E-NOVICE IN BREZPLAČNA TEDENSKA SPOROČILA
KOLEDAR DOGODKOV
Vsi prihajajoči dogodki
Domov » Dogodki »

EKSKLUZIVNO: ČAROVNIŠKA MEDITACIJA PETKA 13-TEGA: PADEC ILUZIJ IN ČIŠČENJE PROSTORA (darilo: Energijske svečke za čiščenje prostora)

Datum in ura: 13. oktober 2017, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur


Petek 13-ti. Prav posebna noč magije. Vsi čarovniki in beli magi obožujejo njegove mistične moči. In tokrat jih bomo uporabili tudi mi. Petek 13-ti je večer, ko mnogi čarovniki uporabljajo njegovo moč za obrede in tudi mi si bomo naredili svojega, prav posebnega. Ta meditacija kliče vas, vse čarovniške duše. Seveda bodo delali s pozitivno čarovnijo. A pričakujemo lahko veličastno meditacijo podprto z belo magijo. 

Zato začenjamo meditacijo malce kasneje, ob 20 uri, ko je večer že v polnem zagonu. 

Tokrat bosta z vami delali dve veličastni energiji. 

Prva je čarovnica Kirka. Kirka je grška boginja, ki je iznašla magijo, zato je postala uradno tudi prva čarovnica vseh časov. Iznašla je obrede, uroke in napoje, da bi človeštvu dala orodje, kjer bi se duhovne frekvence srečevale z nebeškimi. Po mnogih znanih zapisih naj bi bila hči boga sonca- Heliosa, zato ima močan svetlobni aspekt, ki prinaša razsvetljenje.


Na podlagi tega razsvetljenja Kirka ruši iluzije in kaže resnice. Zato naj se čarovnija z njo odvije, ko se odvije sledeča magija:

- za vas bodo razkrinkane iluzije: ljudje, ki vas izigravajo bodo razkriti - zato, da bi se lahko zaščitili
- pokazane vam bodo vaše lastne iluzije, da bi se s posebnim obredom pomirili z egom in dvignili sijaj duše
- naredili boste aktivacijo seruma vseh resnic: naj se vam pokaže vas resnični življenjski namen
- s posebnim invokacijskim urokom boste priklicali vse, kar vam prinaša strast in magično obiljeDruga meditacija bo močno energijsko čiščenje. Sain Germain, mojster vijoličnega plamena in transformacije, ki je veljal za inkarnacijo mojstra Merlina, mogočnega čarovnika bo za vas:DARILO VEČERA: ČAROVNIŠKE SVEČKE "PROTECTION" ZA ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
EKSKLUZIVNO: ČAROVNIŠKA MEDITACIJA PETKA 13-TEGA: PADEC ILUZIJ IN ČIŠČENJE PROSTORA (darilo: Energijske svečke za čiščenje prostora).
23. avgust 2017
Vse več je ljudi, ki so poklicani v duhovno rast, da bi si izboljšali življenje in vse več je tistih, ki temu klicu sledijo. Pa vendar je včasih težko vedeti kaj je tista smer duhovnosti, ki za vas prinaša najbolj…