Portal 2/2: Snežna pravljična meditacija miru in zaupanja

DOGODEK

Portal 2/2: Snežna pravljična meditacija miru in zaupanja

To je resnično poseben večer. O tem priča zgodovina. Potrebuješ svoje Angele in mir? Potem si zagotovo povabljen (-na) na pravo mesto. Angeli že vedo zakaj.

Med 1 in 2.2. svetovi magije praznujejo praznik Imbolic, ki predstavlja pol poti med zimskim solsticijem in spomladanskim enakončjem. Zato magi po celem svetu ta praznik namenjajo energijam ognja, svetlobe in preporoda. Da bi bila pomlad uspešna in manifestacijsko bogata. 

Na ta dan se praznuje še en praznik Luči in to je praznik boginje Yemanje, ki skrbi za varno pot na poteh življenja. Takrat po celem svetu nosijo k morju svečke - da bi se le vedelo - Svetloba je tu doma. 

Našli bi še številne druge zapise. In vsi bi povedali enako ...

Številka dve je številka upanja, miru, svetlobe, ljubezni in harmonije. Številčne kode. In obema portaloma (naslednji se namreč odvije 22.2.) bomo pot Svetlobe odprli tudi mi. In ti. Naš ljubi član, naša ljuba članica naše Svetlobne družine. 

Pa začniva s prvim. 2.2.

To je popotovanje Angelskih snežink. Vstopi v ledeni grad, ki pa je poln lebdečih snežink, ki prinašajo ljubezen in toploto. 

V teh snežinkah prepoznaš številne Angele varuhe in čaka te ... 

  • Aktivacija ledene kocke (za ustavitev negativnih energij in močno energijsko zaščito)
  • Aktivacija snežinke indigo očesa (odklepanje spominov iz prejšnjih življenj, ki ti dajo smisel tega življenja)
  • Aktivacija snežink sorodnih duš (za dobre odnose)
  • Aktivacija zlatega snega (naj tvoj dom postane portal za pretok dobrega)
  • Aktivacija ledenih in skrivnostnih orakeljskih kart (naj ti razkrijejo skrivnosti ali ti dajo preroški vpogled v karkoli želiš)
  • Aktivacija večdimenzionalne čarobne obleke s številnimi snežinkami  (za uresničitev vseh želja - vsaka snežinka aktivira eno)
  • Aktivacija snežne ure (naj se nekaj zgodi hitreje kot pa kaže)

Darilo večera: V meditaciji te čaka aktivacija orakeljskih kart. Šepetale ti bodo svoje odgovore. A v sebi bodo nosile tudi skrito sporočilo. To sporočilo se ti bo potem pokazalo tako, da sem zate pripravila spisano datoteko z Angelskimi kartami, ki ti bodo prišepnile kako do še močnejšega zaupanja v življenje. To darilce odpreš po koncu meditacije. 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek (8 dni)  in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

Sprejmeš blagoslov Angelov? Vabljen(-a)!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 2. februarja
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?