Domov » Dogodki »

PRAZNIČNI BOŽIČKOV BAZAR NEBEŠKE TRGOVINICE POTOVANJE DUŠE (VSTOP PROST)

Datum in ura: 14. december 2017, 19.00 - 21.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar, Mihael Žmahar
Prispevek: brezplačno, prijave obvezne

Zaslišal se bo radostni smeh in prišli bodo prazniki. Veselje na otroških obrazih in pričakovanje sreče, družinskih trenutkov in obdarovanj. December je mesec, ko si naklonimo lepe želje, pa tudi darila. Pa ne zato, ker bi tako moralo biti. Ampak zato, ker si tako želimo. Z majhnimi gestami pokažemo, da cenimo tradicijo, mir  v srcih in drobna obdarovanja. 

A roko na srce, velikokrat premalo pozornosti namenimo temu, kako obdarovati tiste, ki jih ljubimo. Kolikokrat se resnično vprašamo, kaj potrebujejo? Jim damo nekaj, četudi le majhno pozornost, ki bo prinesla energijo, ki jo ljudje potrebujejo v tistem trenutku? Nekateri potrebujejo podporo pri zdravju. Drugi pri ljubezni in odnosih. Nekateri sanjajo velike sanje in čakajo svoje izjemne trenutke.Takrat so energijski izdelki nekaj najlepšega, kar jim lahko podarite. Nekaj unikatnega, edinstvenega. Nekaj, kar nosi zgodbo in blagoslov. Zato smo razmišljali in ustvarili dva bazarja - dva dogodka naše trgovinice, kjer bomo za vas odprli naša vrata in vas povabili, da za vaše drage s posebnimi popusti izberete personalizirana darila...A to še ni vse. Nato vam bomo pomagali te izdelke iniciirati in blagosloviti za te ljudi, ki jih boste obdarovali - s posebno, brezplačno meditacijo in iniciiacijo.

in tudi to še ni vse! DECEMBER JE ČAS POMOČI! VELIK DEL IZKUPIČKA NA TA VEČER BO ŠEL DRUŠTVU ANIMAL ANGELS, KI SKRBI ZA ZAPUŠČENE IN ZLORABLJENE ŽIVALI. V KOLIKOR PA IMATE DOMA TUDI VI KAKŠNO STARO ODEJO ALI PA  HRANO ZA ŽIVALI (PRIMANJKUJE MAČJE HRANE) BOMO VESELI V KOLIKOR JO BOSTE PRINESLI IN VARNO JO BOMO PREDALI ANIMAL ANGELSOM.Izberite ali Vilinski bazar pred Miklavžem (30.11.) ali pa Božičkov bazar (14.12)

Presenetili vas bomo tudi s posebno kolekcijo Božičnih svečk in unikatnih daril, ki jih bomo pokazali in razkrili PREMIERNO. IN PRIHAJA TUDI VELIKO PRESENEČENJE! CRISTY BO PREDSTAVILA SVOJO UNIKATNO KOLEKCIJO, KI JO IZDELUJE SAMA...ČESA? Zaenkrat ostaja skrivnost, zagotovo pa vas bo navdušila!Program (program obeh večerov je enak):

19:00- 19:40 Uvodna predstavitev Cristy in Mihaela kako izbrati pravo darilo za ljudi ali zase in predstavitev novitet...razkrila se bo posebna linija, ki jo je ustvarila Cristy sama in bo do prvega bazarja ostala skrivnost
19:40: 20:15 Čas za nakupe malih in velikih daril  in spoznavanje zgodb vil in angelov, ter Cristy-ne kolekcije: vprašaj Cristy in Mihaela kaj potrebuješ zase ali za svoje ljubljene
20:15 - 20:30 Odmor
20:30 - 21:00 Izjemna meditacija-inicacija vaših izdelkov (za tiste, ki boste opravili nakup izdelka): pa če so to angelske palčke, kipci, nakit ali unikatna darila, ki jih boste spoznali prvič....karkoli že je bomo skupaj blagoslovili in iniciirali te izdelke za vas, skupaj z vami, tako bo njihova energija izjemna in predstavljala bo vaš stik z nebeškimi bitji.
 

Naš blagoslov za vas na ta večer:
 
-  izkoristite izjemne ugodnosti (vsi, ki boste kupili izdelke vas čaka 10% popust, ki velja le na ta večer in vsi, ki boste kupili izdelke v vrednosti več kot 60 eur prejmete poleg popusta še simpatično energijsko darilo)
- iniciirajte z nami vaše izdelke skozi posebo meditacijo (za vse, ki boste kupili katerikoli izdelek)
- PREJMITE DARILO ZA VSE UDELEŽENCE VEČERA: MAGIČNA, OBREDNA PESEM ZA PRIKLIC ŽELJA
 


Zaradi posebnega energijskega dela in meditacije je število mest omejeno.Prijave obvezne na info@potovanjeduse.si ali preko spodnjega obrazca

 KDAJ: ČETRTEK 30.11.2017 ob 19h ALI V ČETRTEK 14.12.2017 ob 19h v Duhovnem ateljeju Potovanje duše, Tacenska 26, 1218 Ljubljana-Šentvid (vstopnine ni, prijave obvezne na info@potovanjeduse.si ali 040 452 122)


 

O naši trgovinici..

Našo trgovino sva kreativno prebudila in navdihnila Cristy in Mihael Žmahar. Skoraj desetletje že delujeva na področju osebne in duhovne rasti. Vsak dan srečujeva zgodbe, ki naju opominjajo zakaj sva stopila na pot najinega življenjskega poslanstva. Najino življenje je bilo prepleteno s solzami, izgubami, lekcijami, da bi na koncu le našla odgovore v sebi. Ustanovila sva duhovni atelje Potovanje duše, kjer dnevno z številnimi izobraževanji in meditacijami pomagamo tistim, ki iščejo boljši jutri. Naš duhovni atelje je oaza miru za iskalce le-tega.  In pojavila se je težnja po čudoviti podpori v obliki magičnih izdelkov. 
 
Vile, angeli, Buda, nadangeli in ostala nebeška bitja, ki jih tako zelo ljubite... Bodo prišla v vaš dom. Verjetno ste vedeli, da smo ljudje fizična bitja, ki pa nosimo v sebi tudi duhovno esenco svoje neskončne resnice. V kolikor imamo v svojem domu karkoli fizičnega, kar nam predstavlja duhovno energijo, potem še močneje ustvarjamo energijo manifestacije in nebeške povezave. Dovolite nam, da v vaš dom ali domove tistih, ki jih ljubite vnesemo popolno in čisto duhovno ljubezen...Kajti to so naši izdelki.
 
A to niso samo izdelki, ampak pravo duhovno in energijsko orodje. Vsak izdelek je skrbno izbran in pomembno je od kod prihaja. 
 
Kipce izdelujejo ročno največji umetniki. Energijske palčke so naravne, ročno izdelane in nosijo v sebi 400 letne tradicije. Vsak izdelek j bil skrbno preverjen in ko smo ga izbrali smo mu vdihnili še nebeški šepet. Zgodbo. Namen. Blagoslov. Nato pa smo vse skupaj iniciirali, blagoslovili in prosili nebeška bitja, da delajo z vami preko te žive čarovnije - pa če izdelek namenjate sebi ali pa ga izbirate za čudovito darilo drugim. Tokrat bo dogodek pred materinskim dnevom izjemna priložnost, da mamam podarite nekaj edinstvenega. Ker jih ljubite. Kaj lepšega je kot podariti nebeško darilo? V vsakem izdelku je čista ljubezen in prepričani smo, da se vam bo zaradi njih življenje obrnilo na boljše. Fizična prisotnost, ki se združuje z duhovnimi blagoslovi je izjemna kombinacija. Seveda dodajte še vi malce svoje čarovnije in ta čarovnija je... VERA. Vera v nebeško podporo, duhovne moči, ljubezen in vera...vase. 
 
Ustvarimo čudovito energijo skupaj.
 

Dodatne informacije: info@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
PRAZNIČNI BOŽIČKOV BAZAR NEBEŠKE TRGOVINICE POTOVANJE DUŠE (VSTOP PROST).


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!