Domov » Dogodki »

BREZPLAČNA PREDSTAVITEV z Nalom in Natašo: Večer medijstva in ciganskih kart

Datum in ura: 16. januar 2018, 19.00 - 21.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Nal Husič, Nataša Krizmanič
Prispevek: brezplačno, prijave obvezne

 
 
Vabljeni na večer sporočil, ki bodo ganila vaše srce. 
 
V našem duhovnem ateljeju združujemo številna globoka duhovna znanja. Mnogi ljudje najdejo odgovore preko tečajev, medtem ko imajo drugi radi individualni dotik. V ta namen smo nedavno odprli prelepo terapevtsko sobo, kjer se vaše srce počuti kot doma. Vas zanima kakšna sporočila slišijo tisti, ki jih objamejo energije v njej? Ponosni smo, da sodelujemo z dvema izjemnima terapevtoma. Oba sta certificirala angelska terapevta in medija. In vsak izmed njiju prinaša prav posebno nebeško darilo.
 
Spoznajte Nala Husiča in Natašo Krizmanič, ki sta vam pripravila prav poseben večer sporočil za vas. Spoznajte njuno zgodbo, delo, nato pa se prepustite Nebesom, da spregovorijo z njuno pomočjo. 
 
Najavljamo prav poseben večer, kjer se bo združevalo sledeče:


 
1. NAL HUSIČ - BRANJE CIGANSKIH KART IN NUMEROLOŠKI IZRAČUNI
 
Magični vpogledi…Ciganske karte nosijo prav poseben blagoslov tistemu, ki se mu jih bere, kot tudi tistemu, ki jih bere. Oba sta lahko prepričana, da se bo zgodilo nekaj edinstvenega in da se bo stkala neka mistična, preroška zgodba. Na prvi pogled so ciganske karte videti preproste in zaradi tega jih izkušeni mojstri priporočajo bolj začetnikom, a so vse prej kot to. Dobro je vedeti, da se v njih skriva tisočletno znanje in ob tem je potrebna izredna intuicija tistih, ki jih tolmačimo. Nal se jih je lotil z veliko mero navdušenja in jih pričel spoznavati. Meditiral je z vsako cigansko lepotico posebej, da je dobil še dodatne uvide, veliko je bral in se učil iz njih, saj nosijo obe plati, tako tisto lepo kot tudi tisto, kateri Nal reče…posebno sporočilo. Vedno znajo presenetiti, zagotoviti preobrat in pričajo o tem kako je vse odvisno od tega kdo sprašuje karte in kaj jih vpraša. 
 
Na ta večer bo Nal predal nekaj sporočil iz ciganskih kart, spoznali pa boste tudi njegove tečaje branja ciganskih kart, numerološke izračune, ki jih izdela za vas, interpretacijo sanj, ki vam ponudi marsikateri odgovor in izjemne regresije v prejšnja življenja. 


 
2. NATAŠA KRIZMANIČ - MEDIJSTVO IN ENERGIJSKA ČIŠČENJA PROSTOROV
 
Ko naši bližnji preminejo, zapustijo telo in vstopijo v novo dimenzijo bivanja - v duhovni svet. Njihova zavest se pravzaprav osvobodi zemeljskih spon in stopi v novo, višje stanje zavesti. To je povsem naraven proces in v duhovnem svetu se prihoda duše veselijo prav tako, kot se mi veselimo rojstva otroka. Postopek prehoda v duhovni svet je tako obarvan z lepoto in čudežnostjo življenja.Kljub temu, da je prehod v duhovno raven bivanja lahko zelo prijetna izkušnja za dušo, pa je hkrati lahko zelo boleča za bližnje, ki ostanejo na zemeljski ravni in imajo občutek, da so izgubili vse stike z ljubljeno osebo. Gre za občutek dokončnosti oz. konca, ki lahko prinese globoke čustvene bolečine. Naloga medija je, da s pomočjo duhovnega vodstva angelov in duhovnih vodnikov stopi v stik s preminulo dušo ter preda informacije, ki potrdijo njen nadaljnji obstoj. In Nataša je ljubeč medij, ki vam bo s sporočili zagotovo orosila oči. Duše duhovnega sveta vam s pomočjo Nataše vedno posredujejo svojo ljubezen in hvaležnost. 
 
Na ta večer vam bo Nataša predala nekaj sporočil vaših pokojnikov, vam pokazala te čudovite dimenzije, hkrati pa ne bo manjkalo predstavitve učinkovitosti energijskega čiščenja prostorov.
 
 
To je klic za vas. Sporočila vas čakajo. Nebeški šepeti pa ljubijo v neskončnosti. Vabljeni!
 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
BREZPLAČNA PREDSTAVITEV z Nalom in Natašo: Večer medijstva in ciganskih kart.


14. julij 2018
Pa jih imamo...Magične jesenske napovedi. Mesta na jesenske tečaje se kar hitro polnijo, zato smo za vas spodaj pripravili kratek napovednik naših novih tečajev in prihajajočih znanj, ki spreminjajo življenja.