel;
-  kako lahko moški zahteva in nato uživa nagrade svojega življenja;
-  kdo je možat, a hkrati ljubeč moški;
-  kako moški najde svoje notranje resnice in dušni mir;
-  kako moški sprejme odgovornost kot prijateljico in ne kot obvezo?

Mu bo modrec povedal vse to? Mistična knjiga … z zgodbo, polno vzponov, padcev in preobratov ter učnih sporočil.

VEČER BO GOSTOVAL GLASBENE IN MOTIVACIJSKE TOČKE POVABLJENIH NASTOPAJOČIH

To je večer za vse moške, ki bi radi postali heroj svojega življenja, in za vse ženske, ki bi rade imele heroja doma!

GOST VEČERA:
TIN VODOPIVEC, mednarodni komik, ki svetu dodaja brezmejni nasmeh


Tin Vodopivec je mednarodno uspešen stand-up komik. Pred kratkim se je vrnil s turneje po Skandinaviji, kjer se je uvrstil med finaliste tekmovanja The Funniest Person in the World. V desetih letih komedije je zbral več kot 1500 nastopov v 15 državah, zasledili pa smo ga lahko tudi kot voditelja oddaje Planet Standup in v oddajah Comedy Central Extra, StendAp in Na žaru z Ladom Bizovičarjem. Kot prvi komik iz področja bivše Juge je nastopil v londonskem Comedy Storu, za njim so odmevne samostojne predstave v Cankarjevem domu - 360 stopinj, Replika in Desert ter uspešna komedija Staro za novo skupaj z Borisom Kobalom. 

 

To poletje je ponovno navdušil z nastopom v Makedonskem narodnem gledališču in razprodal svoj šov v Beogradu. Je producent in idejni oče največjega festivala stand-up komedije Panč, v Slovenijo pa je uspel pripeljati tudi največje zvezde standupa kot so Jim Jefferies, Eddie Izzard, Jimmy Carr in Daniel Sloss. Trenutno je v intenzivnih pripravah na velik izziv "Triple Seven Comedy Challenge", kjer bo v nastopal v 7 državah v 7 jezikih v 7 zaporednih dneh. Projekt je izziv povezovanja in pa ideja, da je smeh čudovit univerzalni jezik, zaključni šov pa je 7. decembra v Cankarjevem domu.

 

Tin vas bo na herojskem večeru zabaval s stand up točko na temo Heroja karizmatične prihodnosti. Kajti pravijo da je smeh pol zdravja.

 

GOST VEČERA - DENIS PORČIČ CHORCHYP


Denis. Glasbenik ter samuraj po duši. Tisti, ki navdihuje s svojo prisotnostjo. In tako bo tudi na večeru Herojev. Navdihoval bo z glasbo. Vas dvignil na noge in oprhal s pozitivnostjo. Denis je posnel tudi svojo samostojno ploščo z naslovom POT SAMURAJA in je pravo ogledalo njegovega življenja.prav tako pa je bil posnet tudi celovečerni dokumentarec z istim naslovom, ki je osvojil prvo mesto, po izboru občinstva, na filmskem festivalu v Paklenici.
 
V pomladnih mesecih letos pa je Denis sodeloval tudi v TV Šovu Zvezde plešejo, ki se je odvijal v živo vsako nedeljo na POP TV, kjer se je zelo izkazal njegov občutek zavedanja telesa, njegova vztrajnost, športen duh  in dokazal prav vsem gledalcem, da je lahko najboljši v prav vsem česar se loti. Kljub temu, da je ples popolnoma drugačen šport od njegovega primarnega, je osvojil prav vse gibe, se znašel na plesnem parketu in s svojo soplesalko prišel v veliki finale. Zmagovalca je sicer izglasovala publika in je zmaga pripadla drugemu paru, vendar pa je Denis zmagal v svoji tekmi in v srcih njegovih oboževalcih. Denis lastnik Kluba borilnih veščin Samurai, ki uspešno deluje že 4 leta in se vsak leto širi z novo lokacijo v Sloveniji ter ima več kot 200 članov. Je tudi lastnik telovadnice oz. templja, kot sam pravi, Samurai Gym, ki se razprostira na 260 m2 z vso razpoložljivo opremo za izvajanje treninga in je namenjena vsem borilnim veščinam, vsem vrstam različnih vadb, športno naravnanim predavanjem ter izobraževanju v smislu kakovostnega življenja, osebnostne rasti in povezovanja.

Chorchyp se lahko pohvali tudi kot ambasador številnih izdelkov različnih podjetij in projektov, kot ambasador otrok, katere usmerja na pravo pot in s katerimi se bori proti medvrstniškemu nasilju, kot velik vzor otrokom pa sodeluje tudi s številnimi organizacijami, ki pomagajo socialno šibkejšim. Denis svoj igralski talent izredno dobro izkoristi v vseh TV spotih, videih in nastopih v TV oddajah, zato ni dvomiti, da ga bomo kmalu videli še v kakšni oddaji ali celo filmu. 

                       

  PRIJAVE OBVEZNE NA: mihael@potovanjeduse.si 
 


                                 Samo na predstavitvi bo ta izjemna knjiga na voljo po promocijski božični ponudbi: 
  
                                     .................... 25,00 EUR (redna cena 31,99 eur).................... 


 
Kako do dvorane:
 
Dvorana Smelt se nahaja neposredno ob izvozu LJUBLJANA-BEŽIGRAD, nasproti poslovne stavbe Rotonda (okrogla stavba), poleg Austria trend hotela in WTC-ja, pred objektom vidite veliko vodno fontano in A banko. Parkirate lahko direktno za dvorano (plačljivo). 

Desno- fotografija dvorane.

 

VIDEO VSEBINi O DOGAJANJU VEČERA IN KNJIGI

 

 

Dodatne informacije: mihael@potovanjeduse.si ali pa 040 452 122 (izključno sms)

Prijava na dogodek:
VELIKI DOGODEK LETA! BREZPLAČNA PREDSTAVITEV IN VEČER MOČI: HEROJ KARIZMATIČNE PRIHODNOSTI.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!