Domov » Dogodki »

ČAROVNIŠKA MEDITACIJA LJUBEZENSKIH ČUDODELK: PADEC ILUZIJ IN ČIŠČENJE PROSTORA (darilo: Zaščitna svečka)

Datum in ura: 16. maj 2018, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Iluzije. Krive za preizkušnje in za trnove poti. Imamo jih vsi. A obstajajo boginje, ki spravljajo..na prave poti.. Čas je za pravo mistično čarovnijo...Tokrat bosta z vami delali dve veličastni energiji. 

Spoznajte boginjo Mayo.  Njeno ime pomeni dobesedno iluzija in je mogočna boginja premagovanja le-teh. Po budističnih izročilih je ona tista, ki razsvetli vse lažne predstave, zato ji pravijo tudi "Mati Kreacije", saj zna razsvetliti in prinesti kreativne ideje. Je nekakšna mistična predstavnica budističnega sveta. Na podlagi tega razsvetljenja Maya ruši iluzije in kaže resnice.
Zato naj se čarovnija z njo začne, ko se odvije sledeče:

- za vas bodo razkrinkane iluzije: ljudje, ki vas izigravajo bodo razkriti - zato, da bi se lahko zaščitili
- pokazane vam bodo vaše lastne iluzije, da bi se s posebnim obredom pomirili z egom in dvignili sijaj duše
- naredili boste aktivacijo seruma vseh resnic: naj se vam pokaže vas resnični življenjski namen
- s posebnim invokacijskim urokom boste priklicali vse, kar vam prinaša strast in magično obiljeDruga meditacija bo močno energijsko čiščenje s čarovnico Kirko.  Kirka je grška boginja, ki je iznašla magijo, zato je postala uradno tudi prva čarovnica vseh časov. Iznašla je obrede, uroke in napoje, da bi človeštvu dala orodje, kjer bi se duhovne frekvence srečevale z nebeškimi. Po mnogih znanih zapisih naj bi bila hči boga sonca- Heliosa, zato ima močan svetlobni aspekt, ki prinaša razsvetljenje. S posebnim obredom in meditacijo bo prečistila vašo energijo, dom, pisarno, avto in vse kar boste želeli sami. Njena bela magija bo vaša popolna zaščitaDARILO VEČERA: ČAROVNIŠKE SVEČKE "PROTECTION" ZA ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA 

 

O MEDITACIJAH LJUBEZENSKIH ČUDODELK


Dobrodošli v svet mističnih meditacij. Kličejo tiste, ki v svojem srcu nosijo mistične moči ali pa bi jih radi povabili v svoj objem. Letošnje leto bo na mističnih koledarjih obrnilo številko 2. Številko bogov in boginj, številko dneva in noči, številko ravnovesja. Ker pa je tudi predstavnica druge čakre pomeni, da si želi čarati vse, kar je povezano z odnosi in ljubeznijo.

In čarala bo za vas. Cristy Žmahar pozna čarovnijo. Pozna energije manifestacije in belo magijo. Ljudem približuje svetove, ki so tako zelo edinstveni...za tiste, ki si dovolijo verjeti, da se v posebnih čarovnijah skriva prav posebna manifestacijska nota.

Cristy je izbrala in mistični svetovi so izbrali njo. Predstavlja se poseben niz meditacij Z naslovom.... LJUBEZENSKE ČUDODELKE.

Ljubezenske čudodelke se predstavljajo premierno. Združujejo mistične energije, ki kličejo posebne duše, ki si želijo v sebi raziskovati čudodelnih moči za manifestacijo. Izbrani je bil sklop meditacij...9 meditacij. Kajti 9-ka je številka duhovnosti, boginj, bogov, mističnosti in večnosti. Vsaka meditacija vam bo predstavila posebne energije, ki jih poznajo le redki. Pripravljene pa so, da jih spoznate vi...V svetu prave čarovnije. Še verjamete v njo? V povezovanje z energijami, ki delajo čudeže? Izberete lahko posamezne meditacije ali pa celoten niz za popolno magijo. 

Potem vabljeni. Vabljeni v te svetove. Izbrani so bili posebni datumi. Modra polna luna, čudež narave, ki letos nastopa dva-krat kar je neverjetno, sončni mrk, prazniki mističnih boginj in še in še. Vsaka meditacija bo delala z energijo ...ognja doma. Namreč vsaka meditacija bo vključevala darilo za domače delo - svečko, ki bo ob prižiganju oddajala energijo iniciirano na ta večer....Spoznajte jih...

 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
ČAROVNIŠKA MEDITACIJA LJUBEZENSKIH ČUDODELK: PADEC ILUZIJ IN ČIŠČENJE PROSTORA (darilo: Zaščitna svečka).


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!