Domov » Dogodki »

Angelski Čudodelci: Praznik angelov varuhov: Priprošnja k angelom za pomoč

Datum in ura: 2. oktober 2019, 20.00 - 22.00
Lokacija: Duhovni atelje Potovanje duše, Tacenska 26, 1210 Ljubljana-Šentvid
Vodi: Cristy Žmahar
Prispevek: 20 eur

Dobodošli na posebno, večerno meditacijo, ki si zgodi le enkrat letno ob mogočnem prazniku Angelov varuhov. 

Velikokrat pozabimo kako zelo nam ob strani stojijo angeli varuhi. Tokrat vas bo Cristy Žmahar odpeljal v vodeno moditacijsko terapijo, kjer vas bo ob prelepi glasbi povezala z vašimi večnimi prijatelji.Ta čudovita bitja, ki so tukaj za nas. Ta čudovita bitja, ki spremljajo vsak korak. A velikokrat mislimo, da moramo biti za vse sami. Tokrat se bo to spremenilo. V tej meditaciji boste okrepili vez s svojim angelom varuhom ali več njih in jim dali prosto pot..ali še bolje - prosta krila, da vam pomagajo pri uresničitvi želja..Odprite svoje roke..Naj vaše sanje dobijo krila. Zaupajte moči angelov..
 

V tej prvi meditacijski čarovniji:

- spoznaš kdo pravzaprav so tvoji angeli varuhi in kako komunicirajo s teboj
- aktiviraš načrtne znake od svojih angelov za sporočila čez fizični svet
- spoznaš njihove šepete do rešitev, ki jih potrebuješ
- odmakneš okoliščine, ki ti škodijo s pomočjo angelske priprošnje
- aktiviraš angelsko intervencijo za težave, ki te pestijo
- daš angelom dovoljenje za ekstremno pomoč in izvedbo tvojih lastnih čudežev

 
 
 
 

 
V drugi meditacijski čarovniji sledi:


- aktivacija angelskih sanj: pomoč angelov varuhov v spanju
DARILO VEČERA: Angelske palčke "Angelski vdih" z navodili za obnovitev aure in iniciacijo angelov v njeno energijo

 

 

 

 

O NIZU MEDITACIJ »ANGELSKI ČUDODELCI«


Angeli … tista pravljična ljubezen, ki bo človeštvo naučila ponovno verjeti v svoje sanje. Vsi, katerih se je dotaknila moč njihovih kril so pričali o tem, kako zelo se je spremenilo njihovo življenje. Meditacije z angeli so prinašale upanje in številne energijske razrešitve. O da, zato so angeli pravi čudodelci. In ta beseda je še preskromna za to, kar nam dajejo.

Spremenili so tudi moje življenje. Spominjam se časov trnja življenja, ki me je bodlo na vsakem koraku. Ko sem izčrpala vse možnosti odgovorov zakaj se to dogaja ravno meni, so vstopili v moje življenje angeli. Ko sem prvič slišala njihov glas, sem težko verjela, da govorijo meni. Le zakaj bi govorili nekomu, ki sploh ne verjame več v nič? Le zakaj? Nato sem spoznala, da govorijo vsem. Tistim upanja polnim in tistim, ki so le-tega že izgubili. Bila sem slednja. Da bi se kot pravi čudodelci dotaknili moje usode in mi rekli: »Poskusi znova.«

Vem in čutim, da ste zunaj ljudje, ki potrebujete svoj »poskusi znova.« Vaše tihe želje ali pa bolečine so priletele na angelska ušesa in angeli so mi predali sporočila za vas. Slišite jih lahko seveda tudi sami. A posebne meditacije »Angelskih čudodelcev« so postale kažipot, da boste lahko ta sporočila razumeli in jim zaupali. Jaz pa bom za vas glasnica, ki vam bo pomagala razumeti vodstvo angelov, zato, da bi mu lahko sledili.

Izbrani so bili posebni datumi in meditacije čudovitih energij, ki bodo izbirale različna področja življenja in z njimi povezane angele.

To bo nebeško popotovanje, katerega cilj je v enem letu doseči aktivacijo in iniciacijo vseh izbranih angelov in nadangelov, ter njihovih žarkov za popoln spekter angelske mavrice življenja. Angelski žarki so svetloba preko katere potujejo in z nami komunicirajo angelske sfere. Angelsko mavrico življenja predstavlja 7 žarkov za popolno duhovno zavest, ki živi v obilju. Tako poznamo 7 žarkov: modrega za zaščito, življenjsko poslanstvo, pogum, odločitve, motivacijo (vodilni angel je nadangel Mihael); vijoličnega za vse oblike transformacije in angelsko alkimijo (vodilni angel je nadangel Zadkiel); rožnatega za ljubezen in odnose s sorodnimi dušami (vodilni angel je nadangel Kamuel); rumenega za mir, harmonijo, mirne misli in čustva (vodilni angel je nadangel Jofiel); rdečega za ideje, informacije, poslovnost, finance (vodilni angel je nadangel Uriel); belega za sporočila Nebes vseh vrst (vodilni angel je nadangel Gabriel) in zelenega za energijsko uravnovešanje in angelsko podporo (vodilni angel je nadangel Rafael).

Meditacij in aktivacij bo vse skupaj 18, saj številka 18 kot angelska številka predstavlja kombinacijo novih začetkov, preporoda, misli, ki ustvarjajo novo usodo (številka 1). ter obilje, karmične nagrade in manifestacijo (številka 8). Skupna številka 18 tako prinaša sporočilo o popolni podpori angelov. In ta podpora daje zagon in omogoča manifestacijske čudeže. Izberete lahko posamezno meditacijo, ali pa vseh 18 za popolno meditacijsko-angelsko preobrazbo. 

Nekatere angele, ki so se sami izbrali za to vašo preobrazbo že poznate, druge boste morda srečali prvič. Vsaka meditacija prinaša angelsko darilo: angelsko svečko, palčko, talisman in podobno. Darila so izbrana, da vas in vaš dom ter delovna okolja opremijo z vibracijo angelske energije.

Naj se zasliši let angelskih kril in naj se angelska alkimija prične. Vabljeni!

 
 

Dodatne informacije: mihael@potovanjeduse.si ali 040 452 122 (sms)

Prijava na dogodek:
Angelski Čudodelci: Praznik angelov varuhov: Priprošnja k angelom za pomoč.


6. december 2018
Le še nekaj dni preprodaje! Mesta se polnijo hitro!