Meditacija v pižami v ateljeju: Podeljevanje Angelskih blagoslovov med večernimi zlatimi oblaki - RAZPRODAN

DOGODEK

Meditacija v pižami v ateljeju: Podeljevanje Angelskih blagoslovov med večernimi zlatimi oblaki - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Vabim te v naš atelje. Umakni se ... od vsega. Da lahko zadihaš. Kajti naš atelje se nahaja v mirni oazi. Daleč stran od "norega" sveta. Tukaj se čuti Angele. 

Ne potrebuješ tesnih oblek. Na tako meditacijo lahko prideš kar v pižami (če ti jo to seveda prijetno). Tudi jaz bom v pižami. Da se res lahko sprostiš in si ti ti. Nobenih družbenih pravil ... le toliko udobja in nežnosti. 

Odprejo se portalna vrata in zlati oblaki te povabijo v Angelsko mesto, ki ga obletavajo biserni metulji. Čutiš, da si na pravem mestu. Veš, da je tvoja noga ravnokar stopila na … angelsko zemljo. V zraku čutiš vonj, ki te spominja na pomlad in sladkorno peno. In topla svetloba boža tvoj obraz …Oziraš se naokoli in jih iščeš s svojim pogledom. Kje so ta bitja, ta čudovita bitja svetlobe, ki so tako izjemna, da za njih ljudje sploh nimamo dovolj bogatih besed, s katerimi bi jih lahko opisali? Iščeš in iščeš … Vse dokler jih ne opaziš …

Če bereš te vrstice, si bil(-a) danes poklican(-a) sem. Angeli te že dolgo časa opazujejo in spoštujejo vse tvoje bitke, prizadevanja in želje po napredku. Ponosni so nate in na tvoje uspehe. Ponosni so na tvoje vzpone in padce. Radi te imajo bolj, kot si boš lahko kadarkoli predstavljal(-a). Vedo skozi kaj vse si šel/šla. Zato bi te radi danes podprli in nagradili. Samo zato, ker … si.

To je meditacija, ki ima v mojem srcu prav posebno mesto. Sama se bila ničkolikokrat na tleh. Sama. Obupana. Izgubljena. In takrat so vedno prišli. Oni. Angeli. Mi obrisali solze. Me pobrali. Mi očistili prah s hlač in mi skuhali čaj. Me objeli in mi povedali, da sem super punca. Mi napolnili baterije tako, da sem lahko naredila nov, naslednji korak v svojem življenju. To, da sem danes tukaj kjer sem, se lahko v levjem deležu zahvalim njim. Mojim čudovitim angelom.

In ti svojim. Tvoji angeli ti že dolgo časa šepetajo, da so s tabo. In sedaj so prišli k meni, da ti jih pomagam ozavestiti. Da ti predam njihova sporočila. Da ti pomagam sprejeti njihove blagoslove. Kajti, ni ti potrebno vsega narediti sam(-a). Ne, tukaj so oni. Pripravljeni, da te podprejo na vseh področjih, ki so zate pomembna.

Pa dovoli, da te odpeljem na eno izmed najbolj srčnih popotovanj tvojega življenja … v prelepem ambientu našega ateljeja ki ga je preprosto treba doživeti. V tej meditaciji ...

  • te odpeljem v angelsko mistično mesto med zlatimi oblaki, kjer spoznaš svoje angele
  • tukaj te angeli dvignejo, potolažijo in očistijo starih energij v mistični Angelski fontani sredi mesta
  • tukaj ti angeli predajo nagrade in eterične darove, ki jih imajo pripravljene zate s predajo Angelskih ključev, ki odpirajo palače tega mesta
  • tukaj te angeli blagoslovijo s svojo energijo in darovi, tako da v Angelski kovačnici prejmeš svoja zlata krila
  • tukaj poveš angelom, kje potrebuješ njihovo podporo in pomoč z lebdečimi Angelskimi pismi, ki poletijo nad mestom
  • tukaj prejmeš posebno angelsko darilo, ki ga nikoli ne pozabiš - iz Angelskega čudežnega drevesa na osrednjem trgu nabereš listje manifestacije in obudiš vse svoje želje in sanje

Vsak izmed njih bo zate aktiviral posebno angelsko zlato sončnico. Ki te bo podprla z energijo tega angela. 

DARILO VEČERA:

Naj bodo Angeli vedno s teboj na poti. 

Podarjam ti lep obesek za na ključe, ki je iniciiran na Angelsko varovanje ... tebe. 

Z gotovino ne upravljamo, zato te prosimo da prispevek poravnaš pred prihodom (24 ur prej). 

Pridi vsaj 15 minut pred dogodkom, ko se dogodek prične, zaklenemo vrata in vstop ni več mogoč. 

Naj ti Angeli prinesejo le čudeže! 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Jutri, 27. septembra
od 20:00 do 21:30
PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?